טלויזיה T260HD עם DTV ולא קולט השידורים הדיגיטליים
קניתי טלויזיה של סמסונג מודל קוד: LS26TDDSUV/EN
לפי המפרט קיים מקלט DTV פנימי.
בזמן סריקת הערוצים הוא התעכב בערוץ 26 (המשדר במרכז את הנתונים) וקידם מונה עד 35 תחנות, לאחר מכן בטבלת הערוצים הראה שיש לו את ערוצי וידיאו 1,2,10,33,99 ועוד ערוצי מוסיקה,
מד העוצמה של האות הדיגיטלי במכשיר הוא על 80% .
בכל הערוצים הטלויזיה DTV לא רואים ולא שומעים רק מקבלים הודעה HD not aupport
בערוצי המוזיקה של DTV רואים תמונה של רמקול ולא שומעים דבר.
לעומת זאת הקליטה בטלויזיה האנלוגית אפילו עם אנטנה פנימית מצויינת.
יש רעיון לבעייה?
לפי המפרט קיים מקלט DTV פנימי.
בזמן סריקת הערוצים הוא התעכב בערוץ 26 (המשדר במרכז את הנתונים) וקידם מונה עד 35 תחנות, לאחר מכן בטבלת הערוצים הראה שיש לו את ערוצי וידיאו 1,2,10,33,99 ועוד ערוצי מוסיקה,
מד העוצמה של האות הדיגיטלי במכשיר הוא על 80% .
בכל הערוצים הטלויזיה DTV לא רואים ולא שומעים רק מקבלים הודעה HD not aupport
בערוצי המוזיקה של DTV רואים תמונה של רמקול ולא שומעים דבר.
לעומת זאת הקליטה בטלויזיה האנלוגית אפילו עם אנטנה פנימית מצויינת.
יש רעיון לבעייה?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
כנראה אין לך מפענח MPEG4?
רק MPEG2 ?
רק MPEG2 ?
אני לא יודע איזה מפענחים קיימים, לפי המיפרט של המכשיר:
Built-in DTV(ATSC) Tuner(Only for North America), Built-in DTV(DVB) Tuner(Only for Europe), Sound : Dolby Digital(Only for North America), Sound : SRS TruSurround XT(Only for Europe), Optical Digital Sound (SPDIF) Out, Component, 2HDMI,
ויש באחד התפריטים לבחור מדינות, כמובן שאין ישראל, אבל יש כמעט את כל מדינות אירופה, (אין נורבגיה, באחד מהשרשורים ראיתי שממליצים עליה)
Built-in DTV(ATSC) Tuner(Only for North America), Built-in DTV(DVB) Tuner(Only for Europe), Sound : Dolby Digital(Only for North America), Sound : SRS TruSurround XT(Only for Europe), Optical Digital Sound (SPDIF) Out, Component, 2HDMI,
ויש באחד התפריטים לבחור מדינות, כמובן שאין ישראל, אבל יש כמעט את כל מדינות אירופה, (אין נורבגיה, באחד מהשרשורים ראיתי שממליצים עליה)
מה לא תואם הסטנדרט?
כמו שכתוב במפרט, זה אמור לתמוך בשיטה האמריקנית (שזה לא מעניין כאן), ובשיטה האירופאית.
ישנה רשימה של המון מדינות אירופאיות בסט-אפ שצריך לקבע, שאני מניח שבישראל הסטנדרט צריך לתאים לפחות לאחת מהם, ניסיתי מספר מדינות אבל לא שינה דבר.
אפשר עזרה מבעלי ניסיון?
כמו שכתוב במפרט, זה אמור לתמוך בשיטה האמריקנית (שזה לא מעניין כאן), ובשיטה האירופאית.
ישנה רשימה של המון מדינות אירופאיות בסט-אפ שצריך לקבע, שאני מניח שבישראל הסטנדרט צריך לתאים לפחות לאחת מהם, ניסיתי מספר מדינות אבל לא שינה דבר.
אפשר עזרה מבעלי ניסיון?
התעוד
בתעוד שצורף אין הסברים ומפרטים, באתר שלהם sansung.com/il הם לא נותנים יותר מידע ממה שכבר כתבתי.
פשוט זה בעייה שאי אפשר להשיג מפרט מפורט על התקנים שמקלט זה עובד בו.
אני גם חושב שאם יבאו ךארץ מקלט שלא כל כך תומך בתקן שכאן, אז צריך להיות אפשרות שעידכון תוכנה יפתור זאת בכדי שיוכל להכיר את התקן הקיים, הרי היום כמעט לכל "צעצוע" אפשר לעדכן תוכנה. הבעייה שלא מצאתי בחיפושי באינטרנט את המקום של סמסונג שיוכל לתמוך. לכל תיכתובותי ל support שלהם לא קיבלתי אפילו תשובה אחת ןגם מהיבואן בארץ "חיון" מנתניה.
אני מצטער בשביל סמסונג וחיון שהולך להיות להם שם כזה "טוב", אבל כשצריכים אותם הם לא כאן.
פשוט זה בעייה שאי אפשר להשיג מפרט מפורט על התקנים שמקלט זה עובד בו.
אני גם חושב שאם יבאו ךארץ מקלט שלא כל כך תומך בתקן שכאן, אז צריך להיות אפשרות שעידכון תוכנה יפתור זאת בכדי שיוכל להכיר את התקן הקיים, הרי היום כמעט לכל "צעצוע" אפשר לעדכן תוכנה. הבעייה שלא מצאתי בחיפושי באינטרנט את המקום של סמסונג שיוכל לתמוך. לכל תיכתובותי ל support שלהם לא קיבלתי אפילו תשובה אחת ןגם מהיבואן בארץ "חיון" מנתניה.
אני מצטער בשביל סמסונג וחיון שהולך להיות להם שם כזה "טוב", אבל כשצריכים אותם הם לא כאן.