היי חברה
חיברתי את הטלויזיה החדשה עם הלפטופ באמצעות כבל VGA ורואים מעולה .
רציתי לשאול מה האופציות לגבי סאונד? איזה כבל אני צריך לקנות על מנת שיהיה גם סאונד.
ליד החיבור VGA בטלויזיה באותו "ריבוע" של PC יש חיבור AUDIO ויש חיבור כמו חיבור בננה כזה
אך זה לא חיבור RCA .
אני מניח שזה משהו שיתחבר ללפטופ ליציאה של האוזניות ולאודיו בטלויזיה רק השאלה איזה כבל זה?
ואם מישהו יכול להביא לינק לסוג כבל כזה. תודה מראש
**(אין לי אופציה אחרת לחיבור וידאו אך ורק דרך VGA)
תודה מראש!!!
חיברתי את הלפטופ עם ה LCD באמצעות VGA , מה לגבי סאונד.?
איזה חיבור אתה מתכוון PL? כמו של אוזניות? כמו של רמקולים של מחשב?
כעיקרון אם אתה מדבר על PL, זה PL זכר לPL זכר.
אני לא מכיר את הטלויזיה אז יכול להיות שבחיבור VGA הטלויזיה מקבלת RCA, אז הכבל שתצטרך הוא מ2RCA ל PL אחד, אבל אני מאמין שאם הוא ממוקם לצד חיבור הVGA וגם עצם זה שהוא PL אז זה החיבור הנכון.
[img2=550x550]http://www.qables.com/shop/images/mini% ... %20700.jpg[/img2]
זה סתם נראה כבל איכותי, אתה יכול להשתמש בכבל "***" אז אין צורך להשקיע, אבל כעיקרון השקעים זההים
כעיקרון אם אתה מדבר על PL, זה PL זכר לPL זכר.
אני לא מכיר את הטלויזיה אז יכול להיות שבחיבור VGA הטלויזיה מקבלת RCA, אז הכבל שתצטרך הוא מ2RCA ל PL אחד, אבל אני מאמין שאם הוא ממוקם לצד חיבור הVGA וגם עצם זה שהוא PL אז זה החיבור הנכון.
[img2=550x550]http://www.qables.com/shop/images/mini% ... %20700.jpg[/img2]
זה סתם נראה כבל איכותי, אתה יכול להשתמש בכבל "***" אז אין צורך להשקיע, אבל כעיקרון השקעים זההים
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לא ברור אם בטלויזיה יש כניסת אודיו בחיבור אזניות.
אם אין, אז יש גם כבל דומה לזה שמוזכר למעלה - 3.5 (אזניות) בצד אחד וRCA אדום/שחור (או שזה היה לבן?) בצד השני - זה מתאים לחיבורי דיוידי/ממיר "קלאסיים" ויכול לעבוד אבל:
יש מצב שזה לא יעבוד כי הטלויזיה תדרוש שידור אות וידאו בכבל הצהוב שנמצא ליד כניסות האודיו המחוברות ללפטופ.
אפשרות נוספת היא כרטיס קול USB וחיבור דיגיטלי לרסיבר אם יש (לא ניסיתי, אבל זאת גישה רווחת).
אפשרות נוספת היא חיבור הלפטופ לרמקולי מחשב איכותיים יחסית, בלי להסתמך על הטלויזיה (זה מה שאני עשיתי).
אם אין, אז יש גם כבל דומה לזה שמוזכר למעלה - 3.5 (אזניות) בצד אחד וRCA אדום/שחור (או שזה היה לבן?) בצד השני - זה מתאים לחיבורי דיוידי/ממיר "קלאסיים" ויכול לעבוד אבל:
יש מצב שזה לא יעבוד כי הטלויזיה תדרוש שידור אות וידאו בכבל הצהוב שנמצא ליד כניסות האודיו המחוברות ללפטופ.
אפשרות נוספת היא כרטיס קול USB וחיבור דיגיטלי לרסיבר אם יש (לא ניסיתי, אבל זאת גישה רווחת).
אפשרות נוספת היא חיבור הלפטופ לרמקולי מחשב איכותיים יחסית, בלי להסתמך על הטלויזיה (זה מה שאני עשיתי).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איזו טלויזיה זו?
לכל יצרן יש את השיטה שלו.
יש כאלו ששמים כניסת מיני-פלאג (כמו של אוזניות) ליד חיבור ה-VGA והוא יודע לקחת את הסאונד רק משם ויש מסכים שניתן להגדיר שהסאונד יגיע מחיבורי RCA אחרים שקיימים במסך (למשל אלו של הכניסה בצד או של חיבור הקומפוננט).
לכל יצרן יש את השיטה שלו.
יש כאלו ששמים כניסת מיני-פלאג (כמו של אוזניות) ליד חיבור ה-VGA והוא יודע לקחת את הסאונד רק משם ויש מסכים שניתן להגדיר שהסאונד יגיע מחיבורי RCA אחרים שקיימים במסך (למשל אלו של הכניסה בצד או של חיבור הקומפוננט).