אוזניות החלום שלי...

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #2 

עופר לא הבנתי למה הם כלכך מיוחדות
והאם הם יקרות שאיאפשר לרכוש אותן :?

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

1350$ זה לא כזה נוראי לאוזניות.
הייתי מת לנסות אוזניות כאלה אבל לצערי זה לא ייתכן עד שאני אקנה אותן בגלל האופן שהן עובדות בו. כרגע אני לא מחפש עוד זוג והעובדה שהן לא יכולות להמכר אחר כך כיד שניה לא ממש מנחמת אותי.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

כן זה רק עניין של זמן שUE יוציאו את הטוענות לכתר של הJH13 וזה שהן יותר יקרות מהן, לא בטוח שמסיבה מוצדקת מעבר לגאוות "אנחנו היינו קודם". המייסד של HF העלה רשמים והשוואה ראשונית ביניהן:

http://www.head-fi.org/forums/f103/ue18 ... ndex2.html
flsh כתב:1350$ זה לא כזה נוראי לאוזניות.
הייתי מת לנסות אוזניות כאלה אבל לצערי זה לא ייתכן עד שאני אקנה אותן בגלל האופן שהן עובדות בו. כרגע אני לא מחפש עוד זוג והעובדה שהן לא יכולות להמכר אחר כך כיד שניה לא ממש מנחמת אותי.

אפשר לנסות למכור אותן אבל בהפסד של חצי מחיר לפחות...
...
...

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הבנתי שהאוזניות נשמעות טוב רק אחרי התאמה לאוזן. אני לא חושב שזה יהיה נכון להעביר ביקורת על אוזניות שעברו התאמה לאוזניים של מישהו אחר ואני אישית לא ממש רוצה לקנות אותן רק בשביל למכור אחר כך..
במיוחד שאני לא מתכוון לקחת איתי החוצה אוזניות שעולות 1350$במקרה והן כן ימצאו חן בעיני. זה יהפוך לעבודה או שהן יתלכלו והכבל ינזק מהר מאוד. מה שיושב לידי כרגע מספיק לי להאזנה בבית :)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

יש חברות או אפילו אודיולוגים פרטיים בכמה מקומות שמציעים שירותי יציקה מחדש לתבנית האוזניות. יש בHF אפיול כמה ת'ראדים ענקיים של אנשים ששולחים את הIEM האוניברסליות שלהם להרכבה מחדש כcustoms. זה לא זול כמובן.
וlol אם אתה לא הולך לצאת עם הIEM שלך מהבית אז מה טעם... זאת קודם כל אוזניות ניידת וכך צריך להתנהג איתה. נכון שזה מפחיד להתסתובב איתם בחוץ אם מסתכלים על המחיר ובגלל זה רצוי שהן יהיו רק ב-2 מצבים: או באוזניים שלך או תחובות בפאוצ' בכיס הכי עמוק שלך, יוסי זה לתשומת ליבך. :)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #7 

חברים, לא להרוס לי את החלום...

הרי אין מצב שאני מוציא סכומים כאלה על IN EAR

מצד שני, אם הייתם שואלים אותי לפני 15 שנה מה המקסימום שאני מוכן להוציא על מסך, לא הייתי מתקרב לעלויות ששילמתי בשנים האחרונות...

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אני יודע שזאת המטרה ואני גם לא כל כך צריך וגם ממש ממש לא רוצה ללכת עם סכום כזה עלי. אני רק מציין, 1350$ זה לא כזה סכום אסטרונומי בשביל האיכות שמקבלים. יש אוזניות הרבה יותר יקרות ולא בטוח שיותר טובות :lol:
אם הייתי שומע בחוץ מוזיקה באותה מידה שפעם הייתי שומע הייתי שוקל קניה של אוזניות כאלה ברצינות. כרגע אני מסתפק ברעש רקע ברדיו או תוכניות בידור ברדיו כשאני בחוץ.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #9 

כמו שאיליה אמר, לא בטוח שהן יהיו יותר טובות מהjh13. אני לא מעורער בקניה שלי. וד''א, אם לא הייתי סוגר שבת כבר הייתי נותן רשמים :-(

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

והאימפרייה מכה שנית... או מוכה, תלוי מאיפה מסתכלים:

http://www.head-fi.org/forums/f103/jh16 ... or-466764/

8 דרייברים*2 בטירוף. :twisted:

עופר לר התכוונתי להרוס, אלה אוזניות חלום ללא ספק וגם אני בסופו של דבר אלך בכיוון הזה, רק לא על אלה בדיוק. אני גם מחכה שיפתחו טכנולגייה שמאפשרת להאזין עם קליטה כלשהיא של הסביבה, משהו כמו Active Noise Enabling כדי לא להיות מנותק לגמרי ויחד עם זאת לא להפריע עם דליפת סאונד.
נערך לאחרונה על ידי Ilyan ב 16/01/2010 20:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #11 

Ilyan כתב:והאימפרייה מכה שנית... או מוכה, תלוי מאיפה מסתכלים:

http://www.head-fi.org/forums/f4/lots-o ... ged-68363/

8 דרייברים*2 בטירוף. :twisted:
...
לא הבנתי למה 8 דרייברים * 2 ? ה qualia הן אוזניות שעשו הרבה "רעש" כשהכריזו עליהן (בעיקר בגלל המחיר),
אבל כיום אף אחד בפורומים של חובבי האוזניות לא מדבר עליהן. חלום שלי בכל אופן הן בטוח לא 8)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

הא... פדיחה. תוקן. :oops:

לא רוצה לקחת את הדיון לOT אבל אתה טועה קשות, הQualia היא אוזניית רצינית מאוד, והיא מוכרת כאחת מ-3 האוזניות הטופ של עולם האוזניות, יחד עם האורפיאוס והR10. הפירוט והריאליזם של הסאונד שלה הם ללא תחרות כמעט והיא אוזניית החלום שלי אישית.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”