אכן הרגלית שלו יפה.
נראה לי שתלייה על הקיר של מסך כזה לא ייצא כל כך יפה.
המסך די דק , אך הבעיה היא שכל הכניסות שלו מופנות אחורה.
כלומר אם תולים על קיר צריך להשיאר מרווח של איזה 8-10 ס"מ בינו לקיר כדי שהכבלים לא ייהרסו מהכיפוף
וגם כדי שתהיה נגישות מינימלית כדי להוסיף או לנתק כבלים..
בקיצור, אני חושב שאני יורד מהתליה שלו על הקיר.. (וכבר הבאתי מתקן תליה בשבילו והכל..באעסה..)
יש לי שתי שאלות:
1. האם יש צורך לבצע "הרצה" למסך כדי למנוע צריבות/צבירות? או אוליי צריך רק להוריד את רמת הקונטרסט? לכמה?
2. האם יש כיול ממולץ לצפייה אופטימלית במסך הזה ?
jacko-il כתב:שפע ברכות. תתחדש..
אחלה של מסך. אני מאד מרוצה..
אכן הרגלית שלו יפה.
נראה לי שתלייה על הקיר של מסך כזה לא ייצא כל כך יפה.
המסך די דק , אך הבעיה היא שכל הכניסות שלו מופנות אחורה.
כלומר אם תולים על קיר צריך להשיאר מרווח של איזה 8-10 ס"מ בינו לקיר כדי שהכבלים לא ייהרסו מהכיפוף
וגם כדי שתהיה נגישות מינימלית כדי להוסיף או לנתק כבלים..
בקיצור, אני חושב שאני יורד מהתליה שלו על הקיר.. (וכבר הבאתי מתקן תליה בשבילו והכל..באעסה..)
...
ישנם ספייסרים מיוחדים שמרחיקים את המסך ב-3 ס"מ מהקיר
הצלחתי להשיג כאילו דרך חבר.
לחילופין למה שלא תקנה מתקן מתאים עם אפשרות להרחקה/הזזה מהקיר
יש לי שתי שאלות:
1. האם יש צורך לבצע "הרצה" למסך כדי למנוע צריבות/צבירות? או אוליי צריך רק להוריד את רמת הקונטרסט? לכמה?
תודה.
...
דבר ראשון תתחדש, רכשת מסך מעולה.
גם לי יש את המסך כבר למעלה מחודשיים ואני מרוצה ממנו עד הגג
בקשר לשאלות שלך:
1) אני ממליץ לעשות לו הרצה, המסך די רגיש לצבירת תמונה (גם אחרי הרצה) ולכן נראה לי שגם לצריבה הוא יהיה רגיש (למרות שאין באמת דרך לדעת אם הוא רגיש לצריבות או לא), בכל מקרה Better safe then sorry.
2) אחרי ההרצה מומלץ מאוד לכייל את המסך ובייחוד להוריד את רמת ה-Color שמגיעה גבוה יחסית. אני כיילתי את המסך לפי הפוסטים האלה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=225 http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/ ... ation.html
השתמשתי בשניהם כדי להגיע לכיול ביניים שנראה לי הכי טוב... אין לי ערכים מדוייקים כרגע כי אני לא בבית אבל אם תרצה אפרסם אותם פה בהמשך. גם ל-Yuria יש את המסך והכיול שלו יצא דיי דומה לשלי
יש לי שתי שאלות:
תודה.
...
דבר ראשון תתחדש, רכשת מסך מעולה.
גם לי יש את המסך כבר למעלה מחודשיים ואני מרוצה ממנו עד הגג
בקשר לשאלות שלך:
1) אני ממליץ לעשות לו הרצה, המסך די רגיש לצבירת תמונה (גם אחרי הרצה) ולכן נראה לי שגם לצריבה הוא יהיה רגיש (למרות שאין באמת דרך לדעת אם הוא רגיש לצריבות או לא), בכל מקרה Better safe then sorry.
2) אחרי ההרצה מומלץ מאוד לכייל את המסך ובייחוד להוריד את רמת ה-Color שמגיעה גבוה יחסית. אני כיילתי את המסך לפי הפוסטים האלה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=225 http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/ ... ation.html
השתמשתי בשניהם כדי להגיע לכיול ביניים שנראה לי הכי טוב... אין לי ערכים מדוייקים כרגע כי אני לא בבית אבל אם תרצה אפרסם אותם פה בהמשך. גם ל-Yuria יש את המסך והכיול שלו יצא דיי דומה לשלי
טוב, הבוסית מתחרטת ורוצה תלייה על הקיר.
אני מחר התקשר לשירות של רטפון כדי שיבואו לתלות לי את המסך.
שאלה:
למי שתלה את המסך הזה, אצלי השקע של הכבלים ושקע החשמל (מחובר אליו מפצל חשמל) יהיו מאחורי המסך.
האם זה יפריע לתלייה שלו?
מישהו יכול למדוד מה המרחק בין הקיר למסך (מה המרווח בינהם)?
פשוט תענוג לראות שידוריי HD במסך כזה עולם אחר לגמריי. איכות SD נפלאה - פשוט ההבדל בין מסך LCD לפלאזמה בשידוריי SD הוא שמיים וארץ.
אני כבר שתי לילות ער עד שתיים בלילה פשוט לא מפסיק להינות.
אני אשתדל היום בערב לפרסם תמונות + סקירה על המסך.
תודה רבה לכל מי שעזר לי להחליט לרכוש את המסך הזה.
אני ממש מרוצה.
נערך לאחרונה על ידי tovtovtov ב 25/01/2010 13:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
tovtovtov כתב:זהו, ביום חמישי האחרון התקינו לי את המסך על הקיר.
אחרי כיול המסך אני פשוט נדהם מאיעות התמונה .
פשוט תענוג לראות שידוריי HD במסך כזה עולם אחר לגמריי. איכות SD נפלאה - פשוט ההבדל בין מסך LCD לפלאזמה בשידוריי SD הוא שמיים וארץ.
אני ממש מרוצה.
...
ישנן הבעיות המפורסמות של קטיעת התמונה כפי שהוזכרו כאן בפורום ?
tovtovtov כתב:זהו, ביום חמישי האחרון התקינו לי את המסך על הקיר.
אחרי כיול המסך אני פשוט נדהם מאיעות התמונה .
אני ממש מרוצה.
...
ישנן הבעיות המפורסמות של קטיעת התמונה כפי שהוזכרו כאן בפורום ?
...
אין שום בעיות עם התמונה
אני מחובר גם עם חיבור HDMI ובמקביל עם קומפוזיט - בשני החיבורים לא ניצפו בעיות בכלל.
tovtov,
האם גם לך המכשיר לא תמיד מגיב לפעולות השלט ? כאילו מסמן עם הנורית האדומה שהוא קיבל מה שאתה עושה אבל הוא פשוט לא עושה כלום או שלוקח לו טיפה זמן ?
ועוד דבר, האם יש לך YesHD ?
אם כן, אשמח אם תוכל לבדוק עבורי עם גם אצלך בערוץ Eurosport-HD (ערוץ 551) התמונה קופצת כל כמה שניות ויש קטועים.
אני חיב לדעת אם זה בגלל שידורי Yes או בגלל בעיה כלשהי בממיר או גרוע מכך במסך עצמו.
(בדקתי עם חבר שמחובר ב HOT-HD ואצלו אין שום בעיה עם הערוץ הזה..)
תודה מראש