עזרה בהוצאת סאונד מHTPC לרסיבר באמצעות HDMI שמחובר לכרטיס מסך 9600GT
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
שלום שוב לכולם אני מחובר לרסיבר באמצעות HDMI שמחובר לכרטיס מסך 9600GT ואני לא מצליח להוציא סאונד מהמחשב בגדרתי לו בכרטיס מסך שיאשר הוצאת סאונד אבל בהגדרות של הקול אני בכלל לא רואה את האפשרות לבחירה מי מכן יכול לתרום לי בחוכמתו לפתירת הבעיה שאני יושב עליה כבר 4 ימים רצופים הודה לו מקרב לבי 
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
1. יש סיכוי שעל הכרטיס מסך עצמו יש חיבור לאודיו מהמחשב ואז הכרטיס משלב אותו לHDMI, אבל צריך לדעת את הדגם המדויק של הכרטיס שלך בשביל לוודא
2. "בחנות אמרו" כן... הייתי מסתמך על זה אם הייתי בטוח שהמוכרים ברוב החנויות יודעים מה הם אומרים
בקשר ליציאה האופטית, אני לא יודע יותר מדי. זה אמור להיות עניין של הגדרות
2. "בחנות אמרו" כן... הייתי מסתמך על זה אם הייתי בטוח שהמוכרים ברוב החנויות יודעים מה הם אומרים
בקשר ליציאה האופטית, אני לא יודע יותר מדי. זה אמור להיות עניין של הגדרות
נראה לי שיש לך טעות לגבי כרטיס הקול במסך.
עד כמה שידוע לי רק לכרטיס מסך ATI RADEON 2600 יש אפשרות להוציא AUDIO דרך יציאת ה DVI או HDMI אם תרצה לקרוא לזה כך.
יש מצב שגם לא התקנת את מנהל ההתקן המלא (אם הכרטיס שלך אכן תומך ביציאת קול דרך HDMI)
תבדוק בהתקני קול שבכלל יש זיהוי כזה של כרטיס קול נוסף, דרך היציאה האופטית במחשב כבר עדיף לך להוציא את הסאונד, אני עושה ככה במחשב שלי וזה נשמע טוב מאוד, איזה סוג מגבר יש לך ? והאם הגדרת במגבר את הכניסה הנכונה היות ואני מתאר לעצמי שיש לך מגבר רציני\מתקדם אם הוא מקבל כניסת HDMI .... ושאלה אחרונה האם אתה שומע משהו בכלל במגבר ולא מקבל SERROUND או שאתה פשוט לא שומע כלום ?!
יש מצב שגם לא התקנת את מנהל ההתקן המלא (אם הכרטיס שלך אכן תומך ביציאת קול דרך HDMI)
תבדוק בהתקני קול שבכלל יש זיהוי כזה של כרטיס קול נוסף, דרך היציאה האופטית במחשב כבר עדיף לך להוציא את הסאונד, אני עושה ככה במחשב שלי וזה נשמע טוב מאוד, איזה סוג מגבר יש לך ? והאם הגדרת במגבר את הכניסה הנכונה היות ואני מתאר לעצמי שיש לך מגבר רציני\מתקדם אם הוא מקבל כניסת HDMI .... ושאלה אחרונה האם אתה שומע משהו בכלל במגבר ולא מקבל SERROUND או שאתה פשוט לא שומע כלום ?!
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Re: נראה לי שיש לך טעות לגבי כרטיס הקול במסך.
DVI לא מוציא AUDIOasafmoraz כתב:עד כמה שידוע לי רק לכרטיס מסך ATI RADEON 2600 יש אפשרות להוציא AUDIO דרך יציאת ה DVI או HDMI אם תרצה לקרוא לזה כך.
?!...
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
בוא נלך צעד צעד, זה מה שצריך לעשות:
1. כאשר מתקינים את הכרטיס ללוח האם יש לחבר אותו בכבל SPDIF ללוח האם, עשית את זה? אם הכרטיס לא מחובר ללוח האם לא יהיה סאונד ב HDMI
2. לאחר מכן מחברים כבל HDMI מכרטיס המסך לרסיבר
3. אם אתה בWIN7 יש להגדיר את יציאת ה HDMI כ DEFAULT, הגדרת זאת?
4. אם איזה מקודדי סאונד אתה עובד? FFDSHOW? אם כם יש לסמן ב OUTPUT של המקודד V על כל האופציות של AC3, DTS וכו', סימנת זאת?
1. כאשר מתקינים את הכרטיס ללוח האם יש לחבר אותו בכבל SPDIF ללוח האם, עשית את זה? אם הכרטיס לא מחובר ללוח האם לא יהיה סאונד ב HDMI
4. אם איזה מקודדי סאונד אתה עובד? FFDSHOW? אם כם יש לסמן ב OUTPUT של המקודד V על כל האופציות של AC3, DTS וכו', סימנת זאת?
יש לך טעות אדוני, אני רואה שאתה חבר פעיל מאוד, אני מניח שאתה גם מבין די טוב אבל אני בעצמי הוצאתי מכרטיס המסך שלי ATI RADEON 2600PRO שהוא אפילו AGP ולא PCI EXPRESS ויש לו 2 חיבורי DVI אז הוצאתי אודיו, כמובן שבכבל DVI ל HDMI שזה דרך אגב אותו הדבר כמעט רק החיבור הפיזי טיפה שונה.Rino כתב:DVI לא מוציא AUDIOasafmoraz כתב:עד כמה שידוע לי רק לכרטיס מסך ATI RADEON 2600 יש אפשרות להוציא AUDIO דרך יציאת ה DVI או HDMI אם תרצה לקרוא לזה כך.
?!......
אם אתה רוצה להיווכח בצדקתי כנס לאתר היצרן WWW.VISIONTEK.COM ותראה בעצמך את כל הפרטים על הכרטיס הזה.
בעצם חכה אני נותן לך קישור מדוייק וציטוט מהאתר של היצרן.
ATI Radeon HD 2000 Series GPUs with ATI Avivo HD* technology offer advanced audio, video processing, display and connectivity capabilities for high definition entertainment solutions
http://graphics.visiontek.com/video/200 ... 2_agp.html
זה בדיוק הכרטיס מסך שיש לי והוא במו עיני ואוזני מוציא לי אודיו דרך DVI ל HDMI.
כל מה שאמרת אתה צודק למעט פרט אחד חשוב, גם אם הוא לא התקין FFDSHOW והגדיר את זה כמו שצריך (שזה השלב הבא בעצם) הוא עדיין אמור לשמוע צליל דרך המגבר בחיבור כבל אופטי (אני מדבר על כרטיס הקול הפנימי כמובן שבמחשב).adidas1 כתב:בוא נלך צעד צעד, זה מה שצריך לעשות:
4. אם איזה מקודדי סאונד אתה עובד? FFDSHOW? אם כם יש לסמן ב OUTPUT של המקודד V על כל האופציות של AC3, DTS וכו', סימנת זאת?...
כמובן שאם הוא לא הגדיר הכל כמו שצריך ב FFDSHOW הוא ישמע רק סטריאו ולא צליל היקפי.
וכל מה שאני אומר זה בדוק ומיניסיון כי כך הכל פועל אצלי והכל נוסה עוד לפני ההתקנה והכיוונים.
DVI יכול להוציא AUDIORino כתב:DVI לא מוציא AUDIOasafmoraz כתב:עד כמה שידוע לי רק לכרטיס מסך ATI RADEON 2600 יש אפשרות להוציא AUDIO דרך יציאת ה DVI או HDMI אם תרצה לקרוא לזה כך.
?!......
היצרני כרטיס מסך פשוט חורגים מהתקן ומעבירים את הסאונד על פינים שהם לא בשימוש ומשתמשים במתאם מיוחד שלהם מ DVI ל HDMI .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ניסית לפעול על פי המדריך לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי? יש לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שמע, אוכל לעזור לך בכיף בפרטי, אפילו בפלאפון אין בעייה, אבל בשעות הערב.frankym כתב:בכל מקרה ניסיתי גם באופטי וגם בהגדרות ואני משתגע לא מוצא פיתרון לנושא...
לבינתיים אני מציע דבר כזה, אני מניח שאתה עובד על וינדוס 7, תחבר את הכבל האופטי ללוח אם ותראה אם באמת בצד השני יוצא אור אדום, זה שלב א, שלב ב תבדוק אם יציאת ה SPDIF מוגדרת כברירת מחדל, כל זה נעשה דרך ההגדרות של הכרטיס קול, לא משהו יותר מדי מסובך, כפתור ימני בהגדרות על האיקון של כרטיס הקול בשורת המשימות, לאחר מכן אם הכל מכוון ומוגדר ועזוב כרגע את FFDSHOW תשאיר את ההתעסקות שם לשלב יותר מאוחר, בקיצררררר...
אם הכל מוגדר כמו שצריך אתה צריך כבר לשמוע סאונד, היה וזה לא קורה תעבור להתעסק עם המגבר , תבדוק בהגדרות של המגבר שאתה על הכניסה הנכונה, אני מניח שיש לך במגבר כזה יותר מכניסה אופטית אחת, כמו כן אוכל להמליץ משהו שיעזור לך לבדוק שאתה מוגדר כמו שצריך מהמחשב, פשוט חבר מכשיר DVD למגבר בכבל אופטי, אל תשכח להגדיר ב DVD שאתה יוצא למגבר ביציאה דיגיטלית ואם זה יעבוד שם סימן שהמגבר מוגדר כמו שצריך ותחזור לבדוק איפה הבעיה במחשב.
אם לאחר כל זה עדיין אתה לא מצליח לשמוע סאונד, אשמח לעזור לך באופן פרטי - [email protected] זה המסנגר שלי.
יום טוב.