50PQ300R האם לא תהיה בעיה בשימוש ב full hd בגלל הרזולוציה המצחיקה?
חצי מהאנשים פה בפורום
הם בעלי מסכים "מגוחכי" רזולוציה ,ותאמין לי שכולם מאוד מאוד נהנים מהמסך שלהם .
יותר מזה עדיף ללכת על טלויזיה בעלת רזולוציה "מצחיקה" אך עם מעבדי תמונה איכותיים יותר מאשר על טלויזיה בעלת נתונים גבוהים על הנייר .
יותר מזה עדיף ללכת על טלויזיה בעלת רזולוציה "מצחיקה" אך עם מעבדי תמונה איכותיים יותר מאשר על טלויזיה בעלת נתונים גבוהים על הנייר .
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
איזה כיף שכולם מגיבים לך באהבה כזו
בכל מקרה לגבי הטכנולוגיה...
הנקודה היא שניתן לרכוש 50 אינץ במחיר נורא קרוב ל 42 אז למה לא?
כפי שקראתי צריבה לרוב כבר לא קימות במסכי פלזה.
והדגם 50PQ300R מומלץ אז....
לגבי רזולוציה 1365x768 זה לא מצחיק? ( במובן של רזולוציה)
בכל מקרה לגבי הטכנולוגיה...
הנקודה היא שניתן לרכוש 50 אינץ במחיר נורא קרוב ל 42 אז למה לא?
כפי שקראתי צריבה לרוב כבר לא קימות במסכי פלזה.
והדגם 50PQ300R מומלץ אז....
לגבי רזולוציה 1365x768 זה לא מצחיק? ( במובן של רזולוציה)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
כמובן שלא תוכל לצפות בתכני full hd ברזולוציה שלהם כי אין מספיק רזולוציה במסך,אבל גם ב HD (לא full) רואים מצויין.
צריך גם לבדוק את מרחק הצפיה שלך בשביל לראות אם בכלל תוכל להנות מ full hd (בהנחה שיש לך תכנים כאלו) ביחס לגודל של המסך.
ולא,זה לא מצחיק.אל תשכח שיס/הוט לא משדרים ב full hd.
צריך גם לבדוק את מרחק הצפיה שלך בשביל לראות אם בכלל תוכל להנות מ full hd (בהנחה שיש לך תכנים כאלו) ביחס לגודל של המסך.
ולא,זה לא מצחיק.אל תשכח שיס/הוט לא משדרים ב full hd.
ממרחק מסויים כבר לא ניתן להבחין בין FULL HD ל HD ואם תתרחק עוד יותר אז גם לא בין HD ל SD.
דרך אגב,הלכת לקנות את הפילפיס שהיא בכלל LCD ועכשיו אתה מדבר על פלזמה,שזו כבר החלטה קצת יותר חשובה מעניין הרזולוציה.
קודם תיהיה סגור על עצמך בעניין הזה.
דרך אגב,הלכת לקנות את הפילפיס שהיא בכלל LCD ועכשיו אתה מדבר על פלזמה,שזו כבר החלטה קצת יותר חשובה מעניין הרזולוציה.
קודם תיהיה סגור על עצמך בעניין הזה.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

גיא ידידי
אני מודה שאני ממש לא סגור אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה בכלל
זה מסובך ואני לא רוצה לרכוש משהו ולהיות בחרטה לאחר מכן.
פזלמה באותו מחיר של 42 אז מה רע?
מצד שני אני משתמש ב dvb-tועם מחשב סלוני ואולי בעתיד גם יס ...
מה לדעתך הנתיב שאני צריך לחפש? מרחק? הדירה לא גדולה ואפילו קטנה יחסית
אני מודה שאני ממש לא סגור אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה בכלל
זה מסובך ואני לא רוצה לרכוש משהו ולהיות בחרטה לאחר מכן.
פזלמה באותו מחיר של 42 אז מה רע?
מצד שני אני משתמש ב dvb-tועם מחשב סלוני ואולי בעתיד גם יס ...
מה לדעתך הנתיב שאני צריך לחפש? מרחק? הדירה לא גדולה ואפילו קטנה יחסית
קודם כל כל תמדוד את המרחק צפיה שלך ולפי זה תדע איזה גודל מתאים לך.לגבי הסוגיה LCD או פלזמה,תיגש לחנות לצפות בשני הסוגים ותחליט מה אתה יותר אוהב.רק קח בחשבון שתנאי הצפיה בחנות שונים מאשר בבית.
לדעתי האישית כל עוד המסך לא מיועד ברובו לקונסולות או שימוש מחשב (אינטרנט וכדומה,לא סרטים),אז הכיוון הוא פלזמה וכמה שיותר גדולה,במיוחד אם התקציב לא ממש גבוה.
לדעתי האישית כל עוד המסך לא מיועד ברובו לקונסולות או שימוש מחשב (אינטרנט וכדומה,לא סרטים),אז הכיוון הוא פלזמה וכמה שיותר גדולה,במיוחד אם התקציב לא ממש גבוה.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

השימוש יהיה בעתיד קונסולה
יש לי מחשב מדיה ( מדיה סנטר וכ'ו) סרטים ושידורי SD סרטים HD וכ'ו.
כעת רוב ההתלבטות שלי היא בין 50PQ300R לבין פיליפס 5604 ואני לא ממש מצליח לדעת מה להחליט.
אוף!
כעת רוב ההתלבטות שלי היא בין 50PQ300R לבין פיליפס 5604 ואני לא ממש מצליח לדעת מה להחליט.
אוף!
מדוע לא לקונסולות?guy11 כתב:קודם כל כל תמדוד את המרחק צפיה שלך ולפי זה תדע איזה גודל מתאים לך.לגבי הסוגיה LCD או פלזמה,תיגש לחנות לצפות בשני הסוגים ותחליט מה אתה יותר אוהב.רק קח בחשבון שתנאי הצפיה בחנות שונים מאשר בבית.
לדעתי האישית כל עוד המסך לא מיועד ברובו לקונסולות או שימוש מחשב (אינטרנט וכדומה,לא סרטים),אז הכיוון הוא פלזמה וכמה שיותר גדולה,במיוחד אם התקציב לא ממש גבוה....
אני גם חושב על פלזמה בשלוב כנראה עם WII
רכשנו את ה LG , ומעבר לזה שהיא טלוויזיה מצוינת ( פרטים בת'רד שלי) , הגודל הוא היתרון. מרחק ישיבה בין 3.5 ל 4 מטר , ו 50 אינץ זה מצוין. בוא נגיד שלא פחות 50 , ו -60 אינץ היה נכנס בכיף בלי להראות גדול מדי.mp3lll כתב:השימוש יהיה בעתיד קונסולה
אוף!...