הגרסה החדשה של הC200 לא תיקנה את הPassThrough של Dolby TrueHD?
לא סודר, אבל הם גם לא אמרו שזה יסודר. גם הבעיה של סנכרון כתוביות SRT עדיין קיימת.
אני מתגבר על שתי הבעיות ע"י הפיכת קובץ הm2ts לבלו ריי מלא בעזרת tsMuxer. התוכנה גם ממירה קובץ SRT לPGS אוטומטי וככה אני נהנה גם מהפורמטים החדשים וגם מכתוביות איכותיות בעברית.
אני מתגבר על שתי הבעיות ע"י הפיכת קובץ הm2ts לבלו ריי מלא בעזרת tsMuxer. התוכנה גם ממירה קובץ SRT לPGS אוטומטי וככה אני נהנה גם מהפורמטים החדשים וגם מכתוביות איכותיות בעברית.
אצלי יש בעיה בסנכרון כתוביות כשאני מפעיל את הסרט. אפשר לסנכרן בעזרת התפריט אבל אם אני עושה SEEK או עוצר ומתחיל מחדש עוד פעם יש בעיה.dan111 כתב:הבנתי
מתי יש בעיה עם סנכרון כתוביות SRT? (באיזה מקרים?)
ואם אני הופך את זה לBLUERAY מלא איך זה יראה ? זה תיקיות? ואפשר להציג בלוריי מלא דרך הרשת עם תפריטים?
תודה...
כשאתה הופך את קובץ הm2ts לבלו ריי מלא אתה מקבל מבנה תיקיות של בלו ריי מלא. כדי להפעיל את הסרט אתה פשוט לוחץ על התיקיה הראשית והסרט מתחיל להתנגן.
תפריטים כמובן לא יהיו לך וכאשר תפעיל את הסרט הוא פשוט יתחיל להתנגן. tsMuxer גם יוצר אוטומטית פרקים כל חמש דקות.
אין בעיה לנגן בלו ריי דרך הרשת.
הבנתי, כי יש לי סרט במחשב שמחולק לתקיות כך ורציתי לדעת אם זה בלוריי מלא:
BDMV שמכיל בתוכו:
BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, index.bdmv, MovieObject.bdmv
ויש עוד תיקיה ראשית ביחד עם BDMV בשם CERTIFICATE שמכילה:
BACKUP, id.bdmv
ויש עוד כל מיני תת תיקיות.
עכשיו שאני רוצה להפעיל את זה אני ניגש לתיקיה STREAM ומפעיל כל פעם קובץ m2ts אחר
אז אולי זה בלוריי מלא ואני סתם מסתבך? כי לא הצלחתי להיות למשל על תקית BDMV לעשות פליי ושזה יפעל
נכון לעכשיו ניסיתי את זה דרך שיתוף קבצים ברשת
אשמח לדעת אם זה בלוריי מלא עם תפריט ואיך מנגנים אותו בצורה אופטימלית
תודה
BDMV שמכיל בתוכו:
BACKUP, id.bdmv
אז אולי זה בלוריי מלא ואני סתם מסתבך? כי לא הצלחתי להיות למשל על תקית BDMV לעשות פליי ושזה יפעל
תודה
לפי התאור שלך
זה אכן מבנה נכון של סרט BLU RAY ,והC200 אמור לננגן אותו כולל תפריטים ,ללא בעיות .dan111 כתב:הבנתי, כי יש לי סרט במחשב שמחולק לתקיות כך ורציתי לדעת אם זה בלוריי מלא:
BDMV שמכיל בתוכו:
BACKUP, id.bdmv
תודה...
לא אמרו שזה יסודר בגירסא הבא ? או לא אמרו שזה יסודר בכלל ?psyshush כתב:לא סודר, אבל הם גם לא אמרו שזה יסודר. גם הבעיה של סנכרון כתוביות SRT עדיין קיימת.
אני מתגבר על שתי הבעיות ע"י הפיכת קובץ הm2ts לבלו ריי מלא בעזרת tsMuxer. התוכנה גם ממירה קובץ SRT לPGS אוטומטי וככה אני נהנה גם מהפורמטים החדשים וגם מכתוביות איכותיות בעברית....
אני כבר הזמנתי 3 hdi dune prime
ואז גלשתי בפורום של nmt ,ומישהו אמר שם שהגירסא הזאת פותרת את כל הבעיות שהיו עם הPassThrough של הפורמטים החדשים ב c200
בעקבות זאת ביטלתי את ההזמנה של הdune והזמנתי את הפופקורן c200
עכשיו אני רואה שהבעיה הזאת לא נפתרה,והפופקורן נשלח אתמול
בקיצור אכלתי אותה
אם זה היה מבנה תקין של בלו ריי לא היית יכול להכנס לתיקיות, הסרט היה מתחיל להתנגן ברגע שהיית לוחץ על התיקיה הראשית של הסרט.dan111 כתב:הבנתי, כי יש לי סרט במחשב שמחולק לתקיות כך ורציתי לדעת אם זה בלוריי מלא:
BDMV שמכיל בתוכו:
BACKUP, id.bdmv
תודה...
זה אומנם נראה כמו מבנה תקין של בלו ריי, אבל כנראה חסר איזה קובץ או תיקיה
הגירסא הנוכחית אמורה לפתור את בעיית הסאונד בתפריטי בלו ריי מלאים, לא בקובצי m2ts.ali_baba כתב:
לא אמרו שזה יסודר בגירסא הבא ? או לא אמרו שזה יסודר בכלל ?
ואז גלשתי בפורום של nmt ,ומישהו אמר שם שהגירסא הזאת פותרת את כל הבעיות שהיו עם הPassThrough של הפורמטים החדשים ב c200
בקיצור אכלתי אותה...
הבעיות של ניגון קבצי m2ts ידועות להם והם בטוח יפתרו אותן מתישהו, רק אין לי מושג מתי.
אולי לזיו יש מידע פנימי על זה...
ואל תדאג, לא אכלת אותה. הc-200 הוא מוצר מצויין שרק הולך ומשתפר, רק שיקחו עוד כמה חודשים עד שהוא יהיה מושלם.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא ברור מתי הם יתקנו את הבעיות ב m2ts. לא ראיתי שום הצהרה שזה אפילו בתוכנית שלהם לתקן את זה. ייתכן שהם מסתפקים בניגון בלוריי מלא במכשיר.
כיום m2ts גם מגמגמים וגם לא מוציאים סאונד בצורה תקינה.
יש בעיות עם התרגום החיצוני, והוא נראה ממש רע.
ניגון הבלוריי גם לא תקין בכל הסרטים, והמכשיר נתקע לאחר כמה סרטים.
כפי שאמרתי אני ניתקתי את המכשיר וחזרתי להשתמש ב A110 הוא משמעותית יותר טוב ויציב מה C200.
ניגון הבלוריי המלא נחמד, אבל בשימוש יום יומי המכשיר מאכזב.
כפי שאמרתי אני ניתקתי את המכשיר וחזרתי להשתמש ב A110 הוא משמעותית יותר טוב ויציב מה C200.
ניגון הבלוריי המלא נחמד, אבל בשימוש יום יומי המכשיר מאכזב.
אני מתחיל לקבל הירהורים
איפה זיו שירגיע את המצב .jpost כתב:.
....
יש איזו תוכנה שבודקת האם המבנה תקין ואם חסר משהו?psyshush כתב:אם זה היה מבנה תקין של בלו ריי לא היית יכול להכנס לתיקיות, הסרט היה מתחיל להתנגן ברגע שהיית לוחץ על התיקיה הראשית של הסרט.dan111 כתב:הבנתי, כי יש לי סרט במחשב שמחולק לתקיות כך ורציתי לדעת אם זה בלוריי מלא:
BDMV שמכיל בתוכו:
BACKUP, id.bdmv
תודה...
זה אומנם נראה כמו מבנה תקין של בלו ריי, אבל כנראה חסר איזה קובץ או תיקיה...
כי זה מעצבן...
ה c200 הוא מוצר שרק הולך ומשתפר,רק שיקח לו כמה חודשים להגיע עד שהוא יגיע לרמה של hdi dune base or prime 3,שכיום הוא מכשיר הרבה יותר יציב מהפופקורן.תקרא בפורומים השונים ברשת וגם אתה תגיע למסקנה הזאת.ישנם כמה גולשים שטוענים שברשותם 2 המכשירים,כולם ללא יוצא מן הכלל טוענים שהdune לא סופר כרגע את הפופקורן c200, יתרה מזאת,אצל חלק מהם הפופקורן c200 בכלל לא נמצא בשימוש.psyshush כתב:הגירסא הנוכחית אמורה לפתור את בעיית הסאונד בתפריטי בלו ריי מלאים, לא בקובצי m2ts.ali_baba כתב:
לא אמרו שזה יסודר בגירסא הבא ? או לא אמרו שזה יסודר בכלל ?
בקיצור אכלתי אותה...
הבעיות של ניגון קבצי m2ts ידועות להם והם בטוח יפתרו אותן מתישהו, רק אין לי מושג מתי.
אולי לזיו יש מידע פנימי על זה...
ואל תדאג, לא אכלת אותה. הc-200 הוא מוצר מצויין שרק הולך ומשתפר, רק שיקחו עוד כמה חודשים עד שהוא יהיה מושלם....
באופן אישי,כשאני רוכש מכשיר ב 2000 ש"ח,אני קונה אותו על סמך היכולות שלו בהווה ולא על סמך היכולות שלו בעתיד,וכיום היכולות של ה dune עולות על היכולות של ה c 200.
הפוטנציאל של ה c200 לא רלוונטי לגבי,אני לא קונה מכשיר ומשלם עליו עכשיו כדי שבעוד כמה חודשים הוא יעבוד כמו שצריך,אני קונה מכשיר כדי שיעבוד כמו שצריך עכשיו, מה גם שיש אפשרות שהבעיות האלו לא יפתרו לעולם (אין לדעת).
אני הוטעיתי על ידי מישהו בפורום Nmt,ובפירוש כן אכלתי אותה.אם dan111 היה כותב את ההודעה שלו כמה שעות לפני,אין לי ספק שלא הייתי מבטל את ההזמנה של ה dune prime
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מדכדך אותי שעד היום אף אחד לא עובר את הפשטות של dune 1 שיש לי כבר שנה בערך.
לא יודע, אני לא מכיר את הDUNE אבל מהשוואה בין הסקירות של עופר וזיו לשני המכשירים עולה שהם די דומים אם יתרונות פה ושם אחד לשני.
לדעתי קצת הגזמת עם הביקורת על הc-200. מקריאה של מה שכתבת מתקבל הרושם שהc-200 ממש לא יציב ונתקע הרבה, זה פשוט לא נכון. בסך הכל הוא עושה את העבודה מצויין חוץ מהבעייה של ניגון קובצי m2ts בודדים וגם זה יתוקן בהמשך...
לדעתי קצת הגזמת עם הביקורת על הc-200. מקריאה של מה שכתבת מתקבל הרושם שהc-200 ממש לא יציב ונתקע הרבה, זה פשוט לא נכון. בסך הכל הוא עושה את העבודה מצויין חוץ מהבעייה של ניגון קובצי m2ts בודדים וגם זה יתוקן בהמשך...
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
וב MKV יש בעיות סינכרון בין קול לתמונה...psyshush כתב:בסך הכל הוא עושה את העבודה מצויין חוץ מהבעייה של ניגון קובצי m2ts בודדים וגם זה יתוקן בהמשך......
והתרגום נראה זוועה ויש בו בעיות...
ואין סאונד בתפריטים בבלוריי (תוקן בבטא והרסו דברים אחרים)...
והמכשיר נתקע אחרי ניגון כמה סרטי בלוריי...
והרבה סרטי בלוריי לא מנגנים תקין...
חוץ מזה הוא אחלה.