מדוע אין אפשרות להציג כתוביות מובנות בקובץ M2TS?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
ברשותי סרט blue-ray remux הכולל מספר רב של פסי קול וכותביות בשפות שונות.
בעוד שלגבי פסי הקול, אין שום בעיה לעבור מאחד לשני, הרי שאת הכתוביות אני לא מצליח להציג בשום אופן.
ניסיתי את כל הנגנים שברשותי: ZOOM PLAYER, MPC, VLC. TMT3 אך ללא הצלחה.
ניסיתי לבדוק את הסרט גם עם סטרימר, אך גם כאן בדיוק אותו הדבר- ניתן לבחור בקלות כל אחד מפסי הקול, אך הכתוביות לא זמינות.
השאלה, האם אין בכל זאת איזשהו נגן, שיכול להציג את הכתוביות, כי הרי הן נמצאות שם בפנים?
תודה רבה
ברשותי סרט blue-ray remux הכולל מספר רב של פסי קול וכותביות בשפות שונות.
בעוד שלגבי פסי הקול, אין שום בעיה לעבור מאחד לשני, הרי שאת הכתוביות אני לא מצליח להציג בשום אופן.
ניסיתי את כל הנגנים שברשותי: ZOOM PLAYER, MPC, VLC. TMT3 אך ללא הצלחה.
ניסיתי לבדוק את הסרט גם עם סטרימר, אך גם כאן בדיוק אותו הדבר- ניתן לבחור בקלות כל אחד מפסי הקול, אך הכתוביות לא זמינות.
השאלה, האם אין בכל זאת איזשהו נגן, שיכול להציג את הכתוביות, כי הרי הן נמצאות שם בפנים?
תודה רבה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Up
שונא להיות נודניק, אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא.
בעקרון יש לי עדיפות לסרטים עם תרגום עברי מובנה, כדי שיהיה פחות כאבי ראש.
אבל אם אין שום אפשרות להציג את הכתוביות, הרי שהפורמטים האלה הופכים להיות לבלתי רלוונטיים עבורי.
שונא להיות נודניק, אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא.
בעקרון יש לי עדיפות לסרטים עם תרגום עברי מובנה, כדי שיהיה פחות כאבי ראש.
אבל אם אין שום אפשרות להציג את הכתוביות, הרי שהפורמטים האלה הופכים להיות לבלתי רלוונטיים עבורי.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, על POWERDVD כבר דיברנו. לא מוכן להכניס פעם נוספת תוכנה זו למחשב שלי.
אבל תוכל בבקשה לציין שם מלא ובאנגלית של הנגנים האחרים שציינת?
ואגב מה לגבי סטימרים (למי שמתמצא בכך)?
אבל תוכל בבקשה לציין שם מלא ובאנגלית של הנגנים האחרים שציינת?
ואגב מה לגבי סטימרים (למי שמתמצא בכך)?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
bariko כתוביות ב rip של BD נשמרות למעשה כקבצים גרפיים ב stream נפרד לכל שפה. זו הסיבה שנגנים וכלים שיודעים לטפל בכתוביות בפורמט טקסטואלי יתקשו מאוד להציג אותן.
אתה תמיד יכול לשלוף את ה stream המתאים ולהמיר אותו ל srt אם אתה לא רוצה להתחיל במסכת התקנות של נגנים שיודעים לחלץ כתוביות גרפיות. יש אפילו מדריכים ברשת שמסבירים כיצד לעשות זאת כמו למשל כאן: http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... tles_HowTo
אתה תמיד יכול לשלוף את ה stream המתאים ולהמיר אותו ל srt אם אתה לא רוצה להתחיל במסכת התקנות של נגנים שיודעים לחלץ כתוביות גרפיות. יש אפילו מדריכים ברשת שמסבירים כיצד לעשות זאת כמו למשל כאן: http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... tles_HowTo
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Kleinjcb
אז זהו שלא.
בפורמטים של בלו-ריי מלא, (BDMV) הכוללים כתוביות מובנות, אכן אפשר בנקל לבחור בכל שפת תרגום שרוצים .
לעומת זאת כאן מדובר ב- blue-ray remux שבתכל'ס זה קובץ M2TS אחד ויחיד.
Catskinner
לרוב לסרטים האלה קיים גם תרגום חיצוני, ואפילו כמה כאלה. אני פשוט מעדיף תרגום מובנה, בכדי לחסוך ממני את העבודה של מציאת התרגום המתאים, ולפעמים בצורך לבצע סנכרון קל.
כמובן שבמקרים שבהם לא קיים תרגום חיצוני, אוכל לעשות שימוש בפתרון שהצעת, תודה
ובכל זאת, אני עדיין ממשיך לחפש אחר נגנים שכן יכולים להציג את הכתוביות המובנות.
אז זהו שלא.
בפורמטים של בלו-ריי מלא, (BDMV) הכוללים כתוביות מובנות, אכן אפשר בנקל לבחור בכל שפת תרגום שרוצים .
לעומת זאת כאן מדובר ב- blue-ray remux שבתכל'ס זה קובץ M2TS אחד ויחיד.
Catskinner
לרוב לסרטים האלה קיים גם תרגום חיצוני, ואפילו כמה כאלה. אני פשוט מעדיף תרגום מובנה, בכדי לחסוך ממני את העבודה של מציאת התרגום המתאים, ולפעמים בצורך לבצע סנכרון קל.
כמובן שבמקרים שבהם לא קיים תרגום חיצוני, אוכל לעשות שימוש בפתרון שהצעת, תודה
ובכל זאת, אני עדיין ממשיך לחפש אחר נגנים שכן יכולים להציג את הכתוביות המובנות.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Guyezra
בדקתי, לא קיים.
האם תוכל בבקשה לציין שוב את שמם המלא (אנגלית) של הנגנים שתומכים בטוח באופצייה של הצגת הכתוביות?
staticx
כאשר אני לוחץ על S, קורה בדיוק אותו הדבר כמו בניסיון בחירת הכתובית מתוך התפריט- התמונה קופאת, והנגן בעצם יוצא מכלל פעולה...
דרך אגב, אני משתמש ב- MPC
מה זה MPCHC ? האם מדובר בגרסה אחרת? האם קיים הבדל, ואולי בגלל זה אני לא מצליח להציג את הכתוביות, לפחות בכל הקשור לנגן הספציפי הזה?
בדקתי, לא קיים.
האם תוכל בבקשה לציין שוב את שמם המלא (אנגלית) של הנגנים שתומכים בטוח באופצייה של הצגת הכתוביות?
staticx
כאשר אני לוחץ על S, קורה בדיוק אותו הדבר כמו בניסיון בחירת הכתובית מתוך התפריט- התמונה קופאת, והנגן בעצם יוצא מכלל פעולה...
מה זה MPCHC ? האם מדובר בגרסה אחרת? האם קיים הבדל, ואולי בגלל זה אני לא מצליח להציג את הכתוביות, לפחות בכל הקשור לנגן הספציפי הזה?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
bariko כתב:
staticx
מה זה MPCHC ? האם מדובר בגרסה אחרת? האם קיים הבדל, ואולי בגלל זה אני לא מצליח להציג את הכתוביות, לפחות בכל הקשור לנגן הספציפי הזה?...
נו ברור
http://www.hometheater.co.il/vt99884
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה staticx
אנסה את הנגן ואחזור לדווח.
אגב, האם MPC-HC ו- MPC יכולים "לחיות זה לצד זה בשלום", או שלא יהיה לי צורך בשניהם?
אנסה את הנגן ואחזור לדווח.
אגב, האם MPC-HC ו- MPC יכולים "לחיות זה לצד זה בשלום", או שלא יהיה לי צורך בשניהם?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, עם הרבה תקווה הורדתי את MPC-HC הגדרתי לפי ההמלצות, אבל אוי הברוך- כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה.
אין שום הבדל מ- MPC , אין אפשרות להציג את הכתוביות המובנות.
למעשה הנגן הזה אפילו יותר גרוע, כי כאשר מריצים את הסרט, COREAVC לא נכנס לפעולה (האייקון לא מופיע למטה), והתמונה מקרטעת או נעצרת לגמרי.
במילה אחת- קטסטרופה. בהחלט שווה את המחיר החינמי.
Guyezra
לא נעים לנג'ס, אבל בפעם השלישית, האם תוכל בבקשה לציין שוב את שמם המלא של הנגנים, שעל פי ידיעתך ניתן להציג איתם כתוביות מובנות של קובץ M2TS?
למעשה הנגן הזה אפילו יותר גרוע, כי כאשר מריצים את הסרט, COREAVC לא נכנס לפעולה (האייקון לא מופיע למטה), והתמונה מקרטעת או נעצרת לגמרי.
במילה אחת- קטסטרופה. בהחלט שווה את המחיר החינמי.
Guyezra
לא נעים לנג'ס, אבל בפעם השלישית, האם תוכל בבקשה לציין שוב את שמם המלא של הנגנים, שעל פי ידיעתך ניתן להציג איתם כתוביות מובנות של קובץ M2TS?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כעת קיבלתי הסבר נוסף שבעצם מחזק את דבריו של Catskinner
לפי אותו הסבר- הכתוביות שבד"כ כלולות בקובץ m2ts, מהוות graphic stream. ולא ניתנות להצגה ע"י תוכנות שלא יודעות לקרוא BD מלא.
אז אוקיי, הטיעון הזה יכול להסביר מדוע אין אפשרות להציג את הכתוביות נניח באמצעות ZOOM PLAYER
אבל TMT3 תומכת גם תומכת בבלו-ריי מלא, ואם הצלחתי להבין אז גם ל- MPC HC אמורה להיות היכולת הזו...
לפי אותו הסבר- הכתוביות שבד"כ כלולות בקובץ m2ts, מהוות graphic stream. ולא ניתנות להצגה ע"י תוכנות שלא יודעות לקרוא BD מלא.
אז אוקיי, הטיעון הזה יכול להסביר מדוע אין אפשרות להציג את הכתוביות נניח באמצעות ZOOM PLAYER
אבל TMT3 תומכת גם תומכת בבלו-ריי מלא, ואם הצלחתי להבין אז גם ל- MPC HC אמורה להיות היכולת הזו...
- staticx
- חבר מכור קשה

כמה שטויות!! מה שנקרא - "תקיפה מתוך בורות"bariko כתב:טוב, עם הרבה תקווה הורדתי את MPC-HC הגדרתי לפי ההמלצות, אבל אוי הברוך- כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה.
במילה אחת- קטסטרופה. בהחלט שווה את המחיר החינמי....
ברור ש COREAVC לא יכנס לפעולה! MPCHC זה נגן עם קודקים פנימיים - מאותר סיבה שאתה מפעיל XBMC ו COREAVC לא נכנס לפעולה.
אם כל כך חשוב לך COREAVC אז תוסיף אותו ב EXTERNAL FILTERS.
אם זה בשביל האצת חומרה,אז אין צורך כי MPCHC תומך בצורה טבעית בהאצת חומרה.
אין שום קשר בין חינמי לתועלת, יש כל כך הרבה תוכנות חינמיות שפשוט יותר טובות מהקנויות, ולא חסר דוגמאות בעניין.
כבר אמרתי את זה במדריך ובעשרות פוסטים, MPCHC מסוגל לנגן הכל, ותומך בהכל, רק צריך כל כמה זמן לעדכן לגרסה האחרונה מהכתובת
http://xvidvideo.ru/media-player-classi ... a-x86-x64/
בגרסאות האחרונות אפילו ניתן לקבל איתו תמונה מדונגל DTT
ולעניין הכתוביות
זה עובד ונבדק עם בלוריי מלא של האביר האפל.
[img2=550x340]http://i49.tinypic.com/2z5156q.jpg[/img2]
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

מצטער, אבל כנראה שהסרט שאתה בדקת, לא זהה בפורמט שלו לסרטים שאני מנסה.
כבר לא עולה לי בראש שום הסבר אחר
כבר לא עולה לי בראש שום הסבר אחר
- staticx
- חבר מכור קשה

דווקא הגרסה הרשמית לוקה בחסר בכל מה שקשור להפעלת M2TS כמו שצריך ותמיכה בפורמטים חדשיםguyezra כתב:bariko
אתה בטוח שהורדת את הגירסה הנכונה?
זו לא הגירסה הרשמית...
לכו תמיד מומלץ להתקין SVN אחרון.