צריך עזרה עם POPCORN C-200 .
חברים שלום רציתי לדעת/לחדד מספר דברים :
רכשתי לאחרונה את הC-200 ,לאחר המלצות אין ספור (לא מעט בפורום) ורציתי לדעת מספר דברים למרות שקראתי בדביק אבל בכל זאת)
1.האם העדכון האחרון הפורמלי (או אחת הביטות) שיצא ב19.11.09 באתר פותר את בעיית האזורים ,או
שהמדריך http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=937152
עדיין תקף .
2.במידה ואני מבצע עדכון ע"ס המדריך של JPOST בקישור הנ"ל, האם מתבצע רק עם דיסק בתוך המכשיר או שניתן גם באמצעות דיסק חיצוני .
3.שאלה נוספת- נאמר שהמכשיר תומך בתפריטי BLU RAY אך גם בBD J ,תפריטים בסיסיים ,מה ההבדלים
מבחינת תפעול המכשיר ,כלומר האם יש אופציות להשתמש בתפריטים רגילים,או לחילופין בתפריטי BD J .
רכשתי לאחרונה את הC-200 ,לאחר המלצות אין ספור (לא מעט בפורום) ורציתי לדעת מספר דברים למרות שקראתי בדביק אבל בכל זאת)
1.האם העדכון האחרון הפורמלי (או אחת הביטות) שיצא ב19.11.09 באתר פותר את בעיית האזורים ,או
שהמדריך http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=937152
עדיין תקף .
2.במידה ואני מבצע עדכון ע"ס המדריך של JPOST בקישור הנ"ל, האם מתבצע רק עם דיסק בתוך המכשיר או שניתן גם באמצעות דיסק חיצוני .
3.שאלה נוספת- נאמר שהמכשיר תומך בתפריטי BLU RAY אך גם בBD J ,תפריטים בסיסיים ,מה ההבדלים
מבחינת תפעול המכשיר ,כלומר האם יש אופציות להשתמש בתפריטים רגילים,או לחילופין בתפריטי BD J .
נערך לאחרונה על ידי Netstat ב 14/01/2010 13:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
ובכל זאת
קראתי גם קראתי ,אך התמיכה המלאה של הC-200 בתפריטי BD קסמה לי יותר ,למרות ששני המכשירים
עומדים באותו LEVEL פחות או יותר .מבלי חלילה להוריד בערכו של ה6600 ,הC-200 לפחות לפי הביקורת של זיו
נראה קצת יותר יציב,אך שוב אני מסתמך על מה שקראתי,ושוב עדיין המכשיר לא אצלי .
עומדים באותו LEVEL פחות או יותר .מבלי חלילה להוריד בערכו של ה6600 ,הC-200 לפחות לפי הביקורת של זיו
נראה קצת יותר יציב,אך שוב אני מסתמך על מה שקראתי,ושוב עדיין המכשיר לא אצלי .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי אם תערוך את הכותרת של ההודעה הראשונה שלך - יותר אנשים ידעו מה אתה רוצה וייכנסו
"שאלות על C200" יכול לעזור!
"שאלות על C200" יכול לעזור!
אני לא תותח אבל אנסה לעזור:
1+2 - אין לי ממש תשובה כי עדיין לא הייתי זקוק לpatch. ראיתי כבר איזה 15-20 ריפים של בלו ריי בלי שום בעיה ובלי צורך לשנות כלום.
3 - אין אפשרות בחירה, כאשר אתה לוחץ על תיקיה עם מבנה בלו ריי תקין הסרט מתחיל להתנגן עם התפריטים המלאים.
1+2 - אין לי ממש תשובה כי עדיין לא הייתי זקוק לpatch. ראיתי כבר איזה 15-20 ריפים של בלו ריי בלי שום בעיה ובלי צורך לשנות כלום.
3 - אין אפשרות בחירה, כאשר אתה לוחץ על תיקיה עם מבנה בלו ריי תקין הסרט מתחיל להתנגן עם התפריטים המלאים.
אני גם לא תותח...
1. אין שום "בעיית האזורים", לפחות לא ב-firmware. אז אין מה לפתור כאן.
2. לדעתי, אתה צריך NMT-APPS ולכן גם דיסק פנימי - להתקין APPS
3. אין לו BD LITE (תפריטים בסיסיים ). הBDJ זה, לדעתי, שם אחר לBD_LIVE.
1. אין שום "בעיית האזורים", לפחות לא ב-firmware. אז אין מה לפתור כאן.
2. לדעתי, אתה צריך NMT-APPS ולכן גם דיסק פנימי - להתקין APPS
3. אין לו BD LITE (תפריטים בסיסיים ). הBDJ זה, לדעתי, שם אחר לBD_LIVE.
psyshush ו ashk תודה
אתם אולי לא תותחים ,אבל גם תותחונים זה טוב
.כנראה שהתותחים הגדולים עסוקים
.
psyshush אם לא בצעת שום עדכון ,האם יתכן שהריפים בהם צפית הם של אותו אזור ?
psyshush אם לא בצעת שום עדכון ,האם יתכן שהריפים בהם צפית הם של אותו אזור ?
Re: psyshush ו ashk תודה
יש מצב, כי רוב הריפים שיש לי הם גרסאות CEE , אבל אני חושב שגם ככה רוב הריפים הזמינים הם REGION FREENetstat כתב:אתם אולי לא תותחים ,אבל גם תותחונים זה טוב.כנראה שהתותחים הגדולים עסוקים
.
psyshush אם לא בצעת שום עדכון ,האם יתכן שהריפים בהם צפית הם של אותו אזור ?...
psyshush טוב כנראה שאני אצטרך להמתין
בסבלנות עד להגעת הצעצוע החדש הביתה ,ואז לבדוק את העיניינים לעומקם.
דרך אגב על איזו גרסה אתה עובד,על אחת הבטות או הPUBLIC האחרונה ?
דרך אגב על איזו גרסה אתה עובד,על אחת הבטות או הPUBLIC האחרונה ?
Re: psyshush טוב כנראה שאני אצטרך להמתין
ה PUBLIC האחרונה, לא נראה לי שיצאו גיראות בטה מאזNetstat כתב: דרך אגב על איזו גרסה אתה עובד,על אחת הבטות או הPUBLIC האחרונה ?...
האמת אני קניתי בארץ דרך מכרז
אך בחנות לא היה במלאי,טוענים שהזמנה נעשתה מול היצרן ובדרך לארץ (לפחות לפני כשבוע זה מה שנאמר לי) ,והאמת לא יצא הרבה יותר ממה שיוצא לחברה שהזמינו ישיר דרך אתר היצרן .
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
פופקורן התגברו על מבול ההזמנות וכרגע תהליך ההזמנה והמשלוח, ישירות מהיצרן, הפך למהיר ויעיל.
מי שקונה בארץ לא תמיד מקבל את המכשיר מיידית ומשלם עוד 1,000 ש"ח, אך יש פה שיקול נוסף של אחריות מקומית.
כל אחד ודעתו...
מי שקונה בארץ לא תמיד מקבל את המכשיר מיידית ומשלם עוד 1,000 ש"ח, אך יש פה שיקול נוסף של אחריות מקומית.
כל אחד ודעתו...
אני שילמתי כ200 ש"ח יותר ,וזה ע"ס ,עלות כוללת שיצאה לאנשים שהזמינו דרך האתר כולל מיסים .Irus כתב:פופקורן התגברו על מבול ההזמנות וכרגע תהליך ההזמנה והמשלוח, ישירות מהיצרן, הפך למהיר ויעיל.
כל אחד ודעתו......
לדעתי ה200 ש"ח הללו שווים את השקט הנפשי ואת האחריות בארץ .נכון ייתכן כי אני אחכה עד 21 ימי עבודה
אבל בסופו של דבר שווה את ההמתנה . יאלה שכבר יגיע .
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
על איזה מוצר אתה מדבר?
אני מתכוון ל-C200, ההבדל בין הזמנה ישירות מהיצרן לקנייה בארץ, עולה על 1,000 ₪ - יותר מדי, לא הגיוני, וגם אם יש את הסכום, אני לא אתן יד לסחטנות של אף גורם מקומי.
לגבי ה-A200, עוד לא ניתן לדעת מה יהיה מחירו הסופי בהזמנה ישירות מהיצרן, כך שלא ניתן להשוות.
בכל מקרה, פער של 200 ₪ בלבד שאתה מדבר עליו, בקנייה בארץ, בהחלט אטרקטיבי ברכישה של כל סטרימר כמעט, בהתחשב בעובדה שיש נציג ואחריות מקומית.
אני מתכוון ל-C200, ההבדל בין הזמנה ישירות מהיצרן לקנייה בארץ, עולה על 1,000 ₪ - יותר מדי, לא הגיוני, וגם אם יש את הסכום, אני לא אתן יד לסחטנות של אף גורם מקומי.
לגבי ה-A200, עוד לא ניתן לדעת מה יהיה מחירו הסופי בהזמנה ישירות מהיצרן, כך שלא ניתן להשוות.
בכל מקרה, פער של 200 ₪ בלבד שאתה מדבר עליו, בקנייה בארץ, בהחלט אטרקטיבי ברכישה של כל סטרימר כמעט, בהתחשב בעובדה שיש נציג ואחריות מקומית.
אני אכן מדבר על הC-200 והמחיר הוא
דרך מכרז אישי באחד האתרים ,דרך אגב גם את A-110 הוצאתי בזמנו דרך מכרז ,אז
ההפרש היה קצת פחות אטרקטיבי אך עדיין שווה .מסכים איתך שזו חוצפה לדרוש יותר מ1000 ש"ח תוספת,ויש גבול לכל תעלול .
ההפרש היה קצת פחות אטרקטיבי אך עדיין שווה .מסכים איתך שזו חוצפה לדרוש יותר מ1000 ש"ח תוספת,ויש גבול לכל תעלול .