האם פתרו כבר את בעיית שורות התרגום החסרות בנגן של WD?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
המשתמשים הראשונים שרכשו את הנגן של WD, דיווחו על בעיה מוזרה של שורות שלמות מהכתוביות שפשוט חסרות.
חלק מאותם משתמשים טען שמדובר בתופעה זניחה וכמעט ולא מורגשת. לעומתם טענו אחרים, שהבעיה הרבה יותר מטרידה.
אחרי שרכשתי את המכשיר עבור חברתי, גילתי שהאמת נמצאת אי שם באמצע. אמנם יש אכן סרטים שבהם התופעה לא מציקה יותר מדי, כאשר רק משפטים בודדים מהתרגום לא מופיעים.
אך נתקלתי כבר ביותר ויותר מקרים שבהם כמעט על כל משפט אחד שמוצג, יש כ- 5 משפטים חסרים. זה כבר מעצבן מאוד ובלתי נסבל. בצורה כזו קשה מאוד להבין את הסרט.
לכן גם יעצתי בזמנו לאנשים שחייבים תרגום עברי, שלא יתקרבו למכשיר הזה.
למזלי, אני בד"כ צופה בסרטים אצלי חברתי בפעם השנייה, אחרי שכבר ראיתי אותם אצלי בצורה מלאה (באמצעות HDX-1000 או מדיה סנטר). אבל אצל אנשים אחרים שעבורם המכשיר הזה משמש כנגן הבלעדי, זה פשוט קטסטרופה.
השאלה שלי, האם יש כבר פתרון לבעיה הזו, באמצעות עדכון קושחה?
תודה רבה
המשתמשים הראשונים שרכשו את הנגן של WD, דיווחו על בעיה מוזרה של שורות שלמות מהכתוביות שפשוט חסרות.
חלק מאותם משתמשים טען שמדובר בתופעה זניחה וכמעט ולא מורגשת. לעומתם טענו אחרים, שהבעיה הרבה יותר מטרידה.
אחרי שרכשתי את המכשיר עבור חברתי, גילתי שהאמת נמצאת אי שם באמצע. אמנם יש אכן סרטים שבהם התופעה לא מציקה יותר מדי, כאשר רק משפטים בודדים מהתרגום לא מופיעים.
אך נתקלתי כבר ביותר ויותר מקרים שבהם כמעט על כל משפט אחד שמוצג, יש כ- 5 משפטים חסרים. זה כבר מעצבן מאוד ובלתי נסבל. בצורה כזו קשה מאוד להבין את הסרט.
לכן גם יעצתי בזמנו לאנשים שחייבים תרגום עברי, שלא יתקרבו למכשיר הזה.
למזלי, אני בד"כ צופה בסרטים אצלי חברתי בפעם השנייה, אחרי שכבר ראיתי אותם אצלי בצורה מלאה (באמצעות HDX-1000 או מדיה סנטר). אבל אצל אנשים אחרים שעבורם המכשיר הזה משמש כנגן הבלעדי, זה פשוט קטסטרופה.
השאלה שלי, האם יש כבר פתרון לבעיה הזו, באמצעות עדכון קושחה?
תודה רבה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לפי מה שאני יודע העדכון האחרון טיפל בבעיות אחרות ולא התייחס לנושא זה.
בפעם האחרונה שבדקתי, התופעה עדיין קיימת.
מה שבאמת מרגיז זה שחברה בסדר גודל כמו WD, עם פעילות ערה בארץ, עד היום לא פתרה את נושא התמיכה ב-SRT בעברית, ופשוט מתעלמת מהלקוחות הישראלים!
בעבר, כאשר מחירי הסטרימרים היו גבוהים פי כמה, עוד היה ניתן לעשות שיקול ולהתפשר, אבל כיום אני חושב שפשוט צריך לקנות מוצרים של המתחרים...
בפעם האחרונה שבדקתי, התופעה עדיין קיימת.
מה שבאמת מרגיז זה שחברה בסדר גודל כמו WD, עם פעילות ערה בארץ, עד היום לא פתרה את נושא התמיכה ב-SRT בעברית, ופשוט מתעלמת מהלקוחות הישראלים!
בעבר, כאשר מחירי הסטרימרים היו גבוהים פי כמה, עוד היה ניתן לעשות שיקול ולהתפשר, אבל כיום אני חושב שפשוט צריך לקנות מוצרים של המתחרים...
גם אני ממאוכזבי WD
בהחלט החברה ,לא משקיעה בלקוחות הישראלים ,ולא עזרו לא הצבעות ולא מיילים שנשלחו לאתר היצרן,יותר
מזה בעדכון האחרון שבצעתי המכשיר התחיל לזייף גם בתרגום SUB/IDX והתחיל להציג אותו מהבהב.
לצערנו כנראה שישראל לא מהווה שוק מבחינת WD .
מזה בעדכון האחרון שבצעתי המכשיר התחיל לזייף גם בתרגום SUB/IDX והתחיל להציג אותו מהבהב.
לצערנו כנראה שישראל לא מהווה שוק מבחינת WD .
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3721
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
מה שמאכזב הוא שהיבואן המקומי שלנו לא מנסה לשכנע את WD שתפעל למען ישראל בעידכונים לטובתנו ובכך יכול להגדיל את המכירות של המכשיר בארץ.
אם הייתי יודע שזה כך לא הייתי רוכש את המכשיר.אע"פ שלרוב אני מרוצה ממנו.עדיין קצת מעצבך תהליך המרת הכתוביות.אצלי עובד יפה אני עובד עם התוכנה SUBTITELCREATOR .
אם הייתי יודע שזה כך לא הייתי רוכש את המכשיר.אע"פ שלרוב אני מרוצה ממנו.עדיין קצת מעצבך תהליך המרת הכתוביות.אצלי עובד יפה אני עובד עם התוכנה SUBTITELCREATOR .
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זה באמת רע מאוד.
זכור לי שהתאכזבתי מאוד לאחר שגיליתי שבעצם הולכתי שולל אחרי דיווחים מטעים שקראתי על המכשיר.
להחזיר את המוצר כבר לא הייתי יכול, אז לפחות ניסיתי להזהיר אחרים שלא יפלו באותו פח, ולכן פתחתי את האשכול הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt79358
הקטע הוא שגם אחר כך היו כאלה שעוד ניסו להגן על הנגן של WD, וטענו שאולי הבעיה אצלי נובעת מהתכנים עצמם, ולא בגלל המכשיר...
זכור לי שהתאכזבתי מאוד לאחר שגיליתי שבעצם הולכתי שולל אחרי דיווחים מטעים שקראתי על המכשיר.
להחזיר את המוצר כבר לא הייתי יכול, אז לפחות ניסיתי להזהיר אחרים שלא יפלו באותו פח, ולכן פתחתי את האשכול הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt79358
הקטע הוא שגם אחר כך היו כאלה שעוד ניסו להגן על הנגן של WD, וטענו שאולי הבעיה אצלי נובעת מהתכנים עצמם, ולא בגלל המכשיר...
- Irus
- חבר מביא חבר

האמת, מלבד מה שכתבתי למעלה, אף פעם לא הייתה לי בעיה בהצגת תכנים, באיכות ועם הסאונד, דווקא הממשק והביצועים עולים על כמה סטרימרים יקרים יותר...
כמובן שאני עדיין סבור שלאור ההתעלמות המתמשכת שלהם מהצרכן הישראלי, עדיף להוציא את הכסף על מוצרים אחרים.
כמובן שאני עדיין סבור שלאור ההתעלמות המתמשכת שלהם מהצרכן הישראלי, עדיף להוציא את הכסף על מוצרים אחרים.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3721
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לא אני לא מכיר יש קישור?Irus כתב:big007
אתה מכיר את הסקריפט שאחד המשתמשים יצר פה?
הוא מבוסס על התוכנה, אבל בקליק אחד, מבלי לפתוח אותה, הוא מבצע את ההמרות!...
בהזדמנות זו האם מישהו מכם ניסה לנגן בלו ריי מלא דרכו????
ואם כן האם הצליח?
לצערי וצערם של רבים אחרים המכשיר,לא יודע לנגן RIP של בלו ריי,אלא רק את קובץ הסרט הראשי,big007 כתב:לא אני לא מכיר יש קישור?Irus כתב:big007
אתה מכיר את הסקריפט שאחד המשתמשים יצר פה?
הוא מבוסס על התוכנה, אבל בקליק אחד, מבלי לפתוח אותה, הוא מבצע את ההמרות!...
בהזדמנות זו האם מישהו מכם ניסה לנגן בלו ריי מלא דרכו????
ואם כן האם הצליח?...
כמו כן גם לא את פורמטי האודיו החדשים,מה שמחייב או שימוש בסרטים עם פס קול DD או DTS-שאלו בד"כ סרטים ישנים יותר(אותו ישמעו רק דרך רסיבר-הכוונה לDTS) או תוכנה צד ג שתדע להמיר את פורמטי האודיו החדשים לישנים.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Irus
צר לי להגיד לך, שמלבד בעיית הכתוביות (שעליה מסתבר כבר יש קונצזיוס), הנגן הזה חלש מאוד בהצגת תכנים.
אז כן, למען ההגינות היה באמת מקרה אחד שמאוד הפתיע אותי, שבו סרט מסויים קרטע על ה-HDX1000' ודווקא על ה-WD רץ חלק.
אבל זה כאמור היוצא מהכלל. במקרים רבים המצב הפוך.
הנה ממש דוגמא מהזמן האחרון, קובץ M2TS בנפח כ-30GB התנגן אצלי בקלילות על ה-HDX ויום מאוחר יותר אצל חברתי, המכשיר קרס אחרי שתי דקות!
צר לי להגיד לך, שמלבד בעיית הכתוביות (שעליה מסתבר כבר יש קונצזיוס), הנגן הזה חלש מאוד בהצגת תכנים.
אז כן, למען ההגינות היה באמת מקרה אחד שמאוד הפתיע אותי, שבו סרט מסויים קרטע על ה-HDX1000' ודווקא על ה-WD רץ חלק.
אבל זה כאמור היוצא מהכלל. במקרים רבים המצב הפוך.
הנה ממש דוגמא מהזמן האחרון, קובץ M2TS בנפח כ-30GB התנגן אצלי בקלילות על ה-HDX ויום מאוחר יותר אצל חברתי, המכשיר קרס אחרי שתי דקות!
- Irus
- חבר מביא חבר

אני מסכים לגמרי, אני משתמש ב-C200 בתור מכשיר ראשי...
ה-WD נותן מענה טוב בתור מוצר קומפקטי שמנגן תכנים לא תובעניים, בשילוב ממשק פשוט וידידותי, זה הכל.
אני יכול לומר לך שמספר פעמים, העברתי סרט טוב ל-DOK שבמחזיק המפתחות, לקחתי את המכשיר לחברים (שאין להם סטרימר), חיברנו למסך ונהנינו מסרט טוב - קצת קשה עם רוב המוצרים האחרים...
ושוב, נושא הכתוביות באמת מרתיח אותי
ה-WD נותן מענה טוב בתור מוצר קומפקטי שמנגן תכנים לא תובעניים, בשילוב ממשק פשוט וידידותי, זה הכל.
אני יכול לומר לך שמספר פעמים, העברתי סרט טוב ל-DOK שבמחזיק המפתחות, לקחתי את המכשיר לחברים (שאין להם סטרימר), חיברנו למסך ונהנינו מסרט טוב - קצת קשה עם רוב המוצרים האחרים...
ושוב, נושא הכתוביות באמת מרתיח אותי
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, גם סטימרים אחרים, הם לא כאלה מכשירים מפלצתיים שקשה לנייד אותם.
הייתי יכול להגיד לעצמי, נו הנגן של WD מתקשה להתמודד עם קבצים כבדים, אז לפחות אשתמש בו לפורמטים של DIVX פשוטים, ו-MKV, אבל גם זה בעייתי בגלל הכתוביות.
אותי מה שמרתיח זה שבכל פעם כאשר אנחנו צופים בסרט אצל חברתי, אני צריך להיות תלוי "בחסדי" המכשיר.
האם "יתחשק" לו להריץ את הסרט כהלכה, האם הכתוביות יוצגו בצורה מלאה או חלקית....
הייתי יכול להגיד לעצמי, נו הנגן של WD מתקשה להתמודד עם קבצים כבדים, אז לפחות אשתמש בו לפורמטים של DIVX פשוטים, ו-MKV, אבל גם זה בעייתי בגלל הכתוביות.
אותי מה שמרתיח זה שבכל פעם כאשר אנחנו צופים בסרט אצל חברתי, אני צריך להיות תלוי "בחסדי" המכשיר.
האם "יתחשק" לו להריץ את הסרט כהלכה, האם הכתוביות יוצגו בצורה מלאה או חלקית....
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת, על זה בדיוק חשבתי, ואפילו שקלתי לפתוח אשכול חדש , כדי להתייעץ.
אם אני כבר רוכש מזרים מדיה חדש, הייתי רוצה לבחור אחד כזה שיודע להציג תפריטים מלאים של בלו-ריי.
ידוע לי ש- DUNE מסוגל לכך, ושמעתי שאולי גם אחד הדגמים החדשים של פופקורן (לא יודע איזה).
האם יש מכשירים נוספים מעבר לכך?
ומבין כל אלה – איזה מכשיר "נותן בראש" לאחרים מבחינת איכות, יציבות ואמינות?
אם אני כבר רוכש מזרים מדיה חדש, הייתי רוצה לבחור אחד כזה שיודע להציג תפריטים מלאים של בלו-ריי.
ידוע לי ש- DUNE מסוגל לכך, ושמעתי שאולי גם אחד הדגמים החדשים של פופקורן (לא יודע איזה).
האם יש מכשירים נוספים מעבר לכך?
ומבין כל אלה – איזה מכשיר "נותן בראש" לאחרים מבחינת איכות, יציבות ואמינות?
- Irus
- חבר מביא חבר

לדעתי, כיום רק הפופקורן C200 וה-DUNE (ואולי ה-HDX החדש) תומכים בהצגת תפריטי בלו-ריי מלאים.
כשבוחנים את הסטרימרים הטובים ביותר, ה-C200 אולי נופל בקטגורית המראה, אך בשאר הקטגוריות הוא שווה ערך ובחלקן מתעלה על המוצרים האחרים (משפחת NMT, איכות הזרמה, גמישות חומרה - כונן בלו-ריי וכונן או שני כוננים, קהילת מפתחים, תוספים וכו').
ה-C200 ניתן לרכישה מהיצרן בכ-1,800 ש"ח (עם שליח עד הבית, כולל מיסים).
קיימת גם האפשרות לרכוש את ה-A200 החדש במחיר אטרקטיבי של 179$ (כ-1,200 ש"ח בייבוא לארץ...), הוא חולק את אותו מעבד עם ה-C200 ונופל ביכולת הצגת תפריטי בלו-ריי מלאים (תומך ב-BD LITE), שני המכשירים יקבלו בקרוב GUI חדש וייחודי אשר ישלב ג'וקבוקס מובנה להצגת מידע עבור כל התוכן (בשילוב IMDB).
פה תוכל לראות את הנתונים וההבדלים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 75&start=0
ד"א, מוצרי הפופקורן מתמודדים בכבוד גם עם סטרימרים שעולים פי שניים ויותר:
כשבוחנים את הסטרימרים הטובים ביותר, ה-C200 אולי נופל בקטגורית המראה, אך בשאר הקטגוריות הוא שווה ערך ובחלקן מתעלה על המוצרים האחרים (משפחת NMT, איכות הזרמה, גמישות חומרה - כונן בלו-ריי וכונן או שני כוננים, קהילת מפתחים, תוספים וכו').
ה-C200 ניתן לרכישה מהיצרן בכ-1,800 ש"ח (עם שליח עד הבית, כולל מיסים).
קיימת גם האפשרות לרכוש את ה-A200 החדש במחיר אטרקטיבי של 179$ (כ-1,200 ש"ח בייבוא לארץ...), הוא חולק את אותו מעבד עם ה-C200 ונופל ביכולת הצגת תפריטי בלו-ריי מלאים (תומך ב-BD LITE), שני המכשירים יקבלו בקרוב GUI חדש וייחודי אשר ישלב ג'וקבוקס מובנה להצגת מידע עבור כל התוכן (בשילוב IMDB).
פה תוכל לראות את הנתונים וההבדלים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 75&start=0
ד"א, מוצרי הפופקורן מתמודדים בכבוד גם עם סטרימרים שעולים פי שניים ויותר:
CNET UK judgement:
We've awarded the Popcorn Hour C-200 the same score as the older Popcorn Hour A-110. Although the C-200 offers much more functionality, there are currently some issues that need to be fixed before it can reach its full potential. We're pretty sure, though, that the C-200 will be a superb piece of kit in a few months. Even considering the few problems it currently has, it's still the best media streamer on the market by a country mile...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על המידע.
אם אני רוכש מוצר, אז רק בארץ, מחנות אמינה שנותנת אחריות, תמיכה ושירות נאותים.
לא יודע אם אתה מכיר את הסיפור המפורסם שלי ה- TIVX6500 שאותו החלפתי לפחות 3 פעמים, עד אשר בסוף נשבר לי ולקחתי במקומו את ה-HDX
איפה הייתי יכול לעשות דבר כזה, מהזמנה בחו"ל??? גם אם נניח היו הולכים לקראתי (כמו שעשו בארץ "העולם הדיגיטלי " ואניגמה) ומוכנים לבצע החלפה, נראה לי שעלות המשלוחים הייתה כבר יותר מאשר עלות המוצר עצמו...
בקיצור, האם ניתן לרכוש את ה- C200 בארץ ובאיזה מחיר?
וכאשר אתה אומר " סטרימרים שעולים פי שניים ויותר.." הכוונה היא ל-DUNE שעלותו למעלה מ-3000 שקלים, נכון?
אם אני רוכש מוצר, אז רק בארץ, מחנות אמינה שנותנת אחריות, תמיכה ושירות נאותים.
לא יודע אם אתה מכיר את הסיפור המפורסם שלי ה- TIVX6500 שאותו החלפתי לפחות 3 פעמים, עד אשר בסוף נשבר לי ולקחתי במקומו את ה-HDX
איפה הייתי יכול לעשות דבר כזה, מהזמנה בחו"ל??? גם אם נניח היו הולכים לקראתי (כמו שעשו בארץ "העולם הדיגיטלי " ואניגמה) ומוכנים לבצע החלפה, נראה לי שעלות המשלוחים הייתה כבר יותר מאשר עלות המוצר עצמו...
בקיצור, האם ניתן לרכוש את ה- C200 בארץ ובאיזה מחיר?
וכאשר אתה אומר " סטרימרים שעולים פי שניים ויותר.." הכוונה היא ל-DUNE שעלותו למעלה מ-3000 שקלים, נכון?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

פששש, חתיכת מחיר. אולי באמת שווה לחכות להוזלה.
האם ידוע כבר מתי צפויים להיכנס הדגמים החדשים, ומה מייחד אותם לעומת הדגם הנוכחי?
A200 פחות רלוונטי עבורי, היות ואני מעוניין בתפריטים מלאים בבלו-ריי. אם כבר, אז כבר....
דרך אגב, יתכן שיקול נוסף שעשוי לזרז אותי ברכישת המכשיר. מדובר ביכולת להציג כתוביות מובנות בסרטי בלו-ריי REMAX בפורמט M2TS.
פתחתי על זה נושא בפורום HTPC ובינתיים לא גיליתי נגן שמסוגל לעשות זאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 43#1016343
האם ידוע כבר מתי צפויים להיכנס הדגמים החדשים, ומה מייחד אותם לעומת הדגם הנוכחי?
A200 פחות רלוונטי עבורי, היות ואני מעוניין בתפריטים מלאים בבלו-ריי. אם כבר, אז כבר....
דרך אגב, יתכן שיקול נוסף שעשוי לזרז אותי ברכישת המכשיר. מדובר ביכולת להציג כתוביות מובנות בסרטי בלו-ריי REMAX בפורמט M2TS.
פתחתי על זה נושא בפורום HTPC ובינתיים לא גיליתי נגן שמסוגל לעשות זאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 43#1016343