הוט מג'יק מרעיש !
היי,
במדריך ההפעלה של הוט מג'יק באתר של הוט רשום:
"מכשיר ה- HOT MAGIC שברשותך פולט חום רב יותר ממיר ביתי רגיל ולכן צוייד במאוורר לפליטת חום. מאוורר זה עלול לגרום לרעש בעת הפעלתו". "
יש לי את המג'יק כבר שבוע בחדר שינה והרעש שלו די מעצבן ומרעיש כי המאוורר שלו כל הזמן פועל.
למישהו הרעש של המג'יק גם מפריע? יש מה לעשות נגד זה?
תודה.
"מכשיר ה- HOT MAGIC שברשותך פולט חום רב יותר ממיר ביתי רגיל ולכן צוייד במאוורר לפליטת חום. מאוורר זה עלול לגרום לרעש בעת הפעלתו". "
יש לי את המג'יק כבר שבוע בחדר שינה והרעש שלו די מעצבן ומרעיש כי המאוורר שלו כל הזמן פועל.
תודה.
shyalon כתב:היי,
תודה....
התשובה היא בפעם הבאה לא לקרוא הוראות הפעלה
לדעתי המג'יק 4 שנים בשטח ומעולם לא שמעתי\קראתי את הטענה הזאת.
כנראה שהפרסומת המצליחה להוט מג'יק בחינם עושה את שלה ,הבאת לי רעיון להתקשר ולנסות לקבל את
המכשיר בחינם תמורת התחייבות .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נתקלתי גם בבעיה.
הרעש אכן קיים ובהחלט מורגש ומרגיז.
אני בזמנו הזמנתי טכנאי שהביא לי ממיר אחר שהרעיש עוד יותר....
הרעש מאפיין בד"כ ממירים ישנים או משופצים .
הדרך היחידה לפני הנסיון שלי לקבל ממיר שאינו מרעיש היא להתעקש לקבל ממיר
חדש לגמרי . משימה לא פשוטה בהוט...
הרעש אכן קיים ובהחלט מורגש ומרגיז.
אני בזמנו הזמנתי טכנאי שהביא לי ממיר אחר שהרעיש עוד יותר....
הרעש מאפיין בד"כ ממירים ישנים או משופצים .
הדרך היחידה לפני הנסיון שלי לקבל ממיר שאינו מרעיש היא להתעקש לקבל ממיר
חדש לגמרי . משימה לא פשוטה בהוט...
קבלו אישור לעניין, קיבלתי מגיק שלשום והרעש פשוט בלתי נסבל
המכשיר יושב בחדר שינה ובלילה הייתי צריך לנתק מהחשמל כדי לא לשמוע אותו
מדובר בוודאות על רעש מההרד דיסק, ותהרוג אותי למה הוא לא מדומם בזמן stand by
יש מישהו שיכול להעיד אם זו בעייה של מכשיר ספציפי (נראה שלא לפי התלונות כאן) והאם בנמצא מכשיר מדגם או סוג אחר שבו לא קיימת הבעייה?
המכשיר יושב בחדר שינה ובלילה הייתי צריך לנתק מהחשמל כדי לא לשמוע אותו
מדובר בוודאות על רעש מההרד דיסק, ותהרוג אותי למה הוא לא מדומם בזמן stand by
יש מישהו שיכול להעיד אם זו בעייה של מכשיר ספציפי (נראה שלא לפי התלונות כאן) והאם בנמצא מכשיר מדגם או סוג אחר שבו לא קיימת הבעייה?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בממירים המקליטים הדיסק הקשיח כל הזמן פועל. גם כשהממיר ב-Stand by.
ייתכן שמותקן אצלך דיסק ישן שעבר גם מספר דורות של משתמשים ופירמוטים. דיסקים קשיחים חדשים הם די שקטים.
ייתכן שמותקן אצלך דיסק ישן שעבר גם מספר דורות של משתמשים ופירמוטים. דיסקים קשיחים חדשים הם די שקטים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
בוא נתחיל מזה שמדובר פה בדיסק קשיח IDE של SEAGATE בנפח 160GB, גם אם תחפש חדש כזה, אני בספק אם תמצא.
חוץ מזה אם הדיסק תקין (ובמיוחד במצב IDLE) לא אמור להיות הבדל ברעש בין דיסק חדש לדיסק שעבר "מספר משתמשים", לכן בהינתן שלא יוחלף הדיסק במודל אחר שקט יותר כנראה לא תיפתר הבעייה.
אני את מסקנותיי כבר הסקתי, טלפון ל HOT ביום ראשון לביטול עסקה...
חוץ מזה אם הדיסק תקין (ובמיוחד במצב IDLE) לא אמור להיות הבדל ברעש בין דיסק חדש לדיסק שעבר "מספר משתמשים", לכן בהינתן שלא יוחלף הדיסק במודל אחר שקט יותר כנראה לא תיפתר הבעייה.
אני את מסקנותיי כבר הסקתי, טלפון ל HOT ביום ראשון לביטול עסקה...
תלוי מה המדד שלך לשקט כמו דג.orir כתב:יש לי מגיק כבר כמה שנים.
היו לי שלושה מכשירים והם שקטים כמו דג.
לא שמעתי שום רעש. האקסטרימר מרעיש הרבה יותר....
אתה לא שומע את הדיסק קשיח עובד? איפה המכשיר ממוקם? כמה רחוק המכשיר ממך?
איזה עוד דברים עובדים באותו זמן?
אם נניח אתה מדבר על הסלון אז אולי אתה לא שומע כי הטלוויזיה עובדת...
אני מדבר על חדר שינה, בשקט מוחלט. תנסה ותעדכן
הממיר בסלון. הוא דלוק כל הזמן.
בדקתי בלילה שכולם ישנים (חוץ משמשון ויובב) והיה שקט.
התקרבתי, התרחקתי פשוט לא שמעתי, רק ששמתי את האוזן על המכשיר עצמו שמעתי והרגשתי את המאוור והדיסק.
את המחשב אני שומע מהחדר השני וגם את האקסטרימר שיושב ליד הממיר. (שניהם היו מכובים).
נראה לי כמו בעיה במכשיר ספציפי.
בדקתי בלילה שכולם ישנים (חוץ משמשון ויובב) והיה שקט.
התקרבתי, התרחקתי פשוט לא שמעתי, רק ששמתי את האוזן על המכשיר עצמו שמעתי והרגשתי את המאוור והדיסק.
את המחשב אני שומע מהחדר השני וגם את האקסטרימר שיושב ליד הממיר. (שניהם היו מכובים).
נראה לי כמו בעיה במכשיר ספציפי.
זה נמצא בהגדרות. זה מאפשר לעשות PAUSE בכל רגע ולהמשיך אח"כ, כשהולכים לשירותים למשלizucker כתב:איפה זה מוגדר? לא מצאתי וגם אני לא רואה שום עדות שהממיר מקליט משהו ברקע...asaf23 כתב:תנסה לכבות את האופציה שהממיר מקליט כל הזמן ברקע......
אני מדבר על מצב כבוי (STAND BY)asaf23 כתב:זה נמצא בהגדרות. זה מאפשר לעשות PAUSE בכל רגע ולהמשיך אח"כ, כשהולכים לשירותים למשלizucker כתב:איפה זה מוגדר? לא מצאתי וגם אני לא רואה שום עדות שהממיר מקליט משהו ברקע...asaf23 כתב:תנסה לכבות את האופציה שהממיר מקליט כל הזמן ברקע.........
דיברתי עם הוט... ישלחו טכנאי...