מישהו הצליח לקלוט שידורי DVB-T בקרית אונו?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אוקיי..
ניסיתי להמנע מזה.
האם יש לך מושג האם באיזור קרית אונו אצטרך אנטנה אקטיבית, או שמספיק להזמין אנטנה פשוטה כזו:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14940
האם יש לך מושג האם באיזור קרית אונו אצטרך אנטנה אקטיבית, או שמספיק להזמין אנטנה פשוטה כזו:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14940
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
באזור קרית אונו וכפר גנים ג' של פ"ת תוכל לקלוט רק עם אנטנה חיצונית על הגג, אלא אם כן אתה גר בקומה גבוהה בבניין גבוה על גבעה עם חלון או מרפסת לכיוון איתנים (ליד ירושלים), ואז יש סיכוי טוב שתקלוט גם עם אנטנה פנימית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אורי שלום
אני גר בקרית אונו ומשתמש בממיר USB כדי לראות טלוויזיה.
מה שאתה צריך כדי לראות זו אנטנה אקטיבית שצריכה להיות מכוונת לכיוון ר"ג - גבעתיים. אנטנה רגילה מניסיוני לא תעבוד. אתה יכול לקנות אנטנה אקטיבית כמו שאני קניתי (דומה מאוד לאלה שהיו פע םעל הטלוויזיה בשנות ה80) בת"א ויש גם ביהוד חנות אחת.
אם תתקל בעוד בעיות אשמח לעזור!
אני גר בקרית אונו ומשתמש בממיר USB כדי לראות טלוויזיה.
מה שאתה צריך כדי לראות זו אנטנה אקטיבית שצריכה להיות מכוונת לכיוון ר"ג - גבעתיים. אנטנה רגילה מניסיוני לא תעבוד. אתה יכול לקנות אנטנה אקטיבית כמו שאני קניתי (דומה מאוד לאלה שהיו פע םעל הטלוויזיה בשנות ה80) בת"א ויש גם ביהוד חנות אחת.
אם תתקל בעוד בעיות אשמח לעזור!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא בטוח שהמשדר של גבעתיים יעזור לאזור בקעת אונו, מה גם שהמשדר הזה פועל בעוצמה חלשה בגלל התנגדויות התושבים שגרים בסמוך אליו. כמו כן, אין קשר עין סביר בין גבעתיים לאזור הזה. לכן, סביר להניח שתהיה באזור בקעת אונו קליטה יותר טובה דווקא מהמשדר החזק של איתנים.
uri998, אני באזור קיראון קולט מצוין אם האנטנה שיגיע יחד עם הממיר (קניתי NOWCOM)
רק צריך להוציא אותה מהחלון, בתוך הסלון הקליטה הייתה 0%, כשהוצאתי את האנטנה 10ס"מ על מעקה החלון קלטה מייד את כל התחנות (יש מגנט בבסיס האנטנה שמחזיק אותה במקום)
רק צריך להוציא אותה מהחלון, בתוך הסלון הקליטה הייתה 0%, כשהוצאתי את האנטנה 10ס"מ על מעקה החלון קלטה מייד את כל התחנות (יש מגנט בבסיס האנטנה שמחזיק אותה במקום)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חדשות מעולות! לאיזה כיוון פונה החלון שלך? מערב או מזרח? באיזו קומה אתה גר?
אני לא משתמש בכלום, אני עושה בדיקה אם בכלל שווה לי לקנות, כרגע יש לי הוט בחינם מהעבודה של אחד השותפים, אבל הוא התפטר, אז זה ירד מהפרק.
אני ממש לא מתכוון להתחבר ליס או הוט בשביל 200 שקל לחודש כשעיקר הצפיה שלי היא בערוץ 2 והשאר אני מוריד.
אני ממש לא מתכוון להתחבר ליס או הוט בשביל 200 שקל לחודש כשעיקר הצפיה שלי היא בערוץ 2 והשאר אני מוריד.