עזרה במערכת קולנוע ביתי ואורח חיים בערך של רסיבר. רוצה לשפר את איכות השמיעה
שלום לכולם
יש לי מזה שנתיים רסיבר ימאהה V361 ורמקולים ימאהה דגם nsp 270, בוא נגיד ששניהם כמובן לא מושלמים אבל בהחלט לא רעים.
רציתי קצת להשתדרג מבחינת איכות השמיעה והחוויה בצפייה של סרטים ואני מרגיש שהתמורה שאני מקבל עד עכשיו משני אלה לא מספקת.
לכן, רציתי להחליף את מערכת הרמקולים בלבד ולהתקדם עם הרסיבר.
השאלה שלי היא, האם כדאי להשאיר את הרסיבר או שהוא יכול לתת לי תפוקה יותר גבוהה עם מערכת רמקולים שונה מזו כרגע?
מהו בערך אורח חיים של רסיבר כדי שאדע איפה אני "עומד" פחות או יותר.
אשמח לייעוץ יעיל ומכוון!
תודה רבה
יש לי מזה שנתיים רסיבר ימאהה V361 ורמקולים ימאהה דגם nsp 270, בוא נגיד ששניהם כמובן לא מושלמים אבל בהחלט לא רעים.
רציתי קצת להשתדרג מבחינת איכות השמיעה והחוויה בצפייה של סרטים ואני מרגיש שהתמורה שאני מקבל עד עכשיו משני אלה לא מספקת.
לכן, רציתי להחליף את מערכת הרמקולים בלבד ולהתקדם עם הרסיבר.
השאלה שלי היא, האם כדאי להשאיר את הרסיבר או שהוא יכול לתת לי תפוקה יותר גבוהה עם מערכת רמקולים שונה מזו כרגע?
מהו בערך אורח חיים של רסיבר כדי שאדע איפה אני "עומד" פחות או יותר.
אשמח לייעוץ יעיל ומכוון!
תודה רבה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכל תלוי באוזניים ובכיס.
לפעמים שווה לשדרג רמקולים ולפעמים רסיבר
ההצעה הכי טובה - ללכת לחנות מתמחה עם הרסיבר והרמקולים - ולשמוע שם איזה שינוי נשמע לך טוב. מה אתה מעדיף - ומה נותנים לך בתקציב...
ההצעה הכי טובה - ללכת לחנות מתמחה עם הרסיבר והרמקולים - ולשמוע שם איזה שינוי נשמע לך טוב. מה אתה מעדיף - ומה נותנים לך בתקציב...
ללכת עם הרכיבים שלי או שלבקש שמה לשלב בין דגמים שונים?Itay_Pollak כתב:הכל תלוי באוזניים ובכיס.
ההצעה הכי טובה - ללכת לחנות מתמחה עם הרסיבר והרמקולים - ולשמוע שם איזה שינוי נשמע לך טוב. מה אתה מעדיף - ומה נותנים לך בתקציב......
חשבתי אולי להחליף רק את הרמקולים ולהמשיך עם הרסיבר..רק שהידע שלי בנושא הוא מועט ולכן אני שואל כאן אם אפשר להתקדם עם הדגם הזה מלהפיק ממנו איכות שמע טוב בעזרת רמקולים איכותיים יותר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לך עם הציוד שלך ותחליט
תשמע - היום לדעתי רסיבר בלי HDMI, בלי הפורמטים החדשים - זה לא רסיבר - ולדעתי רסיבר כזה שתהיה מרוצה מהסאונד שלו יכול ללכת איתך שנים.
מצד שני - צריך לראות איך ימומש HDMI 1.4 - ואז אולי שווה לחכות עד שיצאו.
תשמע - היום לדעתי רסיבר בלי HDMI, בלי הפורמטים החדשים - זה לא רסיבר - ולדעתי רסיבר כזה שתהיה מרוצה מהסאונד שלו יכול ללכת איתך שנים.
מצד שני - צריך לראות איך ימומש HDMI 1.4 - ואז אולי שווה לחכות עד שיצאו.
תוכל להסביר לי בקצרה מה נותן חיבר HDMI ברסיבר בגדול? הוא מעביר את הסאונד של המחשב או הטלויזיה?Itay_Pollak כתב:לך עם הציוד שלך ותחליט
מצד שני - צריך לראות איך ימומש HDMI 1.4 - ואז אולי שווה לחכות עד שיצאו....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בקצרה - זה החיבור הכי מתקדם היום - שמעביר אותות דיגיטליים - במקרה שלנו - גם וידאו וגם אודיו.
במקום כל סוגי החיבורים הישנים - חיבור אחד יודע להעביר הכל.
כמעט כל המכשירים המודרניים מגיעים עם זה (DVD, ממירים, טלויזיות מקרנים מחשבים וכו').
עכשיו בגלל שלרובנו יש מכשירים שעדיין לא משתמשים בחיבור הזה (DVD, וידאו, ממירים לא HD) יש רסיברים שיודעים לעשות UPCONVERT - בכדי להמיר את האות.
זה בקצרה ועל רגל אחת.
בקרוב כנראה נפתח שוב קורס אודיו ווידאו בסיסי - בו ניתן ללמוד את כל המושגים והאפשרויות הקיימות כיום - וכמובן לשאול שאלות.
אתה גם כמובן מוזמן לשאול שאלות נוספים ולעיין בפורום
במקום כל סוגי החיבורים הישנים - חיבור אחד יודע להעביר הכל.
כמעט כל המכשירים המודרניים מגיעים עם זה (DVD, ממירים, טלויזיות מקרנים מחשבים וכו').
עכשיו בגלל שלרובנו יש מכשירים שעדיין לא משתמשים בחיבור הזה (DVD, וידאו, ממירים לא HD) יש רסיברים שיודעים לעשות UPCONVERT - בכדי להמיר את האות.
זה בקצרה ועל רגל אחת.
בקרוב כנראה נפתח שוב קורס אודיו ווידאו בסיסי - בו ניתן ללמוד את כל המושגים והאפשרויות הקיימות כיום - וכמובן לשאול שאלות.
אתה גם כמובן מוזמן לשאול שאלות נוספים ולעיין בפורום
אני בטוח שהתכוונתה ל3 , 3 וחצי ולא 33 וחצי
. תשאיר את הרסיבר ותחליף את הרמקולים, הם החוליה החלשה במערכת שלך והרסיבר שלך מסוגל לתת יותר ממה שהם מסוגלים להפיק ממנו. ההצעה שלי:
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7729606
אם אתה רוצה משהו איכותי יותר שתוכל להנות גם מסטריאו ולא רק ק"ב (טיפה יותר יקר מהתקציב שלך אבל שווה את הכסף) הוא הMISSION MV SYSTEM , נמכר בסטריאו שופ.
אם אתה רוצה משהו איכותי יותר שתוכל להנות גם מסטריאו ולא רק ק"ב (טיפה יותר יקר מהתקציב שלך אבל שווה את הכסף) הוא הMISSION MV SYSTEM , נמכר בסטריאו שופ.
כן 3 3 וחציzeev78 כתב:אני בטוח שהתכוונתה ל3 , 3 וחצי ולא 33 וחצי. תשאיר את הרסיבר ותחליף את הרמקולים, הם החוליה החלשה במערכת שלך והרסיבר שלך מסוגל לתת יותר ממה שהם מסוגלים להפיק ממנו. ההצעה שלי:
אם אתה רוצה משהו איכותי יותר שתוכל להנות גם מסטריאו ולא רק ק"ב (טיפה יותר יקר מהתקציב שלך אבל שווה את הכסף) הוא הMISSION MV SYSTEM , נמכר בסטריאו שופ....
החיבור HDMI שחסר לי ברסיבר נאמר לי שזה כל ה"טון" שמייחד את הרסיברים החדשים בשונה משלי, האם זה כזה משמעותי?
בנוסף לגבי הרמקולים שהצעת..אני צריך ללא רצפתיים אלא נתלים בלבד
נתתי לך הצעה אחרת אבל לא התייחסתה לזה. חוזר וכותב, הכי טוב שתוכל לקנות עד 2000 שקל :cohen87 כתב:אוקיי.. יש לך אולי להמליץ לי על רמקולים? סט של 4 סנטר וסאב?zeev78 כתב:בתקציב שלך זה לא משמעותי, תתרכז בלשדרג את הרמקולים והשינויי יהיה משמעותי....
בין 1500 ל2000 שקל..
מה שנתת לי זה עם רצפתיים וזה לא טוב לי...
צודק סליחה לא ראיתי..בהחלט נראים טוב. רק שהסאב הוא מעוגל אני אצטרך למצוא לו מקום אבל בסדר נמצא פיתרון.zeev78 כתב:נתתי לך הצעה אחרת אבל לא התייחסתה לזה. חוזר וכותב, הכי טוב שתוכל לקנות עד 2000 שקל :cohen87 כתב:אוקיי.. יש לך אולי להמליץ לי על רמקולים? סט של 4 סנטר וסאב?zeev78 כתב:בתקציב שלך זה לא משמעותי, תתרכז בלשדרג את הרמקולים והשינויי יהיה משמעותי....
בין 1500 ל2000 שקל..
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7729606...
את הרמקולים הקיימים שיש לי, אוכל למכור בערך ב450 500 שקל?
תפרסם ותראה מה יציעו לך.cohen87 כתב:צודק סליחה לא ראיתי..בהחלט נראים טוב. רק שהסאב הוא מעוגל אני אצטרך למצוא לו מקום אבל בסדר נמצא פיתרון.zeev78 כתב:נתתי לך הצעה אחרת אבל לא התייחסתה לזה. חוזר וכותב, הכי טוב שתוכל לקנות עד 2000 שקל :cohen87 כתב:אוקיי.. יש לך אולי להמליץ לי על רמקולים? סט של 4 סנטר וסאב?zeev78 כתב:בתקציב שלך זה לא משמעותי, תתרכז בלשדרג את הרמקולים והשינויי יהיה משמעותי....
בין 1500 ל2000 שקל..
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7729606...
את הרמקולים הקיימים שיש לי, אוכל למכור בערך ב450 500 שקל?...