שרות יוצא דופן ב-ACE
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הסיפור הוא כזה:
נשבר חלק בכפתורי הדחת המים בניאגרה בשירותים, כתוצאה מזה, אחרי כל הדחה, הכפתור נשאר למטה והמים ממשיכים לזרום.
ידעתי שקניתי את הניאגרה הזו די מזמן באייס או הום סנטר, אבל לא זכרתי איפה.
הלכתי ל-2 אינסטרלטורים לחפש לקנות את החלק של הכפתורים או כל המכסה, לא היה להם והם יעצו לי ללכת למקום שקניתי ולברר מי היבואן ולהזמין ממנו חלק כזה.
חפרתי ומצאתי את הקבלה, מאייס מלפני שנתיים וחצי (!), הלכתי לאייס. הראתי לבחור באינסטלציה את החלק השבור, הוא אמר "אני בודק, הקבלה קצת ישנה", הלך, חזר עם מכסה חדש, נתן לי ואמר "סע לשלום" ורק שאל אם מה שאני מחזיר לו זה לבן (מי שעם בנים קטנים בבית מבין...).
לסיכום, הלכתי לברר מי היבואן וחזרתי עם חלק חדש בלי לשלם אגורה.
כל הכבוד! ממש שירות VIP.
נשבר חלק בכפתורי הדחת המים בניאגרה בשירותים, כתוצאה מזה, אחרי כל הדחה, הכפתור נשאר למטה והמים ממשיכים לזרום.
ידעתי שקניתי את הניאגרה הזו די מזמן באייס או הום סנטר, אבל לא זכרתי איפה.
הלכתי ל-2 אינסטרלטורים לחפש לקנות את החלק של הכפתורים או כל המכסה, לא היה להם והם יעצו לי ללכת למקום שקניתי ולברר מי היבואן ולהזמין ממנו חלק כזה.
חפרתי ומצאתי את הקבלה, מאייס מלפני שנתיים וחצי (!), הלכתי לאייס. הראתי לבחור באינסטלציה את החלק השבור, הוא אמר "אני בודק, הקבלה קצת ישנה", הלך, חזר עם מכסה חדש, נתן לי ואמר "סע לשלום" ורק שאל אם מה שאני מחזיר לו זה לבן (מי שעם בנים קטנים בבית מבין...).
לסיכום, הלכתי לברר מי היבואן וחזרתי עם חלק חדש בלי לשלם אגורה.
כל הכבוד! ממש שירות VIP.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה נפלת על הבן אדם ביום טוב, כי לי יש המון ביקורת לא חיובית (ואני עדין) על ההתנהלות בסניפים. אפילו בתור לקוח עסקי.
להתחיל עם הברדק במחירים וחוסר תיאום עקבי עם המחירים בקופות, חוסר ידע של אנשי המכירות בתחום בו עוסקים, ותמיד, אבל תמיד, יש בעיה בקופות ואני מתעכב בגלל איזה רכיב X שהמק"ט לא תואם, או שלא קיים במחשב ואף פעם אין מספיק קופאיות. מזל שאני לרוב מזמין מוצרים ומספקים לי אותם, כי להכנס בשביל משהו קטן זה לפחות 20 דקות, אפילו שאני יודע איפה בדיוק מה נמצא...
אוף, הוצאתי את זה, עכשיו אני הרבה יותר רגוע....
אבל כן, תמיד יש פנינים שמחמממים את הלב
להתחיל עם הברדק במחירים וחוסר תיאום עקבי עם המחירים בקופות, חוסר ידע של אנשי המכירות בתחום בו עוסקים, ותמיד, אבל תמיד, יש בעיה בקופות ואני מתעכב בגלל איזה רכיב X שהמק"ט לא תואם, או שלא קיים במחשב ואף פעם אין מספיק קופאיות. מזל שאני לרוב מזמין מוצרים ומספקים לי אותם, כי להכנס בשביל משהו קטן זה לפחות 20 דקות, אפילו שאני יודע איפה בדיוק מה נמצא...
אוף, הוצאתי את זה, עכשיו אני הרבה יותר רגוע....
אבל כן, תמיד יש פנינים שמחמממים את הלב
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר