גואל רצון נעצר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
HUBER
אני חייב לציין כי אני תמיד נהנה לקרוא את דעותיך ומעריך תרומתך הרבה לפורום, אם כי צר לי מאוד שאתה לא מבין איפה ומדוע החוק חייב להתערב פה.
עזוב אותך ביגמיה, פוליגמיה,טריגימיה, מונחים משפטיים כאלה ואחרים...
מה שקרה פה זה פשוט טירוף!!
הנשים החוזקו בתנאי עבדות, ואת זה החוק לא מאפשר בשום אופן.
החוקרים חשפו את "ספר המשפחה", ובו מערכת חוקים מחרידה על פיה נוהל הגועל נפש הזה:
"לי יש את החכמה האלוהית, מי שלא תציית-יימח שמה.." הוא כותב שם..
להלן הקנסות:
יציאה מהבית ללא רשות- 500 ש"ח.
תקיפת אישה אחרת- 2000 ש"ח.
צחוק- 300 ש"ח.
התערבות בענייני ביוץ של אחרת - 300 ש"ח.
הבעת אהבה כלפי ילדיה - קנס לפי ראות עינוי של גואל.
ברור לך שכך אי אפשר לנהל אנשים, אפילו אם זה מרצון. וברור לך שבשום מקרה אין פה רצון/הסכמה טהורה שלהן להתנהלות הזו..
ע"פ המשטרה, שאיש בכיר שלא רואיין בחדשות ערוץ 2 ואמר כי החוקרים נחשפו במהלך החקירה למקרים קשים ביותר, על אף נסיונם הרבה, הוא חשוד כי הביא ילדים עם בתו שלו!!!
לפני שנתיים הסיפור נחשף אצל אמנון לוי, ואני זוכר שאישית מאוד נחרדתי.
היו שם ראיונות עם הורים לנשים שבנותיהן השתייכו לכת הזו, וחשבתי שזה סוף העולם עבורם. בפירוש כך.
לחשוב מישהו קרוב אליך, בגלל חולשה רגעית וטראומה שעבר, יכול ליפול לכזה דבר, פשוט מדיר שינה..
לקח קצת זמן, אבל טוב שזה נקטע..
אני חייב לציין כי אני תמיד נהנה לקרוא את דעותיך ומעריך תרומתך הרבה לפורום, אם כי צר לי מאוד שאתה לא מבין איפה ומדוע החוק חייב להתערב פה.
עזוב אותך ביגמיה, פוליגמיה,טריגימיה, מונחים משפטיים כאלה ואחרים...
מה שקרה פה זה פשוט טירוף!!
הנשים החוזקו בתנאי עבדות, ואת זה החוק לא מאפשר בשום אופן.
החוקרים חשפו את "ספר המשפחה", ובו מערכת חוקים מחרידה על פיה נוהל הגועל נפש הזה:
"לי יש את החכמה האלוהית, מי שלא תציית-יימח שמה.." הוא כותב שם..
להלן הקנסות:
יציאה מהבית ללא רשות- 500 ש"ח.
תקיפת אישה אחרת- 2000 ש"ח.
צחוק- 300 ש"ח.
התערבות בענייני ביוץ של אחרת - 300 ש"ח.
הבעת אהבה כלפי ילדיה - קנס לפי ראות עינוי של גואל.
ברור לך שכך אי אפשר לנהל אנשים, אפילו אם זה מרצון. וברור לך שבשום מקרה אין פה רצון/הסכמה טהורה שלהן להתנהלות הזו..
ע"פ המשטרה, שאיש בכיר שלא רואיין בחדשות ערוץ 2 ואמר כי החוקרים נחשפו במהלך החקירה למקרים קשים ביותר, על אף נסיונם הרבה, הוא חשוד כי הביא ילדים עם בתו שלו!!!
לפני שנתיים הסיפור נחשף אצל אמנון לוי, ואני זוכר שאישית מאוד נחרדתי.
היו שם ראיונות עם הורים לנשים שבנותיהן השתייכו לכת הזו, וחשבתי שזה סוף העולם עבורם. בפירוש כך.
לחשוב מישהו קרוב אליך, בגלל חולשה רגעית וטראומה שעבר, יכול ליפול לכזה דבר, פשוט מדיר שינה..
לקח קצת זמן, אבל טוב שזה נקטע..
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יופי, אם הם כבר בשוונג אז שימשיכו לטפל גם בעוד כמה רבנים, כמרים, אימאמים ויתר הכוהנים המאמינים שהאמת האבסולוטית נמצאת ברשותם ולאט לאט נגיע למצב שיהיה פה גן עדן של ממש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הופה, נגעת פה בנקודה מאוד עדינה.Catskinner כתב:יופי, אם הם כבר בשוונג אז שימשיכו לטפל גם בעוד כמה רבנים, כמרים, אימאמים ויתר הכוהנים המאמינים שהאמת האבסולוטית נמצאת ברשותם ולאט לאט נגיע למצב שיהיה פה גן עדן של ממש....
כתות של כמה עשרות אנשים זה קל.
כתות של כמה מיליונים זה כבר דת
משה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לי יש מספיק התעסקות עם אשה אחתילדיעפים כתב:איך אפשר להצטרף לכת של גואל רצון?
יש לו אתר?...
sam22 כתב:לא מבין
יש לו 17 הנהלות?
מה הוא? פרילנסר?...
ממש לא, הוא היה חי כמו סולטן, כל יום בילה עם מישהי אחרת
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כך כך מדוייקmoco כתב:הופה, נגעת פה בנקודה מאוד עדינה.Catskinner כתב:יופי, אם הם כבר בשוונג אז שימשיכו לטפל גם בעוד כמה רבנים, כמרים, אימאמים ויתר הכוהנים המאמינים שהאמת האבסולוטית נמצאת ברשותם ולאט לאט נגיע למצב שיהיה פה גן עדן של ממש....
כתות של כמה עשרות אנשים זה קל.
כתות של כמה מיליונים זה כבר דת...
Need more cowbell
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
פספסת כאן את כל העניין, להצטרף לכת של גואל זה כבר פאסה, אני בעניין כת חדשה, מעין-משיחית-גואלית, או כל שם אחר שתמצאו לנכון, ובו הנהלה יש רק אחת (ר.ע - אני) וההרמון הוא לא של נשים צעירות לבושות בצניעות שעובדות במשק בית ומשלמות קנסות, אלא של גברים צעירים, שלא לבושים בצניעות, עובדים בהיי-טק (כדי שיהיה לי שקט כל היום) ומשלמים קנסות. 10,000 ש"ח בחודש?! קטן עלינו.ADICT כתב:מעיין בתור חובבת הרמונות שכמותך
למה לא היית מצטרפת להרמונותיו של גואל
ובא לציון גואל...
ועפר - אני לא בטוחה שההנהלה אצלך תאשר את עניין ההצטרפות שלי לכת, יש חוקים נגד העניין הזה. אלא אם כן, בכת שלך מקבלים אייפון??? (מהיכרותי עם המשפחה...)
נראה אם יוגש כתב אישום ואם יורשע....guyezra כתב:ארז_וחני, זה בלשון עבר, אחרת לא היו עוצרים אותו...
למשטרה שלנו יש רקורד מרשים של מעצרים לאור הזרקורים שנגמרים ללא כתב אישום או ללא הרשעה.
לצערי, מעצר לא מעיד על סבירות הרשאה.
ארז