כמה שאלות על 3D ועל המסכים שמוצאים בשבילו
ראיתי שעכשיו בCES יצאו מסכים ל3D והכל.
אבל בעצם שאני חושב על זה, למה צריך מסך מיוחד?
הרי אם אתה מוריד את המשקפיים באמצע סרט 3D אתה רואה שתי תמונות, אז מה הבעיה פשוט לשדר ככה, ולשים משקפיים שיסדרו את זה?
לדוג', יש טריילרים בYOUTUBE של צעצוע של סיפור, שהוא ב3D, אומנם זה לא משהו שיוצא ממש מהמסך, אבל זה יותר טוב מ2D.
אם מישהו מכיר כזה סרט, להורדה, אשמח שיביא קישור.
אריאל
הרי אם אתה מוריד את המשקפיים באמצע סרט 3D אתה רואה שתי תמונות, אז מה הבעיה פשוט לשדר ככה, ולשים משקפיים שיסדרו את זה?
לדוג', יש טריילרים בYOUTUBE של צעצוע של סיפור, שהוא ב3D, אומנם זה לא משהו שיוצא ממש מהמסך, אבל זה יותר טוב מ2D.
אריאל
עד כמה שאני יודע הם הולכים על טכנולוגייה עם EYE SHUTTER כלומר משקפיים שמסוכרנות עם התוכן שלא מציגariel-ro כתב:ראיתי שעכשיו בCES יצאו מסכים ל3D והכל.
אריאל...
2 תמונות בבת אחת אלא פעם תמונה שעין ימין צריכה לראות ופעם תמונה שעין שמאל צריכה לראות ,המשקפיים עובודות ככה שהם מסתירות משקף אחד כל פעם לפי הקצב של הטלויזיה (ולכן צריכים טלוייזה חדשה) בנוסף היא צריכה לתמוך ב 120HZ כדי שכל עין תקבל 60HZ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה מסובך.
בכדי למנוע דליפה (CROSS TALK) בין שתי העיניים, צריך טכנולוגיה מיוחדת שמונעת זאת וצריך למנוע מריחת תמונה. בנוסף, עיבוד ה-100HZ של הטלויזיה יכול להרוס את כל האפקט.
בקיצור, הטלויזיה חייבת לדעת שהיא משדרת את זה, העיבוד תמונה שלה צריך לדעת להתמודד עם זה והויא צריכה להיות מותאמת לתלת מימד.
בכדי למנוע דליפה (CROSS TALK) בין שתי העיניים, צריך טכנולוגיה מיוחדת שמונעת זאת וצריך למנוע מריחת תמונה. בנוסף, עיבוד ה-100HZ של הטלויזיה יכול להרוס את כל האפקט.
בקיצור, הטלויזיה חייבת לדעת שהיא משדרת את זה, העיבוד תמונה שלה צריך לדעת להתמודד עם זה והויא צריכה להיות מותאמת לתלת מימד.
יש לי את הסרט:המסע אל בטן האדמה בתלת מימד.תשלח לי את המייל שלך ואני אשלח לך אותו.ariel-ro כתב:הבנתי, המחירים בטח יהיו בשמיים בתור התחלה.
עוד שאלה, אתה מכיר איזשהו סרט, או טריילר, שקיים להורדה/קניה ב3D?
מעניין איך רואים את זה על LCD "רגילות"...
לא צפיתי בו כי אין לי מישקפיים ובלי משקפיים הוא לא נעים לצפיה בגלל הצבעים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
כל הדור הראשון של 3D במסכים דקים אמור לצאת רק בסביבות Q3 2010. וגם אז, זהו מימוש ראשוני ודי לא נוח לצפייה ממושכת. ההבהובים במשקפיים מסוג Active Shutter בולטים לעין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא ייפגע כלום.
זה קובץ דיגיטלי ולא מדובר פה באיזה המרה מדיסק לקובץ..
זה קובץ דיגיטלי ולא מדובר פה באיזה המרה מדיסק לקובץ..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".