איזה גובה לתלות את הטלויזיה?
אני צריך לקבל סמסונג 40" b550 צריך לקבל אותה בחמישי,
המרחק ממני הוא 2 מטר יש מיטה וחצי שעליה כל הצפייה תהיה .. איזה גובה אני צריך לתלות אותה מהריצפה
שיהיה הכי נוח?.
והאם יש דרך לבדוק ע"י תפריט טכנאים או לא יודע שהטלויזיה חדשה מקורית, שלא עשתה שעות מה שנקרא..
תודה לעוזרים
המרחק ממני הוא 2 מטר יש מיטה וחצי שעליה כל הצפייה תהיה .. איזה גובה אני צריך לתלות אותה מהריצפה
שיהיה הכי נוח?.
והאם יש דרך לבדוק ע"י תפריט טכנאים או לא יודע שהטלויזיה חדשה מקורית, שלא עשתה שעות מה שנקרא..
תודה לעוזרים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם המסך בחדר שינה אז תשכב בנוח על המיטה, תסתכל על נקודה בקיר שתהיה לך הכי נוחה (הראש לא מתרומם יותר מדי למעלה ולא יורד למטה), ברגע שבחרת, תסמן... זה יהיה המרכז המסך.
אם נוח לך בשכיבה המרכז יהיה בערך ב180, אם בחצי שכיבה המרכז יהיה בערך ב160, אם בישיבה אז המרכז בערך ב110.
אם זה בשכיבה והגובה בערך 180 אתה צריך מתקן הטייה, שאר המקרים מתקן קיר רגיל יתאים.
אם נוח לך בשכיבה המרכז יהיה בערך ב180, אם בחצי שכיבה המרכז יהיה בערך ב160, אם בישיבה אז המרכז בערך ב110.
אם זה בשכיבה והגובה בערך 180 אתה צריך מתקן הטייה, שאר המקרים מתקן קיר רגיל יתאים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למה להסתבך? גזור לך בריסטול (או תצטרף מספר גליונות נייר) במידות של המסך. תלה על הקיר בגבהים שונים ותבחר מה מתאים לך. זה מאד תלוי בצורת הצפייה שלך (שכיבה/ישיבה/...) וגם בטעם אישי...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!