הקלטת מספר תכנים באותו זמן - שאלה.
שלום,
האם ניתן להקליט בעזרת מדייה סנטר של ווינדוס 7 מס' תכנים במקביל?
הבנתי שיש צורך במס' כרטיסי טלוויזיה ובמס' ממירים, זה נכון? ואם כן אילו כרטיסי טלוויזיה מומלצים לקנייה שאינם עולים יותר מ-200 ש"ח, וכמובן שתהיה תמיכה במדיה סנטר של WIN7...?
תודה רבה מראש!
האם ניתן להקליט בעזרת מדייה סנטר של ווינדוס 7 מס' תכנים במקביל?
הבנתי שיש צורך במס' כרטיסי טלוויזיה ובמס' ממירים, זה נכון? ואם כן אילו כרטיסי טלוויזיה מומלצים לקנייה שאינם עולים יותר מ-200 ש"ח, וכמובן שתהיה תמיכה במדיה סנטר של WIN7...?
תודה רבה מראש!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אכן תצטרך מספר ממירים ומספר כרטיסי טלוויזיה.
הכרטיס הכי זול שאני מכיר שנתמך ע"י מדיה סנטר הוא ה-ComPro M1F. הקידוד הוא בתוכנה ע"י הדרייבר ולכן כדאי שהמחשב לא יהיה חלש מדי. קח בחשבון שהוא לא כולל IR Blaster ואת זה תצטרך להשיג בנפרד.
אם המטרה שלך היא להקליט בעיקר מערוצים 11, 22 ו-10, כדאי לך לשקול את קליטת השידורים הדיגיטליים הקרקעיים (DTT). הכרטיסים לקליטת DTT זולים מאוד, ומאפשרים הקלטה של הערוצים במקביל עם טיונר בודד.
הכרטיס הכי זול שאני מכיר שנתמך ע"י מדיה סנטר הוא ה-ComPro M1F. הקידוד הוא בתוכנה ע"י הדרייבר ולכן כדאי שהמחשב לא יהיה חלש מדי. קח בחשבון שהוא לא כולל IR Blaster ואת זה תצטרך להשיג בנפרד.
אם המטרה שלך היא להקליט בעיקר מערוצים 11, 22 ו-10, כדאי לך לשקול את קליטת השידורים הדיגיטליים הקרקעיים (DTT). הכרטיסים לקליטת DTT זולים מאוד, ומאפשרים הקלטה של הערוצים במקביל עם טיונר בודד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש את כל הדרישות שצריך.
השאלה שלי היא איזה דגם הכי מומלץ לקנייה, ואם נגיד ויהיה כרטיס נוסף מה כמות ההקלטות שניתן לבצע בו זמנית, זאת אומרת אם נגיד 2 כרטיסים ו2 ממירים, זה אומר שיהיה אפשר להקליט 2 תכנים ולצפות במשהו אחר בו זמנית, או משהו בסיגנון...?
תודה !
השאלה שלי היא איזה דגם הכי מומלץ לקנייה, ואם נגיד ויהיה כרטיס נוסף מה כמות ההקלטות שניתן לבצע בו זמנית, זאת אומרת אם נגיד 2 כרטיסים ו2 ממירים, זה אומר שיהיה אפשר להקליט 2 תכנים ולצפות במשהו אחר בו זמנית, או משהו בסיגנון...?
תודה !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם נדייק: אם יש לך 2 ממירים, תוכל לצפות/להקליט בעד 2 ערוצים בשידור חי בבת אחת. תוכל, למשל, לבצע 2 הקלטות מערוצים שונים ולצפות בהקלטה שעשית קודם, לא תוכל לצפות בשידור חי של ערוץ שלישי כי אין לך 3 ממירים.
שים לב שיש כרטיסי טלוויזיה עם 2 טיונרים. בדוק אם זה משתלם לך כלכלית.
שים לב שיש כרטיסי טלוויזיה עם 2 טיונרים. בדוק אם זה משתלם לך כלכלית.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
חשוב לציין ש 7MC לא תומך בהקלטה רב ערוצית עם דונגל אחד על אותו תדר.pixies כתב:הכרטיסים לקליטת DTT זולים מאוד, ומאפשרים הקלטה של הערוצים במקביל עם טיונר בודד....
לעומת זאת, תוכל להשתמש במדיה פורטל ולהקליט את כל הערוצים בתדר 538000 במקביל. (כל חמשת הערוצים)
אז רגע, אם נגיד יש 2 ממירים וכרטיס טלוויזיה, האם אוכל להקליט 2 ערוצים במקביל, ולצפות במשהו אחר בו זמנית?
או שיש צורך במשהו נוסף?
בכל מקרה, אם זה ככה כיצד הולך עיניין החיבור, מה מתחבר למה (2 ממירים, כ.טלוויזיה?)?
תודה מראש!
או שיש צורך במשהו נוסף?
בכל מקרה, אם זה ככה כיצד הולך עיניין החיבור, מה מתחבר למה (2 ממירים, כ.טלוויזיה?)?
תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי zivgev ב 16/01/2010 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- staticx
- חבר מכור קשה

תחשוב רגע בהיגיון
ממיר מעביר את התמונה בצורה אנלוגית
הוא לא באמת מבין מה אתה רוצה, הוא רק יודע שהוא צריך להוציא את התמונה בצורה אנלוגית החוצה.
כלומר ממיר לא יודע לשדר לך שני סטרימים ביחד אלא רק אחד.
מה שאומר שאם אתה בונה על הקלטה עם ממיר רגיל, זה ממיר לכל ערוץ
ואי אפשר להקליט ערוץ שונה ממה שאתה צופה , אלא אם כן ממיר אחר משדר לו את התמונה, בשביל זה צריך שני ממירים.
אני אחזור שוב על מה שאמרתי אם זה לא מובן, לא התכוונתי לממירים, אלא לדונגלים של DTT פשוטים, שמספיק לך אחד כזה בשביל להקליט את 5 ערוצי עידן+ במקביל, ורק במדיה פורטל - תוכנה אחרת.
אם אתה בונה על 7MC אז יש לה בעייה שהיא לא יודעת להקליט מכמה ערוצים עם דונגל אחד, לכן
אתה יכול לחפש את כרטיס ה SABER HB-220 שכולל שני טיונרים אנלוגיים ושניים דיגיטליים ואז הוא יאפשר לך להקליט שני מקורות דיגיטליים ואחד אנלוגי, או שתחבר שני ממירים ותוכל להקליט 4 ערוצים ביחד.
רוב האנשים ממליצים על HAUPPAGE PVR-150, הוא אמין ונפוץ ונתמך ע"י כל התוכנות בשוק.
תקרא פה להבין קצת
http://www.hometheater.co.il/vt99948
ממיר מעביר את התמונה בצורה אנלוגית
הוא לא באמת מבין מה אתה רוצה, הוא רק יודע שהוא צריך להוציא את התמונה בצורה אנלוגית החוצה.
כלומר ממיר לא יודע לשדר לך שני סטרימים ביחד אלא רק אחד.
מה שאומר שאם אתה בונה על הקלטה עם ממיר רגיל, זה ממיר לכל ערוץ
ואי אפשר להקליט ערוץ שונה ממה שאתה צופה , אלא אם כן ממיר אחר משדר לו את התמונה, בשביל זה צריך שני ממירים.
אני אחזור שוב על מה שאמרתי אם זה לא מובן, לא התכוונתי לממירים, אלא לדונגלים של DTT פשוטים, שמספיק לך אחד כזה בשביל להקליט את 5 ערוצי עידן+ במקביל, ורק במדיה פורטל - תוכנה אחרת.
אם אתה בונה על 7MC אז יש לה בעייה שהיא לא יודעת להקליט מכמה ערוצים עם דונגל אחד, לכן
אתה יכול לחפש את כרטיס ה SABER HB-220 שכולל שני טיונרים אנלוגיים ושניים דיגיטליים ואז הוא יאפשר לך להקליט שני מקורות דיגיטליים ואחד אנלוגי, או שתחבר שני ממירים ותוכל להקליט 4 ערוצים ביחד.
רוב האנשים ממליצים על HAUPPAGE PVR-150, הוא אמין ונפוץ ונתמך ע"י כל התוכנות בשוק.
תקרא פה להבין קצת
http://www.hometheater.co.il/vt99948
עד כמה שאני יודע, ל7MC (וגם ל-VMC) היתה בעיה לעבוד עם מספר כרטיסים מקליטים שמחוברים למספר ממירים.
הבעיה היתה בשליטה על ה-ir blaster: במידה ומדובר בשני ממירים זהים (או שני ממירים שיש להם את אותו קוד בשלט) המחשב לא היה מסוגל לדעת לאיזה blaster לשלוח את הפקודה להחלפת ערוץ.
הבעיה היתה בשליטה על ה-ir blaster: במידה ומדובר בשני ממירים זהים (או שני ממירים שיש להם את אותו קוד בשלט) המחשב לא היה מסוגל לדעת לאיזה blaster לשלוח את הפקודה להחלפת ערוץ.
You are never fully dressed without a smile
אוקיי, זה מובן.
אני אנסה לנסח מחדש את השאלה, אם נגיד יש כרטיס טלוויזיה 1, דוגמאת HAUPPAGE PVR-150 ויש 2 ממירים, האם יהיה ניתן לבצע את הפעולה הזו? ואם כן, איך הולך עיניין החיבור בין כל החלקים?
בנוסף האם יש איזה מפצל לחיבור של YES בקיר? ( שיהיה ניתן לחבר 2 ממירים לאותו חיבור בקיר, או שזה בלתי אפשרי?)?
תודה.
אני אנסה לנסח מחדש את השאלה, אם נגיד יש כרטיס טלוויזיה 1, דוגמאת HAUPPAGE PVR-150 ויש 2 ממירים, האם יהיה ניתן לבצע את הפעולה הזו? ואם כן, איך הולך עיניין החיבור בין כל החלקים?
בנוסף האם יש איזה מפצל לחיבור של YES בקיר? ( שיהיה ניתן לחבר 2 ממירים לאותו חיבור בקיר, או שזה בלתי אפשרי?)?
תודה.
- staticx
- חבר מכור קשה

לא בדקתי את זה, אבל במדיה פורטל הדברים האלה עובדים חלק.
ממה שאני ראיתי, דווקא 7MC יודע לזהות את ה INPUT 1 או 2 של ה IR BLASTER
תראה מה שרשמתי באחד המדריכים
"במידה ומחובר לכם רק IR BLASTER אחד לעינית, ייתכן ותקבלו את ההודעה שלא מזוהה חומרת אינפרא-אדום. במקרה זה, והפתרון דיי מגוחך... פשוט מחברים אוזניות –חיבור 3.5ממ לכניסת הבלאסטר השנייה ומנסים שוב – והופ! זה עובד"
מה שאומר שה 7MC כן יודע לזהות באיזה כניסה מדובר.
כמובן שאם בדקת את זה אז מן הסתם אקבל מה שאתה אומר.
ואני שם בצד את העובדה שאני לא מבין למה אנשים משתמשים במדיה סנטר ולא במדיה פורטל.... עולם אחר.
בקרוב מדריך חדש! יש למה לצפות
ממה שאני ראיתי, דווקא 7MC יודע לזהות את ה INPUT 1 או 2 של ה IR BLASTER
תראה מה שרשמתי באחד המדריכים
"במידה ומחובר לכם רק IR BLASTER אחד לעינית, ייתכן ותקבלו את ההודעה שלא מזוהה חומרת אינפרא-אדום. במקרה זה, והפתרון דיי מגוחך... פשוט מחברים אוזניות –חיבור 3.5ממ לכניסת הבלאסטר השנייה ומנסים שוב – והופ! זה עובד"
מה שאומר שה 7MC כן יודע לזהות באיזה כניסה מדובר.
כמובן שאם בדקת את זה אז מן הסתם אקבל מה שאתה אומר.
ואני שם בצד את העובדה שאני לא מבין למה אנשים משתמשים במדיה סנטר ולא במדיה פורטל.... עולם אחר.
בקרוב מדריך חדש! יש למה לצפות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

zivgev, יש מדריכים עם תמונות לחיבור ממיר בודד לכרטיס טלוויזיה + IR Blaster עם תמונות.
כשיש 2 ממירים פשוט מחברים את מוצא הממיר השני לכניסת הכרטיס השני, ואת ה-IR Blaster השני מחברים ליציאה מספר 2 של המקלט האינפרה אדום.
ממש לא מסובך. קרא היטב את העמוד הראשון של המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר, ואם יש שאלות ספציפיות, נשמח לענות.
כשיש 2 ממירים פשוט מחברים את מוצא הממיר השני לכניסת הכרטיס השני, ואת ה-IR Blaster השני מחברים ליציאה מספר 2 של המקלט האינפרה אדום.
ממש לא מסובך. קרא היטב את העמוד הראשון של המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר, ואם יש שאלות ספציפיות, נשמח לענות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כאן דווקא לא. ערכה מקורית של מיקרוסופט כוללת 2 יציאות + 2 IR Blaster-ים.
כלומר, צריך 2 כרטיסים (או אחד כפול) וערכה אחת מקורית הכוללת 2 IR Blaster-ים.
כלומר, צריך 2 כרטיסים (או אחד כפול) וערכה אחת מקורית הכוללת 2 IR Blaster-ים.