מתלבט אם לקנות PS50B550

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
elada92 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי כולם,
ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה 50" ומסקירה קצרה שעשיתי באינטרנט הדגם הזה הוא לא במחיר בשמיים והוא נראה לי טיפה איכותי. עכשיו השאלה שלי היא אם רוב השימוש הוא לצפיית 70% שימוש לצפייה בממיר רגיל (בינתיים) 10% סרטי dvd ו - 20% משחקי קונסולה האם הטלויזיה הזאת תענה על מה שאני רוצה?
עכשיו אבא שלי טוען שבחיים לא נראה בפלאזמה/lcd חד כמו שאנחנו רואים בcrt שלנו שידורים רגילים ולכן הוא לא מוצא טעם בלשדרג אבל אני מאמין שזה כבר לא נכון ככ אז אם מישהו יכול להבהיר את הנק' הזאת זה יעזור מאוד, שנית אם אני רוצה לראות סרטי 720P או אפילו 1080P בטלויזיה הזאת... איך אני עושה את זה? אפשר לחבר אליה כונן חיצוני נייד או משהו? איך אפשר לראות סרטי HD על טלויזיות כאלה ובכלל על הדגם הספציפי הזה?

תודה לכל העוזרים

tamos2009
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

איך אפשר לראות סרטי HD?
קונים נגן בלו ריי או לחילופין מחשב(HTPC).
תראה, כעיקרון בCRT יראו יותר טוב, בגלל שהשידורים בארץ משודרים באיכות על הפנים ובפורמט של 4:3 וCRT פשוט מובנות אליהם. מה שקורה בפלאמזה/LCD כיום זה UPSCALE ומתיחה ל16:9.
אני אישית גם החלפתי את הטלויזיה לB550, מCRT 29, דבר ראשון היא יפה, הגודל שיפור משמעותי, חובר אליה HTPC וממיר HOT HD, משחקי כדורגל זה פשוט תענוג לראות בHD, כמו כן סרטי FHD פשוט מדהים
דבר שני, קפיצת המדרגה מבחינת טכנולוגיה זה עולם אחר...הכל דיגטלי וכו'..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”