Cambridge או NAD או משהו אחר
-
grossmanlior
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מגבר במחיר של כ1500-2000 ש"ח מחברות ברמה שרשומה או משהו בסגנון.
כל המלצה בנושא של איפה לקנות או מה לקנות תתקבל בברכה.
תודה
כל המלצה בנושא של איפה לקנות או מה לקנות תתקבל בברכה.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
grossmanlior
-
- חבר פעיל

יש לי רמקולים Polk Audio דגם MONITOR 30
שומע בעיקר מוזיקת פולק, ג'אז ורוק קל
שומע בעיקר מוזיקת פולק, ג'אז ורוק קל
בעבר בדקתי גם אני את האופציות הנ"ל - לגבי מגברים אנגליים: הקיימברידג', הנאד, והאודיולאב. אני מצאתי את הקיימברידג' הכי מפורט מדויק ובהיר מכולם. הנאד נשמע לי אישית עמום וסתום. האודיולאב קצת צעקני כאילו הגבירו לו את הטרבל והבאס באופן מלאכותי. הקיימברידג' היה הכי מאוזן. זה היה 640 AV2 ואפשר אולי להשיגו ביד2 ב סביבות 2500. יש גם דגמים נמוכים יותר בהיררכיה - ה 540 וה 340 - שגם הם זכו לתשבחות.
הנ"ל נבדק עם מספר רמקולים אך לא עם הפולק אודיו. את הפולק בכמה דגמים שמעתי בהזדמנות אחרת עם הגברה אחרת אך הוא לא נשמע לי קשה במיוחד על המגבר.
הנ"ל נבדק עם מספר רמקולים אך לא עם הפולק אודיו. את הפולק בכמה דגמים שמעתי בהזדמנות אחרת עם הגברה אחרת אך הוא לא נשמע לי קשה במיוחד על המגבר.
-
grossmanlior
-
- חבר פעיל

תודה על התגובות...
מישהו יודע איפה אפשר להשיג במחירים סבירים את המוצרים הנ"ל??
ושאלה לא קשורה - לרמקולים שלי יש 4 כניסות (לטוויטר ולוופר) איך יודעים מהמפרט של המגבר שיש לו אופציה מתאימה לכך??
וכמה העניין משפר את הצליל?
מישהו יודע איפה אפשר להשיג במחירים סבירים את המוצרים הנ"ל??
ושאלה לא קשורה - לרמקולים שלי יש 4 כניסות (לטוויטר ולוופר) איך יודעים מהמפרט של המגבר שיש לו אופציה מתאימה לכך??
וכמה העניין משפר את הצליל?
חיבור שתי סטים של חוטים משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת. השיטה הזאת נקראת BIWIRE בלועזית. תקיש בגוגל ותראה הסברים כיצד לעשות זאת. לגבי המגבר הייתי מציע לך לגשת ללייזר סיטי בהרצליה, אולי יש לו משהו מתצוגה (מחזיק דגמים של קיימברידג שהם לדעתי הכי טובים ב"דרגת הכניסה").
זיו
לא הייתי יוצא בהכרזה כל כך חד משמעית לגבי חיבור BIWIRE , למיטב הבנתי רבים וטבים (אם לא רוב..) סוברים שחיבור כזה לא תורם כלום לשיפור הסאונד.
ליאור
תעשה חיפוש כאן באתר ותמצא שירשורים ארוכים שדנים בתועלת או יותר נכון בחוסר התועלת שבחיבור BIWIRE ....
לא הייתי יוצא בהכרזה כל כך חד משמעית לגבי חיבור BIWIRE , למיטב הבנתי רבים וטבים (אם לא רוב..) סוברים שחיבור כזה לא תורם כלום לשיפור הסאונד.
ליאור
תעשה חיפוש כאן באתר ותמצא שירשורים ארוכים שדנים בתועלת או יותר נכון בחוסר התועלת שבחיבור BIWIRE ....
אתה צודק ולא צודק, תלויי באמת באיזה ציוד מדובר. בפעמים שאני שמעתי רמקול מחובר ב BIWIRE היה הבדל משמעותי, ביחוד בתחום הבאס והמיד.KOOKE כתב:זיו
ליאור
תעשה חיפוש כאן באתר ותמצא שירשורים ארוכים שדנים בתועלת או יותר נכון בחוסר התועלת שבחיבור BIWIRE .......
-
grossmanlior
-
- חבר פעיל

תודה על העזרה...
איזה דגם של קימברידג' הייתם ממליצים למתחיל כמוני??
ומה אתם אומרים על דגם AX397 של ימהה?
איזה דגם של קימברידג' הייתם ממליצים למתחיל כמוני??
ומה אתם אומרים על דגם AX397 של ימהה?
http://www.lasercity.co.il/sg_product~340~14~128.htm
ותנסה גם: http://www.lasercity.co.il/sg_product~9211~14~61.htm
לגבי הימאהה אני לא כל כך בטוח, יכול להיות שהשילוב בין הרמקולים שלך למגבר הזה יצרו סאונד בהיר מדי.
ותנסה גם: http://www.lasercity.co.il/sg_product~9211~14~61.htm
לגבי הימאהה אני לא כל כך בטוח, יכול להיות שהשילוב בין הרמקולים שלך למגבר הזה יצרו סאונד בהיר מדי.