המדריך המלא: הורדת המחיר ביס והוט for dummies, בקרוב הספר...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אחרי חודש של ויכוחים, החלטתי לשתף את כולם איך מורידים ליס והוט את המחיר בקלות!!!
בקרוב הספר!! סתם... בינתיים רק העטיפה :)

המדריך פונה גם למנויי יס וגם למנויי הוט (שיטת המכירה/שיווק/שימור לקוחות זהה לחלוטין)
קצת על עצמי, במהלך החודש האחרון החלטתי לשדרג את הוריי בממיר MAXHD ללא עלות ולהוריד להם את המחיר החודשי. הוריי באמצע התחייבות עם קנס יציאה של 400 ש"ח, אבל בכל זאת החלטתי שמגיע להם לקבל את הממיר החדש בחינם, להוריד להם את המחיר ולהוסיף חבילות, מגיע להם לא??

OK, אז קודם כל למי פונה המדריך?
כל מי שמנויי ביס או הוט, עם התחייבות ובלי התחייבות, כן כן, גם אם נשארו לכם שנתיים להתחייבות תוכלו להוריד את המחיר!!

הנה כמה צעדים איך עושים את זה:
טלפון תמים לשרות הלקוחות עם שאלה על המצב העדכני, איזה חבילות יש לי, כמה אני משלם, איזה התחייבות יש לי. מייד אחרי בירור המצב מודיעים לנציג התמים שאנחנו רוצים להתנתק, הוט/יס (המתחרה למה שיש לכם היום) הציעו חבילה הרבה יותר טובה.
אל תבזבזו זמן בהסברים וויכוחים עם נציג השירות, אין לו סמכות להוריד לכם את המחיר בצורה משמעותית, המסר שצריך לעבור הוא פשוט, אני רוצה להתנתק, חבל על הויכוחים וההסברים.
במידה ויש לכם התחייבות, ישלוף הנציג את הקלף המנצח... ענו לו בנימוס שהקנס בטל ב 60, פער המחיר כזה גדול, ואת הקנס תחזירו תוך פחות משנה.
הנציג יעביר אתכם למחלקת קשרי לקוחות.
כאן מתחיל המירוץ, מי ממצמץ ראשון, תבינו האינטרס שלכם ושל נציג קשרי הלקוחות הוא זהה, אתם רוצים להישאר ולהוריד את המחיר (אתם לא מעוניינים באמת להתנתק) הנציג מעוניין שתשארו והוא יקבל את העמלה שלו על זה ששימר אתכם.
הנציג כמובן מכיר את השיטה, וינסה כל הזמן לראות עד כמה אתם רציניים. בשלב הזה צריך לאגור את כל האומץ ולהעביר את המסר הברור, שהמחיר עדיין לא מספיק זול. לא משנה כמה הצעה זולה יציע לכם הנציג תמשיכו להגיד שזה עדיין יקר.
הנציג יתאם לכם טכנאי לניתוק, לרב תיאום מהסוג הזה נעשה חודש קדימה מהסיבה הפשוטה שבמהלך התקופה ימשיכו וימשיכו להתקשר אליכם.
תאמו טכנאי לניתוק (היום והשעה לא חשובים כמובן הטכנאי לא באמת יגיע).
במהלך ההמתנה ליום הגעת הטכנאי, ימשיכו להתקשר אליכם, הנציגים יהיו מאוד נחמדים ואדיבים ויציעו חבילות והטבות משמעותיות. גם כאן, אין צורך להיכנע, כל הצעה שתבוא לא תהיה טובה מספיק.
הגיע יום הניתוק, הטכנאי מתקשר "לברר" איך בדיוק מגיעים (יש להם GPS תמיד), תסבירו לטכנאי איך להגיע ותאמרו לו שאתם מאוד מאוכזבים לעזוב...
בשלב הזה בשיחת הטלפון תגיע ההצעה האחרונה, ההצעה שהטכנאי מביא איתו, לכל הידוע לי, זה הכי רחוק שאפשר ללכת, זו ההצעה הכי טובה שתקבלו. לרב היא קטנה בעשרות אחוזים מהתשלום המקורי. ברגע זה, הודו לטכנאי, קבלו את ההצעה, גם הטכנאי יקבל עמלה יפה על השימור, וגם אתם תרוויחו מחיר יפה.
במידה והטכנאי לא מתקשר ומגיע ישירות, או מתקשר אבל לא מציע כלום, דאגו לא להיות בבית, ותאמרו לו שלא תיאמו לכם את היום והשעה הזו. אח"כ התקשרו לשירות הלקוחות ותודיעו שאתם מקבלים את ההצעה האחרונה שקיבלתם בשימור הלקוחות (מקרה זה הוא דיי קיצוני אבל קיים, יש טכנאים שלא מעניין אותם העמלות על השימור ולכן לא יציעו כלום, במקרה כזה אין ברירה אלא לקבל את ההצעה האחרונה מהשימור לקוחות).

זהו מקווה שעזרתי.
גילוי נאות: כל מה שרשום למעלה נעשה על ידי בחודש האחרון, הוריי שהיו באמצע התחייבות קיבלו ממיר HDMAX ב 50 שח, משלמים 199 שח על חבילת TOP (כל החבילות של יס), ומחזיקים 4 ממירים בבית. סה"כ 250 ש"ח 4 ממירים (אחד מהם MAXHD) ללא התחייבות!!!

המדריך הבא שאני עובד עליו הוא:
איך להשיג את ספורט 5 HD בחינם for dummies.... כרגע זה לא נראה פשוט :D

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #2 

אהבתי 8)

(Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78878
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

הבעיה בשיטה היא שזה בהכרח הופך את הנציגים למינוים ואת המיקוח של כולם לשיטת שוק - אין מחיר אלא כל אחד וכושר המיקוח שלו.

לא אהבתי את השיטה בתאילנד וחבל שייבאו אותה ארצה...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

אהבתי את עטיפת הספר (מכיר את הסדרה הזו בכמה נושאים כך התחלתי ללמוד אותם) מצחיק.
לגופו של עניין ,אני לחלוטין בדעתו של עופר , חבל שכך זה עובד , לא כולנו בנויים לזה , והיה עדיף שיהיה בכל חברות התקשורת מחירון ברור ונהיר , מידי פעם מבצעים ובלי כל ההתחכמויות האלו.
דיי עצוב בעיניי
נערך לאחרונה על ידי uris ב 14/01/2010 8:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #5 

השיטה ידועה אך לרוב לא עובדת,
לפני מספר חודשים הסתיימה לי תקופת ההתחייבות בחברת HOT, הייתי מנוי לשירות הטריפל שלהם. בד"כ את מנויי הטריפל הם משמרים הכי טוב כי הם חולבים מאיתנו הכי הרבה...
אחסוך מכם את כל הסיפור המשעמם, בגדול, הרמתי אליהם טלפון, ביקשתי הצעה חדשה, התמקחתי, טענתי שהמתחרה מציע הצעה זולה יותר, הועברתי לשימור לקוחות, אמרו שיחזרו אליי, חזרו ועדיין לא הייתי מרוצה מההצעה החדשה - בקיצור כל התהליך המייגע כשמנוי רוצה להתנתק.
לאחר מספר ימים חזרה אליי בחורה שטענה שהיא אחראית קשרי לקוחות או שקר כלשהו לא זוכר בדיוק,
שאלה שוב מדוע אני רוצה להתנתק וניסתה לברר איזה הצעה הציעו לי כדי שתוכל להשוות (לא לשפר אלא להשוות) כאן ממש התעצבנתי ! אם אתם לא יכולים לשפר את ההצעה באמת שאין לי מה להשאר אצלכם טענתי בפניה. היא מצידה לא התווכחה הרבה וקבעה לי טכנאי לניתוק.
הטכנאי הגיע בתאריך ובשעה שנקבה, נכנס לבית ואחרי 3 דקות על השעון כבר היה עם הממירים ברכב. מלבד שלום, להתראות ולא תודה אני לא צמא/רעב לא אמר כלום.

אז לא הייתי מציע למנויים לקבל את שיטתך באופן גורף,
שמח בשבילך שהצלחת להוריד אותם במחיר.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #6 

noyitz,
זה טוב, אך לא מצויין :-). אתה מצמצת ראשון.
צריך להיות בבית ולהיפגש עם הטכנאי. הטכנאי ייתן את ההצעה הכי זולה ששמעת עד כה בתהליך. אל תסכים. הטכנאי אז יתקשר למישהו ויבוא עם הצעה יותר זולה. עכשיו אתה יכול להסכים.
זה מניסיון מלפני חודש.

אני מסכים עם oferlaor לגבי השיטה, אבל ברומא אין ברירה אלא להתנהג כרומאים. אם הוט/יס מתנהגים כך והלקוחות יתנהגו כאילו הם באמריקה אז הלקוחות מפסידים.
משה

noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

oferlaor כתב:הבעיה בשיטה היא שזה בהכרח הופך את הנציגים למינוים ואת המיקוח של כולם לשיטת שוק - אין מחיר אלא כל אחד וכושר המיקוח שלו.

לא אהבתי את השיטה בתאילנד וחבל שייבאו אותה ארצה...
...
על מה אתה מדבר? השיטה הזו קיימת פה בארץ כבר שנים, אם כבר הישראלים ייבאו את זה לתאילנד...

אגב, אני מסכים לגמריי עם הדעה שזה באמת לא נעים, גם למי שיודע להתמקח. אני אגב בדעה שצריך לחוקק חוק שמחירים בחברות כאלו, יס, הוט בזק, ספקי אינטרנט, מנויי עיתון ועוד צריכים להיות קבועים. פשוט שיהיה חוק שאומר שלא ניתן להוריד את המחיר, לא ללקוחות שרוצים לעזוב, לא ללקוחות וותיקים לא לסלברטיס, עובדי חברה ועוד. כמובן שחלק קטן ייפגע מזה, אבל המחיר לכלל יירד.
מכיוון שאני יודע שזה לא יקרה... אני מעדיף להיות בצד שמשלם פחות...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

(Y)
יישר כח, אחלה מדריך.
אין מה לעשות, אוהבים להאשים את הישראלי התחמן בכל השטיקים הללו אבל שוכחים שבצד השני (הוט/יס/בזק וכו'...) יש ישראלים תחמנים לא פחות שגם מתפרנסים מזה.
אני לא מרגיש רע עם זה שאני מנסה לשלם פחות כשאני יכול, אני כן מרגיש רע עם זה שהשיטה הדרדרה למצב הזה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #9 

noyitz כתב: אני אגב בדעה שצריך לחוקק חוק שמחירים בחברות כאלו, יס, הוט בזק, ספקי אינטרנט, מנויי עיתון ועוד צריכים להיות קבועים. פשוט שיהיה חוק שאומר שלא ניתן להוריד את המחיר, לא ללקוחות שרוצים לעזוב, לא ללקוחות וותיקים לא לסלברטיס, עובדי חברה ועוד. כמובן שחלק קטן ייפגע מזה, אבל המחיר לכלל יירד.
מכיוון שאני יודע שזה לא יקרה... אני מעדיף להיות בצד שמשלם פחות...
...
זו הצעה חמורה שפוגעת במסחר חופשי במוצר שהוא לגמרי מותרות.
צריך לזכור שהחופש לשנות מחירים קיים גם במדינות מסודרות וגם שם מנצלים אותו.
ההבדל היחידי ביו ישראל ותאילנד לבין ארה"ב ושכמותה זה בתרבות של איך הדברים נעשים.

מי שייפגע מחוק כזה הם אך ורק הצרכנים. הוט ויס חותמות על חוק כזה עכשיו.
משה

0z23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

שאלה

ומה עם ספק האינטרנט

שאני משתמש בתשתית של הוט

כרגע נטויז'ן

noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

moco כתב:noyitz,
צריך להיות בבית ולהיפגש עם הטכנאי. הטכנאי ייתן את ההצעה הכי זולה ששמעת עד כה בתהליך. אל תסכים. הטכנאי אז יתקשר למישהו ויבוא עם הצעה יותר זולה. עכשיו אתה יכול להסכים.
זה מניסיון מלפני חודש.
...
מסכים לגמריי שיש צעד נוסף שניתן לעשות. אבל יש עם זה בעיה, אם הטכנאי לא יתן הצעה (ולא תמיד הם נותנים), תצטרך להתנתק. אם אין לך בעיה להתנתק אז כמובן שאפשר להגיע עד לכאן.
אגב גם במקרה שלי הטכנאי נתן הצעה, אמרתי לו שאני רוצה משהו אחר הוא אמר לי שהוא עושה טלפון וחזר אליי. אז נראה לי שגם דרך הטלפון אפשר לקבל את אותה ההצעה.

איזה הצעה סגרת בסוף? אם אפשר לשאול?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #12 

הבעייה אצלנו - שלא יודעים לתת פרימיום כמו שצריך לתת פרימיום, ולדעת לשווק אותו כמו שצריך
לפחות יס צריכה להכיר בעובדה
חבילת ה"בסיס" זו חבילה הרגילה פלוס הסדרות הסרטים וערוצי הטבע - זה מה שהרוב רוצים.
זה צריך להמכר לכולם במחיר X. רוצים גם HD? סבבה - או תוסיף מחיר Y פר ממיר והערוצים או תתן פקדון על הממיר HD (וגם זה לא אמור להיות בשמיים) ותשלם רק Z על הערוצים.
המחיר X צריך להיות זהה לכולם - ללא הבדל דת מין גזע וסובלנות/תחמנות. כך גם Y ו Z.
מעבר לזה - צריכים להיות באמת מוצרי פרימיום - במחירים שפויים והגיוניים
אוכל/משפחה במחיר A
ספורט במחיר B
והבנתם את הרעיון

בנוסף - תצ'פר על וותק - אנשים יעדיפו את עשרות מונים על הקנס המהולל שגם ככה לא נעשה בו שימוש. מעבר לכך - לדעתי זה גם לא עובד בישראל.
לא נראה לי שפספסתי משהו...
כה פשוט, כה קל לשכנע אנשים להשאר - וכה לא צריך מחלקת שימור לקוחות.

אהה שכחתי- אנחנו בישראל - אז בגלל שכולם תחמנים/החברות מעדיפות משום מה לקוחות חדשים על פני וותיקים - בחיים זה לא יקרה.
מזל שהמציאו את הDTT.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #13 

הנסיון לכתוב מדריך מעיד שיש כאן "נוסחה"/קוד שאפשר לפצח ... זה לא בדיוק המצב, לנציגים יש את הנהלים שלהם והשטויות שלהם ושלא לדבר על זה שלפעמים מפילים אותך בפח (שנה שניה פתאום נוסף תשלום על ממיר וכל מיני שטויות), כך או כך ברב המקרים יש גבול תחתון שמתחתיו לא תקבל הצעה טובה יותר.

לא מזמן התנתקתי מיס לחלוטין שכשתהתחלתי את ההתקשרות איתם בכלל לא היה לי כוונה להתנתק, רק רציתי ממיר MAX HD. לאורך כל התהליך לא קיבלתי הצעות מעניינות מידי למרות השתלשלות אירועים לא שונה מידי.
מה שהשגת זה 250 ש"ח על מקס HD ועוד 3 ממירים - לא מדהים אותי. לקוח חדש מקבל מקס HD + ממיר אחד (אם אני זוכר נכון) באותו מחיר ובקלות יכול להוציא עוד ממיר.

לגבי זה שזה לא בהתחייבות, אני הייתי ממתין לראות איזה שפן יס ישלפו מהכובע אם תרצה להתנתק בזמן הקרוב.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #14 

noyitz כתב:
moco כתב:noyitz,
זה מניסיון מלפני חודש.
...
מסכים לגמריי שיש צעד נוסף שניתן לעשות. אבל יש עם זה בעיה, אם הטכנאי לא יתן הצעה (ולא תמיד הם נותנים), תצטרך להתנתק. אם אין לך בעיה להתנתק אז כמובן שאפשר להגיע עד לכאן.
אגב גם במקרה שלי הטכנאי נתן הצעה, אמרתי לו שאני רוצה משהו אחר הוא אמר לי שהוא עושה טלפון וחזר אליי. אז נראה לי שגם דרך הטלפון אפשר לקבל את אותה ההצעה.

איזה הצעה סגרת בסוף? אם אפשר לשאול?
...
אתה צודק שמי שבאמת מוכן ללכת עד הסוף ולהתנתק, יש לו פוטנציאל להגיע למחיר יותר טוב.
בכל מקרה, גם במקרה שהאיש מתחיל לנתק כבלים ממש :-) אפשר להתחרט. אתה יוצא אולי קצת אידיוט :-) , אבל הם תמיד יסכימו להפסיק את התהליך ולהמשיך לקבל את כספך.

לגבי מה שסגרתי, הכל מופיע כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
משה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #15 

אני ממש לא מוצא בזה שיטה לפיצוח. אני שמח מאוד בשבילך ובשביל הוריך על מה שהצלחת לטענתך להשיג עבורם.
אבל אני מסתכל גם על זה ש- yes עצמה ממש לא הפסידה פה. היא הצליחה להוציא ממנוי תשלום חודשי של 250 ש"ח וגם לשווק לו את מוצר ה- High-End שלה. אין מצב שאין התחייבות - אולי על חבילת ה- TOP עצמה אין התחייבות, אבל על ממיר ה- MaxHD תהיה התחייבות ל- 3 שנים עם קנס של עד 1000 ש"ח. וכמו שנאמר, בבוא היום נגיד ותרצו להתנתק זה בהחלט יעלה.

אם אני אוריד את ממיר ה- HD הרגיל שיש לי מהחישוב הכספי, אז אותו דבר שאתה קיבלת, אני קיבלתי ב- 235 ש"ח בחודש ללא התחייבות על MaxHD (כי הוא בפיקדון) והתחייבות רגילה לשנתיים על המסלול עם קנס מקסימלי של 400 ש"ח. מעולם לא הייתי צריך לעבור את מסלול הבלהות שמתואר כאן כדי להוציא את זה. בסופו של דבר מה שמעניין אותם זה המחיר הכולל שהלקוח משלם בלי קשר לכמה מוצרים ואילו מוצרים יש לו. ואם הצליחו להוציא ממך (או מהוריך) תשלום של 250 ש"ח בחודש - אז הם הצליחו במשימתם. ההבדל הוא שעד עכשיו (עד שהורדת את המחיר) הוריך שילמו יותר ממה שאחרים שילמו כי הם כבר קיבלו בעבר הצעות טובות יותר שהוריך לא קיבלו. אז yes הרוויחו מהוריך עד עכשיו יותר מלקוחות אחרים, ועכשיו הם ממשיכים להרוויח עליכם כמו על לקוחות אחרים.

בסופו של דבר זה כל עניין המקח הזה פוגע בצרכן מפני שזה מעודד עליית מחירים לצורך ירידה לאחר מיקוח + זה מבזבז עצבים + לא כל אחד בנוי לויכוחים ומו"מ מתיש שכזה.

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #16 

לדעתי, אין כאן רווח והפסד אמיתיים של 2 החברות, יס והוט. מי שעוזב את הוט עובר ליס ואחכ יחזור להוט וכנ"ל גם הפוך, עד שלא תהיה כאן ממש תחרות או עד שה DTT יתפוס יותר

מה שעצוב הוא שבאמת לפעמים לקוח בהרגשה שאין לו ברירה אלא לעשות רעש וקולות של אני רוצה להתנתק כדי שיתייחסו אליו, ועוד יותר עצוב שלעיתים הצד השני לא קורא אותך נכון ואז אתה באמת מתנתק...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #17 

smallville4r כתב: אבל אני מסתכל גם על זה ש- yes עצמה ממש לא הפסידה פה
...
זה ברור. יס זו חברה מסחרית שמטרתה להרויח וכך היא עושה.
ה"מאבק" בין הלקוח לחברה, זה כמה היא תרויח, לא האם היא תרויח. כדאי מאוד גם ללקוח שהחברה תרויח.
משה

noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

smallville4r כתב: אם אני אוריד את ממיר ה- HD הרגיל שיש לי מהחישוב הכספי, אז אותו דבר שאתה קיבלת, אני קיבלתי ב- 235 ש"ח בחודש ללא התחייבות על MaxHD (כי הוא בפיקדון) והתחייבות רגילה לשנתיים על המסלול עם קנס מקסימלי של 400 ש"ח. מעולם לא הייתי צריך לעבור את מסלול הבלהות שמתואר כאן כדי להוציא את זה. בסופו של דבר מה שמעניין אותם זה המחיר הכולל שהלקוח משלם בלי קשר לכמה מוצרים ואילו מוצרים יש לו. ואם הצליחו להוציא ממך (או מהוריך) תשלום של 250 ש"ח בחודש - אז הם הצליחו במשימתם. ההבדל הוא שעד עכשיו (עד שהורדת את המחיר) הוריך שילמו יותר ממה שאחרים שילמו כי הם כבר קיבלו בעבר הצעות טובות יותר שהוריך לא קיבלו. אז yes הרוויחו מהוריך עד עכשיו יותר מלקוחות אחרים, ועכשיו הם ממשיכים להרוויח עליכם כמו על לקוחות אחרים.

בסופו של דבר זה כל עניין המקח הזה פוגע בצרכן מפני שזה מעודד עליית מחירים לצורך ירידה לאחר מיקוח + זה מבזבז עצבים + לא כל אחד בנוי לויכוחים ומו"מ מתיש שכזה.
...
נראה לי שקצת התבלבלת במספרים.
קודם כל הוריי שילמו 255 לפניי על 4 ממירים וחבילת טופ. שזה המחיר הבסיסי שהיה באותו הזמן שהם הצטרפו. הורי לא שילמו יותר מאחרים... מאיפה הבאת את היציאה הזו...
אם תקרא לעומק את החבילה הקיימת תראה שרשמתי שאם אני מחזיר ה HDMAX ומדבר רק על חבילת טופ (שזה כל החבילות) + 4 ממירים הוריי משלמים 199 לחודש.
החבילה שיש לך עכשיו זה בדיוק מה שהיה להוריי לפני להם פשוט היו יותר ממירים ובזמנו גבו תוספת ממיר שלישי או רביעי ומעלה לא זוכר.
בכל מקרה אם תשווה למה שיש לך הוריי משלמים 199 שח. התוספת 50 זה על ה HDMAX.
ולא, אין שום התחייבות.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #19 

noyitz כתב:נראה לי שקצת התבלבלת במספרים.
קודם כל הוריי שילמו 255 לפניי על 4 ממירים וחבילת טופ. שזה המחיר הבסיסי שהיה באותו הזמן שהם הצטרפו. הורי לא שילמו יותר מאחרים... מאיפה הבאת את היציאה הזו...
אם תקרא לעומק את החבילה הקיימת תראה שרשמתי שאם אני מחזיר ה HDMAX ומדבר רק על חבילת טופ (שזה כל החבילות) + 4 ממירים הוריי משלמים 199 לחודש.
החבילה שיש לך עכשיו זה בדיוק מה שהיה להוריי לפני להם פשוט היו יותר ממירים ובזמנו גבו תוספת ממיר שלישי או רביעי ומעלה לא זוכר.
בכל מקרה אם תשווה למה שיש לך הוריי משלמים 199 שח. התוספת 50 זה על ה HDMAX.
ולא, אין שום התחייבות.
...
לא נראה לי שהתבלבלתי במספרים. 235 ש"ח עדיין זול יותר מ- 250 ש"ח על אותו מסלול בדיוק. גם אצלי ה- MaxHD ללא התחייבות (אני אפילו אקבל חזרה כסף אם אחזיר אותו כי זה נלקח בפיקדון וגם ירדו 20 ש"ח בחודש בחשבון החודשי). וכל זה ללא צורך בהתמקחויות ומו"מ. שיחה אחת, פשוטה, הבהרת תנאי המבצע, בקשה לשליחת התנאים בפקס ואחרי קריאתם הסכמה וביצוע.

שוב, אני באמת שמח בשבילך ובשביל ההורים שלך על מה שהשגת, שלא תבין אותי לא נכון, אבל אני לא חושב צריך את מסכת הייסורים הזו בשביל להשיג את זה. אפשר להשיג את זה גם בדרכי נועם ובלי לאיים בכלל ובלי לעבור אפילו למחלקת שימור.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #20 

היום התקינו לי אתהמקס HD החדש בעלות כוללת של 259 שח כולל רוב החבילות אך תוספת זמנית של האח המטומטם...
והתחייבות ל3 שנים
פשוט בגלל האולמרק
ושלחתי גם להורי את אותו ממיר למרות שאין להם LCD ....

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”