Monarchy audio
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
סיניbitfield כתב:שלום,
למשהו יש הכרות טובה עם המוצרים של החברה ובפרט SE 100 (מונו בלוקים)?
/http://www.monarchyaudio.com
תודה...
אז...?צפיד כתב:סיניbitfield כתב:שלום,
תודה......
- eladarussi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברה ותיקה מאד . לא חושב שהגיעו אי פעם לארץ ביבוא סדיר.
- צפיד
-
- חבר ותיק

אני לא אומר שכל המוצרים הסינים לא טובים חלילה,reuveney כתב:אז...?צפיד כתב:סיניbitfield כתב:שלום,
תודה.........
אבל לי אישית לא יצא להתקל במשהו סיני שממש הפתיע אותי .
אשמח לקבל הצעות לבחינה של מוצר סיני .
אם היית אומר "סיני מהסוג הלא טוב ומניסיון" אז התגובה הייתה מועילה לשואל.צפיד כתב:אני לא אומר שכל המוצרים הסינים לא טובים חלילה,reuveney כתב:אז...?צפיד כתב:סיניbitfield כתב:שלום,
תודה.........
אבל לי אישית לא יצא להתקל במשהו סיני שממש הפתיע אותי .
אשמח לקבל הצעות לבחינה של מוצר סיני ....
אם שמעת אותו וכל מה שיש לך לאמר זה "סיני" אז מה אתה מצפה שהשואל יבין?
אגב, אני מקווה שבכלל שמעת את המונו בלוקים המדוברים...
אם לא מצאת מוצר "סיני" שיפתיע אותך (לא ממש מובן לי לאיזו הפתעה אתה מצפה. אני מניח שאתה מתכוון שיהיה איכותי . אם אני טועה - אנא תקן אותי), אז כחבר וותיק בפורום אני מניח שאתה מודע ליצרנים איכותיים סיניים. אם הם שווים את מחירם או לא ואם יש אלטרנטיבות עדיפות מהם - זו כבר שאלה סוביקטיבית.
ארז
- צפיד
-
- חבר ותיק

מי שכבר פתוח בדעתו לבחון ציוד סיני אני משער שהוא לא יראה בתשובה שלי סרקסטית או חלילה מרמזת שהציוד הוא לא טוב....אם היית אומר "סיני מהסוג הלא טוב ומניסיון" אז התגובה הייתה מועילה לשואל.
אם שמעת אותו וכל מה שיש לך לאמר זה "סיני" אז מה אתה מצפה שהשואל יבין?
אגב, אני מקווה שבכלל שמעת את המונו בלוקים המדוברים...
אם לא מצאת מוצר "סיני" שיפתיע אותך (לא ממש מובן לי לאיזו הפתעה אתה מצפה. אני מניח שאתה מתכוון שיהיה איכותי . אם אני טועה - אנא תקן אותי), אז כחבר וותיק בפורום אני מניח שאתה מודע ליצרנים איכותיים סיניים. אם הם שווים את מחירם או לא ואם יש אלטרנטיבות עדיפות מהם - זו כבר שאלה סוביקטיבית.
ארז...
הלו אם הייתי אומר "יפני/אמריקאי/איטלקי" זה היה מתפרש כ"לך על זה ציוד מצויין".
(אני יכול למנות המון חברות מהארצות "הנחשבות" עם ציוד די נחות).
אני באמת לא מודע ליצרנים סיניים איכותיים,יצא לי לשמוע כמה דברים ואף להחזיק בהם תקופות ולא...אף אחד מהם לא נשאר איתי כי זה לא היה מספק לטעמי.
האם יש קשר לכך שהם סינים?מממ...באופן "די מקרי" כל הדברים הסינים שהיו אצלי נמצאו תמיד כיפים למראה עם בנייה זולה ,מתפרקת לא אמינה ועם סאונד נחמד אבל לא מעבר.
הייתי נותן דוגמאות אבל לא רוצה להכנס להכפשה ואולי פגיעה ביבואנים,אם תרצה אשמח בפרטי לתת לך דוגמאות מהחודשים האחרונים.
אם השואל הבין שאני רומז לשלול את החברה הזו על היותם סיניים- לא ,רק FYI.
אני בכיף מוכן לשמוע ואף פתוח להמלצות ורשמים של מגברי מנורות סיניים (ששמעת וניסית תקופה הגיונית).
צפיד,
אם תעשה משאל אני משוכנע שהרוב הבין את התשובה "סיני" כמוצר נחות.
אין לי שום צורך או רצון לייצג את תוצרת סין....
ברור שאם ציוד לא מספק אותך אז כמובן שלא תשאיר אותו, לא משנה אם הוא סיני או איטלקי.
אתה רק צריך לקחת בחשבון שהדרישות שלך יכולות להיות הרבה מעל הנורמה של אנשים אחרים ויכול להיות שעבורם מוצר סיני מסוים מתאים כמו כפפה ליד, הגם שהוא לא מספק אותך. (ואני לא מתכוון למוצרים שמתפרקים ביד...יש מספיק מוצרים סינים שבנויים באופן מסיבי וחזק ונשמרים לאורך שנים, יותר ממוצרים אנגליים מסוימים...).
ראיתי בפורום מקביל פוסט שמישהו שואל על פיור אקוסטיקס.
כמובן שקיבל חוות דעת לא מחמיאה אולם לאחר שהבחור בחן את המוצר באופן אישי, הוא הגיע למסקנה שזה בדיוק מתאים לו מבחינת צרכים, אילוצי תקציב ושאיפה בלתי מתפשרת לקנות חדש. בשבילו זו הייתה, כנראה, האופציה המתאימה ביותר....
ארז
ברור שאם ציוד לא מספק אותך אז כמובן שלא תשאיר אותו, לא משנה אם הוא סיני או איטלקי.
אתה רק צריך לקחת בחשבון שהדרישות שלך יכולות להיות הרבה מעל הנורמה של אנשים אחרים ויכול להיות שעבורם מוצר סיני מסוים מתאים כמו כפפה ליד, הגם שהוא לא מספק אותך. (ואני לא מתכוון למוצרים שמתפרקים ביד...יש מספיק מוצרים סינים שבנויים באופן מסיבי וחזק ונשמרים לאורך שנים, יותר ממוצרים אנגליים מסוימים...).
כמובן שקיבל חוות דעת לא מחמיאה אולם לאחר שהבחור בחן את המוצר באופן אישי, הוא הגיע למסקנה שזה בדיוק מתאים לו מבחינת צרכים, אילוצי תקציב ושאיפה בלתי מתפשרת לקנות חדש. בשבילו זו הייתה, כנראה, האופציה המתאימה ביותר....
ארז
- צפיד
-
- חבר ותיק

מסכים איתך בכל מילה,ארז_וחני כתב:צפיד,
ארז...
אני עדיין שומע איזה באז שיש מוצרי HI END סיניים שעומדים בכבוד מול מוצרים מארצות "נחשבות" בשמינית מחיר.
טרם שמעתי אבל הייתי שמח לשמוע דוגמאות כאלה.
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
שלוםbitfield כתב:שלום,
תודה...
Monarchy audio היא חברה אמריקאית דיי ידועה לוותיקים ולאילו ששוחים בתחום
החברה בבעלות משפחה קטנה ומאוד קפדנית ומייצרת הכל בעבודת יד ומגאה בכך שגם כל מוצריה בנויים עם כבלי כסף ובחיבורים ישירים
כמעט בכל הביקורות של מוצרי החברה הערך הינו החלק המובלט בכתבות {שהוא גבוה}
לא זכור לי שמוצרי החברה הובאו לארץ {אולי איל פור יוכל לשפוך אור על העניין נראה לי שאולי הוא הביא אותם} בכל אופן רוב המוצרים המועטים שיש בשוק הישראלי הובאו ביבוא אישי של אנשים שפגשו את החברה בחו"ל
כמעט לכל מוצרי החברה יש ביקורות לרוב והיא לא מחליפה דגמים בקצב כפי שחברות מסחריות אחרות עושות.
על הדגם הנ"ל {עובדים בקלאס A} וה SM-70 יש לא מעט ביקורות
בעבר היו ניסיונות לייבא את החברה לארץ אלא שכלכלית אין כדאיות לעשות כן עקב מחירי החברה הגבוהים למפיץ אזורי
הייצור בסין הוא דבר חדש ואיני בטוח שהוא על כל הדגמים
וגם אם כן זה ממש לא מעניין
מבחן התוצאה לאוזניי המאזין