אובריין עוזב את תוכנית הלילה ב NBC
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3834737,00.html
NBC לא אוהבים את הירידות של קונאן - והם מאיימים להשבית את התוכנית.
גורמים בסביבת אובריין: "התוכנית תרד ב-22 בינואר"
קודם כל, כבר קונאן וגם לנו צוחקים שנים על NBC .
עכשיו רשת החליטה להשתמש בזה כתירוץ עלוב כי קונאן לא מוכן להעביר את התוכנית שלו ל 12 בלילה.
אני עם קונאן באש ובמים.
NBC לא אוהבים את הירידות של קונאן - והם מאיימים להשבית את התוכנית.
גורמים בסביבת אובריין: "התוכנית תרד ב-22 בינואר"
קודם כל, כבר קונאן וגם לנו צוחקים שנים על NBC .
עכשיו רשת החליטה להשתמש בזה כתירוץ עלוב כי קונאן לא מוכן להעביר את התוכנית שלו ל 12 בלילה.
אני עם קונאן באש ובמים.
נערך לאחרונה על ידי zovirax ב 22/01/2010 0:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לנו ממש, ממש לא בסדר ומלוכלך. הוא היה צריך לתת כבוד כמו זה שאו'בראיין נותן לג'ימי פאלון ולפרוש. למצוא מקום ברשת אחרת (אם הוא ממש רוצה להישאר בביזנס). אבל הוא בשלו. NBC גם ניהלו פה משחק מלוכלך ביותר. זה ממש לא מגיע לאו'בראיין. וכמו שאמרת, oferlaor, זה לא שונה מפרשת לנו-לטרמן של 92'.
אני אוהב את שניהם ויותר מתחבר להומור של או'בראיין (אבל אוהב גם פינות אצל לנו, במיוחד ה- Headlines) וממש עצוב לי שכך זה נגמר.
אני מאמין שקונאן ימצא את עצמו ברשת אחרת (FOX או ABC - אין הרבה אופציות אחרות) אך הוא הפסיד מכל הכיוונים.
ברייטינג הוא לא יצליח להילחם מול לנו ולטרמן יחד והמוניטין של לנו בארה"ב לא נפגע על אף הפרשה - הציבור עדיין אוהב אותו.
כל הכבוד לאו'בראיין שהוא לא נותן לאף אחד לרמוס אותו
אני אוהב את שניהם ויותר מתחבר להומור של או'בראיין (אבל אוהב גם פינות אצל לנו, במיוחד ה- Headlines) וממש עצוב לי שכך זה נגמר.
אני מאמין שקונאן ימצא את עצמו ברשת אחרת (FOX או ABC - אין הרבה אופציות אחרות) אך הוא הפסיד מכל הכיוונים.
ברייטינג הוא לא יצליח להילחם מול לנו ולטרמן יחד והמוניטין של לנו בארה"ב לא נפגע על אף הפרשה - הציבור עדיין אוהב אותו.
כל הכבוד לאו'בראיין שהוא לא נותן לאף אחד לרמוס אותו
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
NBC היא רשת הכי מקצועית
- oferlaor
- מנהל

אני מאוד מקווה שהוא ילך לאחת מרשתות הכבלים ומשם יראה להם ממה הוא עשוי.
תראו מה ג'ימי קימל עושה ותבינו איך עושים טוק שואו טוב בכבלים.
תראו מה ג'ימי קימל עושה ותבינו איך עושים טוק שואו טוב בכבלים.
- oferlaor
- מנהל

דוגמא לגי'מי קימל קלאסי.
אלוהים ישמור, איך ג'יי לנו הצליח להחזיק מעמד אחרי כל הירידות שלו...
אלוהים ישמור, איך ג'יי לנו הצליח להחזיק מעמד אחרי כל הירידות שלו...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
עכשיו NBC יצאה בהצהרה שהסיבה לשינויים היא בכלל כשלונו של או'בראיין ברייטינג. כן, בטח. זו בהחלט הסיבה. רמז: לא !
לדעתי, אם הרוחות בין קונאן ל- NBC לא יירגעו בימים הקרובים התוכנית של קונאן תוחשך, כי הוא יורד על NBC כ"כ חזק.
לדעתי, בארה"ב צריך לעשות חרם צרכני על צפיה ב- NBC (זה לא שיש כל כך הרבה מה לראות ברשת הזו). שבוע אחד לא לצפות בכלל ברשת, אולי רק בקונאן או'בראיין ולאותת ל- NBC שהם מוותרים על הבן אדם הלא נכון, ובדרך לשלוח את ג'ף צוקר הביתה !
לדעתי, אם הרוחות בין קונאן ל- NBC לא יירגעו בימים הקרובים התוכנית של קונאן תוחשך, כי הוא יורד על NBC כ"כ חזק.
לדעתי, בארה"ב צריך לעשות חרם צרכני על צפיה ב- NBC (זה לא שיש כל כך הרבה מה לראות ברשת הזו). שבוע אחד לא לצפות בכלל ברשת, אולי רק בקונאן או'בראיין ולאותת ל- NBC שהם מוותרים על הבן אדם הלא נכון, ובדרך לשלוח את ג'ף צוקר הביתה !
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7655
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
עצוב מה שקורה שם. אני אוהב את לנו ואובראיין, שניהם טובים במה שהם עושים אבל ההומור המטורף של קוקו יותר יותר מצחיק בעיניי ולכן אני משתדל לא לפספס תכניות שלו. זה גם לא רק קונאן מצחיק אלא כל הדינמיקה של הצוות, השטויות של מקס ויינברג, פנדר ולה באמבה, טראיומף וכו' פשוט עושה את התכנית למה שהיא.
לנו, מה הקטע איתו? עם כל האהדה הוא באמת לא יצא בסדר. די, ישבת שם 17 שנה, העבירו לך בזמנו את הלפיד ולא קלקלו, מה יוצא לו כבר מהסיפור של להיתקע שוב לפני קונאן באותה רשת? כסף כבר יש לו טונות וגם אהבה של הקהל, הוא גם ככה מופיע כל שבוע בלאס וגאס וכו', קדימה, שיפרוש כבר מהמסך לפחות ב NBC. זה רק אגו לדעתי.
מה שאירוני, שהטענה המגוחכת ב NBC שזה בגלל הרייטינג, אז השבוע האחרון בהחלט הקפיץ את התכנית.
לנו, מה הקטע איתו? עם כל האהדה הוא באמת לא יצא בסדר. די, ישבת שם 17 שנה, העבירו לך בזמנו את הלפיד ולא קלקלו, מה יוצא לו כבר מהסיפור של להיתקע שוב לפני קונאן באותה רשת? כסף כבר יש לו טונות וגם אהבה של הקהל, הוא גם ככה מופיע כל שבוע בלאס וגאס וכו', קדימה, שיפרוש כבר מהמסך לפחות ב NBC. זה רק אגו לדעתי.
מה שאירוני, שהטענה המגוחכת ב NBC שזה בגלל הרייטינג, אז השבוע האחרון בהחלט הקפיץ את התכנית.
- michael123
- חבר מכור קשה

למה מגוחכת?mulder כתב:הטענה המגוחכת ב NBC שזה בגלל הרייטינג...
תוכנית דבילית. אף פעם לא אהבתי אותו
ומצד שני, מה שמניע את NBC זה רייטינג. כל השאר - לא משנה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מדבר על נתונים, לא על הטעם שלך. הטענה מגוחכת כי אם כבר, אז לנו לא מביא את הרייטינג שציפו לו והסיפור הגדול הקודם היה שהולכים להוריד אותו.michael123 כתב:למה מגוחכת?mulder כתב:הטענה המגוחכת ב NBC שזה בגלל הרייטינג...
תוכנית דבילית. אף פעם לא אהבתי אותו
ומצד שני, מה שמניע את NBC זה רייטינג. כל השאר - לא משנה...
- michael123
- חבר מכור קשה

http://articles.latimes.com/2009/jun/11 ... an-conan11
[left]
O'Brien might need to pick up the pace. After a strong start in the ratings, "Tonight" is already slipping behind CBS' "Late Show With David Letterman," the rival program that O'Brien's predecessor Jay Leno defeated handily for years[/left].
הוא פשוט לא בקליבר של לנו..
[left]
O'Brien might need to pick up the pace. After a strong start in the ratings, "Tonight" is already slipping behind CBS' "Late Show With David Letterman," the rival program that O'Brien's predecessor Jay Leno defeated handily for years[/left].
הוא פשוט לא בקליבר של לנו..
- michael123
- חבר מכור קשה

למכירה 
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3835147,00.html
זה כבר כמעט סגור שקונאן יעזוב, ונקווה רק שהוא ימשיך בפורמט לא פחות מצחיק בקרוב.
במקום התכנית של קונאן, ג'יי לנו יחזור לתכנית של שעה. הבנתם איזה תרגיל מסריח? אני לא מבין את הצעד המוזר הזה מצד לנו. לא פרשת כבר מאותה נקודה בדיוק? שניהם מיודדים הרבה שנים, באותה רשת, אלא אם כן הם סגרו את ביניהם בכבוד זה תקיעת סכין בגב.
זה כבר כמעט סגור שקונאן יעזוב, ונקווה רק שהוא ימשיך בפורמט לא פחות מצחיק בקרוב.
במקום התכנית של קונאן, ג'יי לנו יחזור לתכנית של שעה. הבנתם איזה תרגיל מסריח? אני לא מבין את הצעד המוזר הזה מצד לנו. לא פרשת כבר מאותה נקודה בדיוק? שניהם מיודדים הרבה שנים, באותה רשת, אלא אם כן הם סגרו את ביניהם בכבוד זה תקיעת סכין בגב.