שאלה| מה כדאי יותר ויותר טוב ? הXTREAMER או PLAYONHD????

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
t_man פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות אחד מהם מה יותר טוב מה עדיף?

כדי לחכות לPLAYONHD?

ראיתי שבXTREAMER יש מלא באגים וחסרונות (אבל את האמת זה פורום לפני הרבה זמן אולי העידכוני קושחה כבר תקנו את זה ) כדאי לקנות את הXTREAMER?

הוא ינגן 1080P בלי בעיות? חלק?

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
קיבל תודות: 10 פעמים

תראה יצא לי להשתמש

שליחה #2 

בXTREAMER של חבר ,וכמו שכתבת ורבים אחרים פה בפורום ,יש לו מספר באגים שעדיין לא נפתרו,לעומת זאת עפ"י מה שקראתי לגבי הPLAYONHD הוא מוצר יותר מוגמר ועם חברה ותיקה יותר בתחום מה שאומר שגם אם יש כרגע בעיות כלשהן הן יפתרו באמצעות עדכוני גרסה שייצאו בעתיד .

t_man פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

עוד תגובות?

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

לדעתי xtreamer, עושה אותו דבר ב PLAYON אבל יותר זול.

yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

לי יש את האקסטרימר.. יש כמה דברים מעצבנים אבל זה בקטנה..
אין MOVIE JUKEBOX.. לא יודע אם יש בPLAYONHD אבל זה חסר מאוד..
השלט לא מגיב מי יודע מה.. אבל זה מסתדר שמתקינים עדכון..

חוץ מזה הוא עלהכפאק ואני לא חושב שצריך להוסיף עוד 250 ש"ח על מכשיר עם אותם ביצועים בדיוק..

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

אני חושב שאחד השיקולים החשובים צריך להיות האם אתה מתכוון לקנות דיסק פנימי ולאחסון בו תוכן. אם כן, ל-POHD יש יתרון גדול בכך שניתן להכניס בו כונן 3.5" (2.5" באקסטרימר), מה שאומר יותר נפח אחסון בהרבה פחות כסף...

ל-POHD יש מגוון חיבורים עשיר יותר מהאקסטרימר, בנוסף לסלוט לכרטיס זיכרון (נושא החיבורים רלוונטי למעטים, HDMI ואופטי הם החשובים וקיימים בשניהם כמובן).

לגבי המובי-ג'וקבוקס, גם לאקסטרימר וגם ל-POHD אין כיום פיתרון אמיתי בנושא, שתי החברות מבטיחות שהן מפתחות פיתרון אטרקטיבי...נחיה ונראה.

כיום ל-POHD יש ממשק גרוע ולא אינטואיטיבי (אני בטוח שישופר בקרוב), לעומת ממשק נוח יותר ויפה יותר באקסטרימר.

השלטים של שניהם מזעזעים.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

Re: תראה יצא לי להשתמש

שליחה #7 

Netstat כתב:בXTREAMER של חבר ,וכמו שכתבת ורבים אחרים פה בפורום ,יש לו מספר באגים שעדיין לא נפתרו,לעומת זאת עפ"י מה שקראתי לגבי הPLAYONHD הוא מוצר יותר מוגמר ועם חברה ותיקה יותר בתחום מה שאומר שגם אם יש כרגע בעיות כלשהן הן יפתרו באמצעות עדכוני גרסה שייצאו בעתיד .
...
איזה באגים יש שלא סודרו?

אני עם גירסא 2.1.3, והוא עובד מצויין, השלט בסדר גמור, מריץ 1080P מרשת קווית חלק.
בנושא החיבורים, זה נכון, אבל מכיוון שהרב המוחלט שקונה סטרימר מחבר בHDMI (ואם אין ברסיבר HDMI אז מחר בHDMI לווידאו, ובאופטי לסאונד), אז זה לא כזה משנה.

באמת השיקול העיקרי צריך ליהיות האם קונים HD פנימי, אם כן, אז עדיף לקחת את הPLAYONHD או לשקול לקנות HDD חיצוני, שעולים אותו דבר כמו הפנימי.

Satyr82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 337
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #8 

גם לי הייתה דילמה דומה, לבסוף נפל הפור על ה PLAYON!HD
3 שיקולים מרכזיים:
אחריות
נפח דיסק
חיבורים

לגבי החסרונות שיש כיום למכשיר, אני מניח שהם יפתרו עם הזמן באמצעות עדכוני גרסה. את השיקולים המרכזיים לא יהיה ניתן להוסיף לאקסטימר בשום צורה.
מבחינתי העלות/תועלת של האחריות (שנה יותר) ונפח הדיסק מצמצמים את פער המחירים בין שני המכשירים.
שבוע טוב.

t_man פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אמממ....את האמת יש לי כבר כונן חיצוני 2.5 אז אני באמת לא צריך אבל השאלה היא מה עם playonhd המיני?< הבנתי שהוא יותר זול השאלה בכמה???

כי אני בכלל לא צריך כונן בפנים יש לי חיצוני

ובכללי שמעתי המאוור מעפן עושה רעש של טרקטור ובפליאונאדי אין את זה........

מה אתם אומרים??

t_man פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אה וגגם שחכתי שכבל HD טוב עולה בערך 150-200 שקל (אני טועה?) ואם אני מוסיף את זה זה יעללה לי 900 האקסטרימר
כמעט כמו הplayonhd...ועוד אני רוצה את המיני אז בכלל יצא יותר זול לא?

בקיצור מה נראה לכם ?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #11 

המיני יותר זול משמעותית אבל הוא עדיין לא מיובא ולא ידוע עדיין מתי הוא יגיע. אני הייתי הולך על הplayonhd וגם אם יש לך כרגע כונן חיצוני נגיד של טרה.. אתה עלול לגלות תוך שנה שטרה לא מספיק לך ואז תוכל להוסיף כונן פנימי למשל.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #12 

אם אתה מתכוון לכבל HDMI אז אני בטוח שכבל ב 70 שקלים יעשה את העבודה (i)

t_man פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

אה מה כזה בזול? רציתי לקנות כבל איכותי האלה שאומרים עם 24 קראט

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #14 

זהב

זהב טהור (קראט)

אחוז הזהב בתכשיט נמדד בקראט. זהב טהור הוא 24 קראט, אך באופן כללי הוא רך מדי לעבודה ולכן לרוב הוא מעורבב עם מתכות אחרות כדי ליצור סגסוגת קשה יותר. עירוב מתכות עם זהב טהור יוצר צבעים וצללים שונים. ככל שהקראט גבוה יותר, כך עולה אחוז הזהב הטהור בתכשיט. חשוב לציין, כי זהב טהור או זהב 24 קראט הוא רך מאוד, ולכן ככל שהקראט גבוה יותר כך התכשיט יהיה רך יותר.

זהב 22 קראט מורכב מ-91.3% זהב טהור ומ-8.4% של מתכות אחרות. מתכת זו היא רכה מדי ואינה מתאימה לתכשיט יוקרה באיכות גבוהה. חברת שירי אודיז משתמשת אך ורק בתכשיטי זהב 18 קראט המהווים מאזן מושלם בין איכות לאורך ימים. זהב 18 קראט מכיל 18 חלקים של זהב טהור ו-6 חלקים של מתכות אחרות. תערובת זו גורמת לתכשיט הזהב להכיל 75% זהב טהור. לעיתים קרובות תכשיט כזה יסומן כ-750 בכדי להעיד על אחוז הזהב הטהור שבו. זהב 18 קראט מאפשר אומנות ברמה הגבוהה ביותר ומאפשר עיצובים מורכבים. זהב 14 קראט מכיל 58.5% זהב טהור או 14 חלקים של זהב טהור ו-10 של מתכות אחרות. לעיתים קרובות תכשיט כזה יסומן כ-585 בכדי להעיד על אחוז הזהב הטהור שבתכשיט. זהב 12 קראט הוא קומבינציה של 12 חלקי זהב ו-12 חלקים של מתכות אחרות, מה שגורם לתכשיט להכיל רק 50% זהב. זהב 10 קראט הוא כמות הקראט המינימאלית שעדיין נחשבת ל"זהב" ברוב העולם. הוא מכיל 10 חלקים של זהב טהור ו-14 חלקים של מתכות אחרות. התכשיט מכיל 41.7% זהב טהור בלבד. זהב 10 קראט לרוב יסומן כ-417 כדי להעיד על אחוז הזהב שבו.

יתרונות הזהב

בנוסף לכך שהזהב מאשר עיצוב במיומנות גבוהה, הוא גם המתכת היחידה שאינה מגיבה לכימיקלים של הגוף האנושי. זהב נחשב גם כבעל רווחים רפואיים. כמתכת רכה יותר, כל תיקון עתידי לעיצוב, שיבוץ יהלומים או שינוי מידה של הטבעת נעשים בקלות.

קניית תכשיט זהב

תכשיטי זהב צריכים להירכש ממקורות אמינים וצריכים להיות דחוסים לפי טוהר הסגסוגת של הזהב. חברת שירי אודיז בע"מ מבטיחה זהב טהור ברמה של 75% לפחות לתכשיטי 18 קראט ע"י הוספה של זהב טהור לסגסוגת כדי שנוכל להבטיח שלקוחותינו יקבלו תמורה לכספם.

השקעה מוזהבת

השקעה בתכשיטי יהלומים צריכה להיות בחירה נבונה מכיוון שהסבירות גבוהה שערכם יעלה עם הזמן. תכשיטי יהלומים עם אחוז גבוה של זהב טהור תמיד נחשבים בעלי ערך רב יותר. למרות זאת, כמוזכר, מכיוון שאחוז זהב גבוה יוצר מתכת רכה יותר, יש צורך בשקדנות ובתשומת לב יתרה כדי לשמור על תכשיטך יפה כביום רכישתו.
אם אתה מתכוון לזה ! אז שווה 250 :lol:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #15 

אם אתה לא ממהר, תחכה למיני.
אם אתה לחוץ, אז בביקורת על הפלייאון!הד נרשמו שם היתרונות אל מול האסטרימר

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #16 

כמו שכבר אמרו, לגבי מחיר של כבל אתה טועה.

לגבי השאר, חוץ מההבדלים בינהם שכבר נטחנו פה בפורום אני רק יכול לומר בתור בעלים של אקסטרימר אני מאוכזב מהמכשיר. עושה את העבודה ולא יותר, לא מפנק, לא נח במיוחד, ממשק מעצבן, עדכוני תוכנה באיכות נמוכה, גמגומים מעצבנים בכל מיני פיצ'רים

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #17 

t_man כתב:אמממ....את האמת יש לי כבר כונן חיצוני 2.5 אז אני באמת לא צריך אבל השאלה היא מה עם playonhd המיני?< הבנתי שהוא יותר זול השאלה בכמה???

כי אני בכלל לא צריך כונן בפנים יש לי חיצוני

ובכללי שמעתי המאוור מעפן עושה רעש של טרקטור ובפליאונאדי אין את זה........

מה אתם אומרים??
...
t_man כתב:אה וגגם שחכתי שכבל HD טוב עולה בערך 150-200 שקל (אני טועה?) ואם אני מוסיף את זה זה יעללה לי 900 האקסטרימר
כמעט כמו הplayonhd...ועוד אני רוצה את המיני אז בכלל יצא יותר זול לא?

בקיצור מה נראה לכם ?
...
המאוורר של הX זה עיניין שמשתנה בין כל אחד.
באמת על 100% אחוז הוא עושה רעש, שאתה מוריד ל99 לא שומעים כלום(תהרוג אותי למה, אבל ככה זה)

כבל HDMI עולה 35 שקלים, ולא תרגיש שום הבדל.
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif ... v&uin=7804

אם תוכל להגיד למישהו שיביא לך את הX מהדיוטי פריי, בכלל זה יהיה זול, ייצא לך כ550ש"ח.

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #18 

אצלי ה X עובד נון סטופ, מוזיקה וסרטי HD מרשת קווית וכונן חיצוני (לא גימגם אפילו פעם אחת).
כל הבאגים נפתרו בגרסה האחרונה, מה שנחמד הוא זה שמכניסים כל מיני שיפורים ותכונות נחמדות שמייעלות את השימוש לעיתים תכופות,
יוצא שכל פעם יש איזה חידוש מעניין, כשיש באג התיקונים יוצאים מהר מאוד, בסכ"ה המכשיר בעל ממשק יפה ונוח, מכשיר קטן ולא מורגש.
יש קהילה רחבה בפורום של האתר של החברה שמוצאים כל מיני מדריכים מה אפשר לעשות עם המכשיר מעבר (כל מיני יכולת של הצ'יפ שהחברה בחרה לא ליישם עדיין כמו ממשקי טורנטים, ערוצי IPTV וכו).

לגבי המאוורר כמו שאמרו מכוונים אותו ידנית מתחת ל 99 ולא שומעים אותו והוא גם לא מתחמם.
בעני קיימים 2 חסרונות בלבד:
- השלט לא עוצמתי ומידי פעם מפספס לחיצות, זה חסרון שלא קיים למי שיש שלט אונברסלי שאיתו הכל עובד בסדר.
- כרגע חסר מאוד ה MOVIE JUKEBOX וצריך לחכות שהם יסיימו לפתח אותו, פרסמו קצת תמונות כיצד זה יראה וזה נראה מאוד טוב.

לגבי העתיד - נראה כי אנשי הפיתוח קשובים לדרישות המשתמשים בפורומים ויש הרגשה שיש גב מאחור, ונראה כי מתכוונים לממש את הפוטנציאל במכשיר .

עוד משהו - החברה מפתחת NAS מאוד זול (שכנראה ישווק ע"י באג, כרגע בבחינה אצלם) עם כל מיני תכונות מעניינות עם ממשק מיוחד לסטרימר,
עוד שיקול אם זה מעניין אותך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”