Being Human - עונה ראשונה ושנייה
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
סידרה בריטית שבימים אלה החלה העונה השנייה.
הסידרה מספרת על ערפד, איש זאב ורוח רפאים שחולקים דירה.
וכל אחד מתחיל לגלות דברים על עצמו והזן שלו.
לצערי הרב העונה הראשונה (נדמה לי 5 פרקים) לא תורגמה, אבל היא עולה עכשיו ביס.
מדובר בסידרת דרמה כמיטב המסורת הבריטית ולא אקשן-פעולה.
ממה שקראתי עליה היא זכתה לשבחים מקיר לקיר.
אין לי יס אבל יש לי את העונה הראשונה בבלוריי, ובקרוב מאוד אראה אותה.
הסידרה מספרת על ערפד, איש זאב ורוח רפאים שחולקים דירה.
וכל אחד מתחיל לגלות דברים על עצמו והזן שלו.
לצערי הרב העונה הראשונה (נדמה לי 5 פרקים) לא תורגמה, אבל היא עולה עכשיו ביס.
מדובר בסידרת דרמה כמיטב המסורת הבריטית ולא אקשן-פעולה.
ממה שקראתי עליה היא זכתה לשבחים מקיר לקיר.
אין לי יס אבל יש לי את העונה הראשונה בבלוריי, ובקרוב מאוד אראה אותה.
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 03/03/2010 19:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
סידרת נעורים?
יש לי פשוט טראומה מ Legend of the Seeker
יש לי פשוט טראומה מ Legend of the Seeker
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

סיימתי לראות את העונה הראשונה.
די נהניתי.
כל הנושא של BEING HUMAN, כלומר להיות אנושי, נסקר שם מכמה נקודות מבט (של אדם, ערפד, איש זאב ורוח רפאים) כאשר הסידרה מתמקדת בנסיונות של שלושת ה-"חריגים" להשתלב ולהיות אנושיים.
בשישה פרקים באורך שעה, הכניסו די הרבה דברים, לפעמים קצת איטי ולפעמים מהיר מאוד.
מה שכן, נראה שלערפדים אין כוחות מיוחדים, הם לא שונים בהרבה מבני האדם, לא חזקים או מהירים או כל דבר אחר שלרוב מופיע בסדרות אחרות. קצת מיתולוגייה כן יש (יתד עץ וכו')
פרק סיום חזק מאוד עם פתיחת סיפורים חדשים לעונה הבאה (שכבר נמצאת בפרק השביעי שלה)
איכות וידאו פנומנלית, 13GB לפרק באורך 57 דקות.
אודיו DD 2.0
למה?
די נהניתי.
כל הנושא של BEING HUMAN, כלומר להיות אנושי, נסקר שם מכמה נקודות מבט (של אדם, ערפד, איש זאב ורוח רפאים) כאשר הסידרה מתמקדת בנסיונות של שלושת ה-"חריגים" להשתלב ולהיות אנושיים.
בשישה פרקים באורך שעה, הכניסו די הרבה דברים, לפעמים קצת איטי ולפעמים מהיר מאוד.
מה שכן, נראה שלערפדים אין כוחות מיוחדים, הם לא שונים בהרבה מבני האדם, לא חזקים או מהירים או כל דבר אחר שלרוב מופיע בסדרות אחרות. קצת מיתולוגייה כן יש (יתד עץ וכו')
פרק סיום חזק מאוד עם פתיחת סיפורים חדשים לעונה הבאה (שכבר נמצאת בפרק השביעי שלה)
איכות וידאו פנומנלית, 13GB לפרק באורך 57 דקות.
אודיו DD 2.0
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
ערפד, איש זאב ורוח רפאים שחולקים דירה?
מתחיל כמו בדיחה
היו שמים גם זומבי והייתי רואה.
מתחיל כמו בדיחה
היו שמים גם זומבי והייתי רואה.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

טוב, סיימתי לראות עונה שנייה בת 8 פרקים.
העונה התחילה קצת חלש וסיימה בבום גדול עם פרקים מאוד חזקים בסיום. וממשיכה בעצם את ההתרחשויות של הפרק האחרון של העונה הקודמת + סיפר חדש (אני לא אספיילר...) שהיה בעיני מעט פרובלמטי, אבל הסתדר איכשהו בהמשך. כמו כן, נראה לי שהוסיפו את הסצינה הסופית כדי ליצור סיפור לעונה הבאה.
העונה הזו אלימה הרבה יותר ומראה לא מעט קיטעי GORE ואפילו קלוזאפ איטי על גופה עירומה בחדר המתים.
בקיצור, מומלץ מאוד.
העונה התחילה קצת חלש וסיימה בבום גדול עם פרקים מאוד חזקים בסיום. וממשיכה בעצם את ההתרחשויות של הפרק האחרון של העונה הקודמת + סיפר חדש (אני לא אספיילר...) שהיה בעיני מעט פרובלמטי, אבל הסתדר איכשהו בהמשך. כמו כן, נראה לי שהוסיפו את הסצינה הסופית כדי ליצור סיפור לעונה הבאה.
העונה הזו אלימה הרבה יותר ומראה לא מעט קיטעי GORE ואפילו קלוזאפ איטי על גופה עירומה בחדר המתים.
בקיצור, מומלץ מאוד.
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב, אז ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים בסידרה הבריטית (אחרי שראיתי את כל העונה האמריקאית הראשונה) ויש לי כמה הארות:
1. הסידרה הרבה יותר בוגרת ופחות "דביקה" מהסידרה האמריקאית.
2. הפרקים יותר מידי ארוכים. 57 דקות לפרק זה מוגזם.
3. רמת המשחק בשתי הסדרות דומה.
יש משהו שדי הפריע לי. הרוחות "גישמיות". הם יכולות לגעת בהכל ולעשות בעצם הכל. בפרק השני החבר הרוח שלה מעשן. די מופרך.
מה שלא הבנתי זה איך זה שבפרק הראשון אנשים רואים אותה (היא מנהלת שיחה ארוכה עם השליח של הפיצה למשל) ובפרק השלישי היא מתלוננת על זה שאף אחד לא יכול לראות אותה. מה?!
אבל סה"כ עד עכשיו בהחלט מהנה
1. הסידרה הרבה יותר בוגרת ופחות "דביקה" מהסידרה האמריקאית.
2. הפרקים יותר מידי ארוכים. 57 דקות לפרק זה מוגזם.
3. רמת המשחק בשתי הסדרות דומה.
יש משהו שדי הפריע לי. הרוחות "גישמיות". הם יכולות לגעת בהכל ולעשות בעצם הכל. בפרק השני החבר הרוח שלה מעשן. די מופרך.
מה שלא הבנתי זה איך זה שבפרק הראשון אנשים רואים אותה (היא מנהלת שיחה ארוכה עם השליח של הפיצה למשל) ובפרק השלישי היא מתלוננת על זה שאף אחד לא יכול לראות אותה. מה?!
אבל סה"כ עד עכשיו בהחלט מהנה
Huber, מצחיק שבדיוק הגבת לשרשור הזה.
אחרי כמה חודשים מאז שראיתי את העונה הראשונה (הבריטית) החלטתי להוריד ולראות את השניה ומאוד נהניתי.
בדיוק אני בשלבי סיום הורדת השלישית.
אין לי מושג איך הגירסא האמריקאית ואני משער שגם לא יהיה לי.
אחרי כמה חודשים מאז שראיתי את העונה הראשונה (הבריטית) החלטתי להוריד ולראות את השניה ומאוד נהניתי.
בדיוק אני בשלבי סיום הורדת השלישית.
אין לי מושג איך הגירסא האמריקאית ואני משער שגם לא יהיה לי.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב, סיימתי את העונה הראשונה והיא בהחלט יותר מוצלחת מהגירסה האמריקאית. ההבדל בין שתי הסדרות משקף בצורה די נאמנה את ההבדל בין הטלוויזיה האמריקאית לטלוויזיה הבריטית לדעתי. הגירסה הבריטית הרבה יותר בוגרת, אפלה ו"רצינית". השחקנים הרבה יותר מוצלחים ואפילו ה CGI רמה מעל.
דבר אחד שממש הפריע לי אישית הוא העובדה שהרוח יותר מידיי גישמית. כמעט כולם רואים אותה, היא יכולה לגעת בהכל וכולם יכולים לגעת בה. בעצם אין בה כמעט שום מאפיין "סטנדרטי" של רוחות. מצד שני גם הערפדים בגירסה הבריטית לא ממש "קלאסיים". הם אוכלים גם אוכל אנושי, הם לא רגישים לשמש, ובעצם חוץ מהעובדה שהם לא מזדקנים ולא מתים טיבעית אין בהם שום מאפיין ערפדי "הוליוודי". זה האמת פחות הפריע לי. וכן, אני עדיין חושב שהיו צריכים לקצר במעט את הפרקים, מעל 50 דקות לפרק די בוחן את גבול הסבלנות האישית שלי. הרבה פעמים מצאתי את עצמי עוצר באמצע, עושה משהו וחוזר לפרק אחרי "מנוחה" קצרה.
למי שתוהה, העונה הראשונה בשתי הגירסאות די חופפת בעלילה הראשית עם כמה הסתעפויות משנה שונות - אבל בגדול הסדרות די דומות.
דבר אחד שממש הפריע לי אישית הוא העובדה שהרוח יותר מידיי גישמית. כמעט כולם רואים אותה, היא יכולה לגעת בהכל וכולם יכולים לגעת בה. בעצם אין בה כמעט שום מאפיין "סטנדרטי" של רוחות. מצד שני גם הערפדים בגירסה הבריטית לא ממש "קלאסיים". הם אוכלים גם אוכל אנושי, הם לא רגישים לשמש, ובעצם חוץ מהעובדה שהם לא מזדקנים ולא מתים טיבעית אין בהם שום מאפיין ערפדי "הוליוודי". זה האמת פחות הפריע לי. וכן, אני עדיין חושב שהיו צריכים לקצר במעט את הפרקים, מעל 50 דקות לפרק די בוחן את גבול הסבלנות האישית שלי. הרבה פעמים מצאתי את עצמי עוצר באמצע, עושה משהו וחוזר לפרק אחרי "מנוחה" קצרה.
למי שתוהה, העונה הראשונה בשתי הגירסאות די חופפת בעלילה הראשית עם כמה הסתעפויות משנה שונות - אבל בגדול הסדרות די דומות.
- Huber
- חבר במועדון HT

העונה השנייה הייתה פחות טובה לדעתי מהעונה הראשונה, ולגבי פרק הסיום אני די אמביוולנטי. הוא היה טוב ורע בו זמנית.
ממש מציק לי לכל אורך הסידרה החוסר החלטיות לשהם לגבי אנני. פעם רק "יצורים" (אנשי זאב/ערפדים/מדיומים וכו) מצליחים לראות ולגעת בה, פעם כולם רואים/שומעים/נוגעים בה ואח"כ שוב חוזרים לזה שרק "יצורים" יכולים לראות/לשמוע אותה. הפינג פונג הזה לאורך 2 העונות הראשונות הוציא אותי משלוותי.
מה שכן אהבתי בגירסה הבריטית היא העובדה שלא כולם יפי תואר כמו בגירסה הבריטית. זה לא שהם מכוערים, להיפך - רובם אפילו נאים מהממוצע, אבל הם הרבה יותר "אנושיים" והרבה פחות מדהימים Holywood Style. הרבה יותר קל להתחבר לשחקנים שנראים כמו אנשים אמיתיים ולא כמו "כוכבי קולנוע".
דבר אחד שלא הבנתי, לערפדים בסידרה הזו אין שום כח מיוחד, הם לא חזקים/זריזים יותר מבן אנוש ובכ"ז מיטשל מצליח לרצוח קרון שלם של אנשים בלי שום התנגדות? איך?
ממש מציק לי לכל אורך הסידרה החוסר החלטיות לשהם לגבי אנני. פעם רק "יצורים" (אנשי זאב/ערפדים/מדיומים וכו) מצליחים לראות ולגעת בה, פעם כולם רואים/שומעים/נוגעים בה ואח"כ שוב חוזרים לזה שרק "יצורים" יכולים לראות/לשמוע אותה. הפינג פונג הזה לאורך 2 העונות הראשונות הוציא אותי משלוותי.
מה שכן אהבתי בגירסה הבריטית היא העובדה שלא כולם יפי תואר כמו בגירסה הבריטית. זה לא שהם מכוערים, להיפך - רובם אפילו נאים מהממוצע, אבל הם הרבה יותר "אנושיים" והרבה פחות מדהימים Holywood Style. הרבה יותר קל להתחבר לשחקנים שנראים כמו אנשים אמיתיים ולא כמו "כוכבי קולנוע".
דבר אחד שלא הבנתי, לערפדים בסידרה הזו אין שום כח מיוחד, הם לא חזקים/זריזים יותר מבן אנוש ובכ"ז מיטשל מצליח לרצוח קרון שלם של אנשים בלי שום התנגדות? איך?
- Huber
- חבר במועדון HT

לא הראו את זה בשום פרק, לא ראו אף פעם אף ערפד נע מהר יותר מאדם רגיל או מפגין כח עודף על פני בן אנוש.guyezra כתב:הם יותר חזקים וזריזים...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

לא צריך (יעני לא חובה...) להראות, ערפדים הם תמיד כאלה בכל סרט/סידרה שיצאו (בניגוד לזומבים למשל), כלומר זו הנחה סבירה ביותר.Huber כתב:לא הראו את זה בשום פרק, לא ראו אף פעם אף ערפד נע מהר יותר מאדם רגיל או מפגין כח עודף על פני בן אנוש.guyezra כתב:הם יותר חזקים וזריזים......
ככה זה הבריטים, פחות מתמקדים באפקטים.
קיצור, אני מסכים שזה חסר, אבל לדעתי זה לא ממש חור בעלילה, ואפשר לחיות עם זה.