HOT מפסיקה לשווק את מהירויות הגלישה הזולות בסוף החודש - הלקוח ישלם יותר
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 13_1142227
מטרת המהלך: להגדיל את ההכנסה הממוצעת מהמנויים ■ מדובר בהחלטה שעלולה לפגוע בלקוחות שאינם זקוקים למהירויות גלישה גבוהות, ומסתפקים בגלישה לאתרי חדשות ודואר רשת ■ המהלך תקף גם ללקוחות שיעברו מבזק ל-HOT
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 13_1142227
מטרת המהלך: להגדיל את ההכנסה הממוצעת מהמנויים ■ מדובר בהחלטה שעלולה לפגוע בלקוחות שאינם זקוקים למהירויות גלישה גבוהות, ומסתפקים בגלישה לאתרי חדשות ודואר רשת ■ המהלך תקף גם ללקוחות שיעברו מבזק ל-HOT
בהנחה שבזק לא
יבצעו צעד דומה כאות "הזדהות" ,אני מניח שלקוחות רבים (שלא צריכים את המהירות) ינטשו לבזק .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי גם הם יעשו מהלך דומה.
העניין הוא שזה צריך להיות מלווה בהורדת מחירים כלשהי, אחרת יש כאן בעיה.
העניין הוא שזה צריך להיות מלווה בהורדת מחירים כלשהי, אחרת יש כאן בעיה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
If they won't lower the prices they will wake up the big brother- The regulator
Re: בהנחה שבזק לא
הבנת הנקרא בבקשה,הם משווקים את 2.5 מגה כמהירות אידאלית כלומר גם ל 1.5 מגה ניתן להתחבר ,אבלNetstat כתב:יבצעו צעד דומה כאות "הזדהות" ,אני מניח שלקוחות רבים (שלא צריכים את המהירות) ינטשו לבזק ....
אם תתחבר לטריפל אתה מקבל את 2.5 מגה כברירת מחדל !!!!.
האינטרנט של הוט מ-ע-ו-ל-ה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אתה בטוח שקראת את הכתבה שיש אליה קישור בתחילת הדיון?
חברת הכבלים HOT תפסיק לשווק חבילות חיבור אינטרנט זולות, במהירות של 1.5 מגה-ביט לשנייה והחל מפברואר תשווק למצטרפים חדשים לשירותי האינטרנט שלה חבילות במהירות 2.5 מגה ומעלה...
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
תשובה ל pavelz
לצערי (כלקוח) צרכי ההורים שלך לא מעניינים את הוט מה שמעניין אותם זה עוד כסף !
מה לא ברור כאן?
מה לא ברור כאן?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
pavelz,
מי אמר שהם צריכים לשדרג...
כל מה שנאמר זה שהוט תפסיק לשווק את המהירויות הללו.
כלומר, לקוחות חדשים יתחילו ב-2.5 (אפשר גם להבין שהם לא יפרסמו מתחת ל-2.5, אבל אם לקוח יבקש את זה ספציפית יתכן שהם יוכלו בכ"ז לתת לו).
כלומר, לקוחות חדשים יתחילו ב-2.5 (אפשר גם להבין שהם לא יפרסמו מתחת ל-2.5, אבל אם לקוח יבקש את זה ספציפית יתכן שהם יוכלו בכ"ז לתת לו).
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
new wave,
מה זה הוסיף לציין שהאינטרנט של הוט מעולה? אתה מנסה לרמוז שקיימת בעיה עם האינטרנט של בזק?
מה זה הוסיף לציין שהאינטרנט של הוט מעולה? אתה מנסה לרמוז שקיימת בעיה עם האינטרנט של בזק?
Re: בהנחה שבזק לא
NEW_WAVE זה נשמע שלא ממש קראת את הכתבה ,ואם ענייני סמנטיקה גורמים לך להגיב רק לצורך התגובה חבל מאוד .NEW_WAVE כתב:הבנת הנקרא בבקשה,הם משווקים את 2.5 מגה כמהירות אידאלית כלומר גם ל 1.5 מגה ניתן להתחבר ,אבלNetstat כתב:יבצעו צעד דומה כאות "הזדהות" ,אני מניח שלקוחות רבים (שלא צריכים את המהירות) ינטשו לבזק ....
אם תתחבר לטריפל אתה מקבל את 2.5 מגה כברירת מחדל !!!!.
האינטרנט של הוט מ-ע-ו-ל-ה....
מה לא ברור בזה שכתוב באופן ברור ובלתי משתמע לשני פנים ,כי HOT כספק תשתיות תפסיק לשווק חבילות של
1.5 וכחבילת בסיס תשווק רק 2.5 ומעלה מה שייקר את העלויות ללקוחות קיימים בעלי 1.5 .
אני גולש עם שתי התשתיות הכל בסדר,היתרון בהוט שאתה מקבל את זה בחבילה יחד עם טלוויזיה וטלפוןyes-man כתב:new wave,
מה זה הוסיף לציין שהאינטרנט של הוט מעולה? אתה מנסה לרמוז שקיימת בעיה עם האינטרנט של בזק?...
גלישה נעימה
אני גולש עם שתי התשתיות ,לדעתי הגלישה בהוט טובה יותר .yes-man כתב:new wave,
מה זה הוסיף לציין שהאינטרנט של הוט מעולה? אתה מנסה לרמוז שקיימת בעיה עם האינטרנט של בזק?...
מי שרוצה לבדוק את המודם שלו בכבלים (לא בכל המודמים ) צריך לצאת מהרשת ולהתחבר ל
192.168.100.1
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
HOT אומרים בעקיפין. מה יקרה כשתסתיים ההתחיבות והם ירצו לחדש אותה? הן יאלצו לקחת 2.5 במחיר גבוה יותר. זה קרה לי עם אמא שלי ובזק, העלו לה את המחיר בסוף ההתחייבות לחבילת ה 2.5 ו"עשו לה טובה" ונתנו לה 5 מגה באותו מחיר של ה 2.5 (שמחירו הועלה להזכירכם) כשכל מה שהיא רצתה זה 2.5 בלבד במחיר שהיה לה עד היום.oferlaor כתב:pavelz,
כלומר, לקוחות חדשים יתחילו ב-2.5 (אפשר גם להבין שהם לא יפרסמו מתחת ל-2.5, אבל אם לקוח יבקש את זה ספציפית יתכן שהם יוכלו בכ"ז לתת לו)....