low cost TV - פרויקט תיקון טלויזיה אולימפוס בשיטת DIY.
כחלק משיפור איכות החיים שלי בבסיס, אני חשבתי על לקחת את הטלויזיה שנמצאת במחסן שנקנתה לפני המון המון זמן. שהניחו אותה במחסן היא עבדה אבל לפי אבא שלי היתה לה בעיה עם המסך שהיה ירוק, הוצאתי את הטלויזיה ניסיון ראשון להדליק את הטלויזיה נתקלתי במצב שהטלויזיה נדלקת ונמצאת על סטנד ביי, הזנחתי אותה וחזרתי לצבא, במהלך שיחה עם חבר שלי על הטלויזיה מצאתי שיכול להיות שהבעיה היא בקבל כלשהוא, אז חזרתי היום הביתה ומיד ירדתי למחסן הוצאתי את הטלויזיה ופירקתי אותה, ובאמת גיליתי שזה קבל ארור שהתנפח לו, כרגע אני יודע שהקבל הוא תוצרת דייהו
והוא בצורה הזו:
[img2=550x888]http://img19.imageshack.us/img19/8041/e ... ntelec.jpg[/img2]
כרגע המחשבה שלי היא למצוא קבל כזה דומה להוציא את הקבל המנופח ולקוות שזו באמת הבעיה.
אני השמח לקבל המלצה על חנויות אלקטרוניקה בסביבת התחנה המרכזית של באר שבע שאפשר לקנות אצלם קבל כזה.
והוא בצורה הזו:
[img2=550x888]http://img19.imageshack.us/img19/8041/e ... ntelec.jpg[/img2]
כרגע המחשבה שלי היא למצוא קבל כזה דומה להוציא את הקבל המנופח ולקוות שזו באמת הבעיה.
אני השמח לקבל המלצה על חנויות אלקטרוניקה בסביבת התחנה המרכזית של באר שבע שאפשר לקנות אצלם קבל כזה.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
האם קבל כזה יכול לגרום לבעיה שכתבתי?
שהטלויזיה נמצאת בסטנדביי אבל אין תמונה או קול??
שהטלויזיה נמצאת בסטנדביי אבל אין תמונה או קול??
יש לי פתרון בשבילך!
הבנתי שאתה חייל,
אם כך,
אז בו לקחת טלויזיה 21" !
בתנאי שאתה משאיר אותה בבסיס לאחר השחרור
שלח הודעה בפרטי (וזה אפילו לא ממש רחוק ממך....)
אם כך,
אז בו לקחת טלויזיה 21" !
בתנאי שאתה משאיר אותה בבסיס לאחר השחרור
שלח הודעה בפרטי (וזה אפילו לא ממש רחוק ממך....)
shy, טלויזיה בגודל 21 אינצ' זה קטן לעומת ה29 אינצ' שיש לי בבית לכן אני מקווה שאם קניתי את החלק הנכון וזה באמת הבעיה אז עד סוף היום תהיה לי טלויזיה 29 אינצ' זולה ביותר!!
עידכון:
הלכתי לשדרות הר ציון, קניתי את קבל תמורת 32 שקל. ואני מקווה שזה באמת יפתור את הבעיה.
עידכון:
הלכתי לשדרות הר ציון, קניתי את קבל תמורת 32 שקל. ואני מקווה שזה באמת יפתור את הבעיה.
עידכון:
ויתרתי על חדוות ה-DIY וכנראה אני יחפש טלויזיה שבאמת עובדת.
ויתרתי על חדוות ה-DIY וכנראה אני יחפש טלויזיה שבאמת עובדת.
- yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אפשר לדעת למה?
החלטתי לזרוק את הטלויזיה כי לא ידעתי על איזה חלק להפיל את האשמה של כשל מערכתי חוץ מהקבל שהתנפח לו. לכן החלטתי לוותר על תיקון הטלויזיה ולמצוא אופציות אחרות שעובדות.