נגן DENON 1910
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תוריד את הקובץ וצרוב אותו על דיסק מכאן:
http://www.geocities.com/denon_1910/download.html
אח"כ פעל לפי ההוראות הבאות:
1. Connect the DVD-Player to a Display device.
2. Power up the DVD-Player.
3. Using the remote control type in the number 9876, then press the search mode button on the remote control
4. "The tray will open" insert the disk and close the tray.
5. Please wait for the Reading, Erasing & Programming prosess to complete. Note: approx. waiting time = 5 Minutes.
6, "The tray will open" - REMOVE THE DISC. DO NOT CLOSE THE TRAY!
7. Unplug the DVD Player from the mains. DO NOT CLOSE TRAY!
8: Plug the DVD player back in the mains.
9. The update process is now complete.
הבעיה היא שזה למעשה דורס את הקושחה הקיימת ואז אני לא ממש יודע מה התועלת במה שניופאן עשו....
http://www.geocities.com/denon_1910/download.html
אח"כ פעל לפי ההוראות הבאות:
1. Connect the DVD-Player to a Display device.
2. Power up the DVD-Player.
3. Using the remote control type in the number 9876, then press the search mode button on the remote control
4. "The tray will open" insert the disk and close the tray.
5. Please wait for the Reading, Erasing & Programming prosess to complete. Note: approx. waiting time = 5 Minutes.
6, "The tray will open" - REMOVE THE DISC. DO NOT CLOSE THE TRAY!
7. Unplug the DVD Player from the mains. DO NOT CLOSE TRAY!
8: Plug the DVD player back in the mains.
9. The update process is now complete.
הבעיה היא שזה למעשה דורס את הקושחה הקיימת ואז אני לא ממש יודע מה התועלת במה שניופאן עשו....
:cry:
אי אפשר לפתוח את DVD לכל האזורים עם התוכנה החדשה. גם אני עדכנתי תוכנה ב DVD בעקבות תקלה בתוכנה הקודמת וזה מה שקיבלתי חזרה - נגן חסום לאזורים אחרים, זה אחד הדברים המוזרים ביותר שדנון עשו אי פעם, אני דרשתי מהם החזר כספי מלא עבור ה DVD.
הם מתקנים תקלה אחת אבל באותה נשימה יוצרים תקלה אחרת... אפילו שדרוג לנגן יקר יותר לא פותר את הבעיה.
שורה תחתונה אין כמו OPPO
הם מתקנים תקלה אחת אבל באותה נשימה יוצרים תקלה אחרת... אפילו שדרוג לנגן יקר יותר לא פותר את הבעיה.
שורה תחתונה אין כמו OPPO
תודה על ההתיחסות.
סכמתי אם ניופאן שאשלח להם שוב את המכשיר. אני חייב לציין שהם באים לאסוף אותו מביתי. שרות מעולה!!!
Arieldr -תגובתך קצת מדאיגה , אני בכל אופן מקווה שהם יפתחו למולטיזון גם עם תכנת העדכון החדשה שהם שמו לי במכשיר.
אגב יש לי גם OPPO והוא אכן מעולה!
Arieldr -תגובתך קצת מדאיגה , אני בכל אופן מקווה שהם יפתחו למולטיזון גם עם תכנת העדכון החדשה שהם שמו לי במכשיר.
אגב יש לי גם OPPO והוא אכן מעולה!