בהחלט הכרזה לא מפתיעה בהתחשב בזה ש NATAL יושק רק השנה והם רוכבים עליו חזק ובהתחשב בזה שסוני "מגבים" אותם עם הכרזות חוזרות ונשנות על מחזור חיים של כ 10 שנים לכל דור. מה שבעצם אומר שמי שקנה קונסולה יכול להיות שקט עוד כמה שנים ושבשנים הקרובות הגרפיקה במשחקים לא תשתנה מהותית (רב המשחקים מפותחים לקונסולות עם פורטים, לרב גרועים, ל PC). להזכירכם, ה XBOX כבר חוגג 5 שנים להיוולדו
מיקרוסופט - "אנחנו לא צריכים קונסולה חדשה"
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... nsole.html
בהחלט הכרזה לא מפתיעה בהתחשב בזה ש NATAL יושק רק השנה והם רוכבים עליו חזק ובהתחשב בזה שסוני "מגבים" אותם עם הכרזות חוזרות ונשנות על מחזור חיים של כ 10 שנים לכל דור. מה שבעצם אומר שמי שקנה קונסולה יכול להיות שקט עוד כמה שנים ושבשנים הקרובות הגרפיקה במשחקים לא תשתנה מהותית (רב המשחקים מפותחים לקונסולות עם פורטים, לרב גרועים, ל PC). להזכירכם, ה XBOX כבר חוגג 5 שנים להיוולדו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא מדוייק, ה-XBOX360 זה לא בדיוק אותה מכונה שה-XBOX המקורי.
לדעתי אנחנו קרובים לסוף החיים של הקונסולה הזו וגם של ה-PS3.
להערכתי ב-2011 לא תהיה להם ברירה אלא לפחות להכריז על המחליפים של שתי הפלטפורמות הללו.
להערכתי ב-2011 לא תהיה להם ברירה אלא לפחות להכריז על המחליפים של שתי הפלטפורמות הללו.
הXBOX המקורי הוא הרבה יותר ענתיקה, הוא כאן כבר מסביבות 2001. הובר דיבר על ה360 שכבר איתנו מ2005.oferlaor כתב:לא מדוייק, ה-XBOX360 זה לא בדיוק אותה מכונה שה-XBOX המקורי.
להערכתי ב-2011 לא תהיה להם ברירה אלא לפחות להכריז על המחליפים של שתי הפלטפורמות הללו....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני בספק אם סוני יכריזו על משהו חדש לפחות עד 2012. הם אפילו עוד לא הגיעו לרווחיות עם הקונסולה הנוכחית.oferlaor כתב:לא מדוייק, ה-XBOX360 זה לא בדיוק אותה מכונה שה-XBOX המקורי.
להערכתי ב-2011 לא תהיה להם ברירה אלא לפחות להכריז על המחליפים של שתי הפלטפורמות הללו....
מיקרוסופט לעומת זאת זה סיפור אחר לגמרי. אבל מי שכמעט בוודאות ישיק קונסולה חדשה לקראת עונת החגים של 2010 היא נינטנדו שחרושת השמועות על WiiHD כבר עובדת במלוא המרץ
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

אצלי XBOX זה XBOX360 - אין לי שום סיבה להתייחס לגירסה הראשונה של הקונסולה כיום. כמו שאני לא רושם PLAYSTATION3 אלא PS3, אני רושם XBOX ולא XBOX360. מתנצל אם זה בילבל מישהוoferlaor כתב:לא מדוייק, ה-XBOX360 זה לא בדיוק אותה מכונה שה-XBOX המקורי.
אני לא מאמין שלפני 2012 נשמע על קונסולות חדשות, בייחוד שרק השנה מרימים את פרויקט נאטאל ואת הקונספט של סוני ל PS3, שני החברות לדעתי ירצו למצות את הפונציאל של הפרויקטים הללו מינימום שנתיים וזה אומר שמינימום עד סוף 2011 (ואני די בטוח ש 2012) לא יושקו שום מכשירים חדשים מבית סוני/מיקרוסופט. כמובן שה"הנבואה ניתנה לשוטים" אבל אני מבסס את זה על סמך הערכות די מבוססות ועל סמך הרצון של שני החברות למקסם את הרווחים מהדור הנוכחי (וכמובן באופן חלקי בלבד על ההצהרות שלהן שלמדתי לקחת בעירבון מוגבל אבל שהפעם מסתדרות עם גורמים אחרים שנותנים להן חיזוק).
אם מישהו יזכור את הת'רד הזה עוד שנתיים הוא מוזמן להעלות אותו באוב ולראות מי צדק
-
Huber
- חבר במועדון HT

נינטנדו מחכים לדעתי לראות עד מתי הם יוכלו לחלוב את הפרה הריווחית להפליא הזו שנקראת WII. לדעתי כל עוד גל המכירות לא שכך וכל עוד הם מצליחים להיות בראש הטבלה הם לא ישקלו שיחרור של קונסולה חדשה. לא יורים בפרה חולבת. השמועות שדיברת עליהן קיימות כ"כ הרבה זמן שאפשר בוודאות להתייחס אליהן בדיוק כמו שהן - שמועות לא מבוססות. ברגע שחברה כבר מתכננת קונסולה חדשה, אי אפשר לשמור על זה יותר מידיי בשקט, מעורבות בתהליכים כ"כ הרבה חברות אחרות (החברה שמייצרת את המעבד, החברה שמייצרת את השבב הגרפי, החברה שמרכיבה/מייצרת את הקונסולה עצמה וכו) שמהרגע שמתחילים להריץ פרויקט שכזה דולפות שמועות מבוססות עם פרטים יותר מדוייקים ממה שיש כרגע ולכן אני מאמין שכרגע מה שיש לנו אלו יותר "משאלות לב" מאשר שמועות מבוססות.Pavelz כתב:אני בספק אם סוני יכריזו על משהו חדש לפחות עד 2012. הם אפילו עוד לא הגיעו לרווחיות עם הקונסולה הנוכחית.oferlaor כתב:לא מדוייק, ה-XBOX360 זה לא בדיוק אותה מכונה שה-XBOX המקורי.
מיקרוסופט לעומת זאת זה סיפור אחר לגמרי. אבל מי שכמעט בוודאות ישיק קונסולה חדשה לקראת עונת החגים של 2010 היא נינטנדו שחרושת השמועות על WiiHD כבר עובדת במלוא המרץ...
- oferlaor
- מנהל

שימו לב שלא דיברתי על שימכרו ב-2011 מכשירים חדשים, אלא שיכריזו עליהם.
לדעתי מיקרוסופט קרובה למקסימום היכולות של ה-XBOX והם בבעיה. לעומתם יש לסוני יותר מרווח נשימה מבחינה טכנולוגית.
אגב WII, הוכרז אתמול ש-NETFLIX תוציא תוכנה ל-WII שתאפשר לה להזרים תוכן (סרטים וטלויזיה) למי שיש לו WII.
זה לא יהיה ב-HDTV (למכשיר אין יכולות פיענוח כאלה חזקות).
לדעתי מיקרוסופט קרובה למקסימום היכולות של ה-XBOX והם בבעיה. לעומתם יש לסוני יותר מרווח נשימה מבחינה טכנולוגית.
אגב WII, הוכרז אתמול ש-NETFLIX תוציא תוכנה ל-WII שתאפשר לה להזרים תוכן (סרטים וטלויזיה) למי שיש לו WII.
זה לא יהיה ב-HDTV (למכשיר אין יכולות פיענוח כאלה חזקות).
- oferlaor
- מנהל

דודיפלצת.
בדיוק. השילוב של ממשק משתמש כמו NATAL ביחד עם ממשק גרפי תלת מימדי זה ה-KILLER FEATURE של קונסולות העתיד.
ב-2010 נראה התחלה של זה, אבל מבול של מסכים יהיו רק ב-2011. לדעתי ה-XBOX360 לא יעמוד בלחץ של שתי המערכות הללו גם יחד. ל-PS3 אפשר יהיה להוסיף תלת מימד.
לכן לדעתי אין ברירה אלא לעבור לדור הבא ב-2012 שיכלול (עבור שתי החברות) גם את זה וגם את זה.
השאלה הגדולה היא האם אפשר יהיה לעשות PIGGYBACK ולסחוב עוד כח מההשקעה של ה-PS3 וה-XBOX360.
לא צריך להיות גאון בשביל להבין שבשביל להביא את שני הפיצ'רים הללו לא חייבים שינוי מטורף בכל הארכיטקטורה, כך שיתכן שהשדרוג הבא (XBOX 3D, ו-PS3D קופירייט 2010, עפר לאור) יהיו בעצם אותה ארכיטקטורה רק עם תוספות שיאפשרו את השדרוגים הללו.
בדיוק. השילוב של ממשק משתמש כמו NATAL ביחד עם ממשק גרפי תלת מימדי זה ה-KILLER FEATURE של קונסולות העתיד.
ב-2010 נראה התחלה של זה, אבל מבול של מסכים יהיו רק ב-2011. לדעתי ה-XBOX360 לא יעמוד בלחץ של שתי המערכות הללו גם יחד. ל-PS3 אפשר יהיה להוסיף תלת מימד.
לכן לדעתי אין ברירה אלא לעבור לדור הבא ב-2012 שיכלול (עבור שתי החברות) גם את זה וגם את זה.
השאלה הגדולה היא האם אפשר יהיה לעשות PIGGYBACK ולסחוב עוד כח מההשקעה של ה-PS3 וה-XBOX360.
לא צריך להיות גאון בשביל להבין שבשביל להביא את שני הפיצ'רים הללו לא חייבים שינוי מטורף בכל הארכיטקטורה, כך שיתכן שהשדרוג הבא (XBOX 3D, ו-PS3D קופירייט 2010, עפר לאור) יהיו בעצם אותה ארכיטקטורה רק עם תוספות שיאפשרו את השדרוגים הללו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ה PS3 בעלת יכולות 3D כבר "היום". סוני כבר הכריזו שכבר השנה יצא עידכון FIRMWARE שיאפשר צפייה בסירטי 3D ויאפשר לשחק במשחקים ב 3D.דודיפלצת כתב:אני משער שעופר חוזה קונסולות 3D. לא יאמן שבארץ אנחנו רחוקים מלהתרגל ל-HD וכבר מדברים על הדבר הבא.
HUBER - לפעמים יורים בפרה חולבת סתם בשביל הספורט...
לגבי הפרות - אף חברה עיסקית שפוייה לא תפגע במוצר שמכניס לה כסף בצורה כ"כ מעוררת הערצה כמו שה WII מכניס כסף לנינטנדו. ברגע שהמכירות יתחילו להתמתן ולרדת הם ישקלו החלפת דור. כרגע ה WII עדיין בראש טבלת המכירות ונחשבת לאחת ההצלחות הכי גדולות בתחום הקונסולות אי פעם (אני אישית אף פעם לא אבין למה - התנסתי בקונסולה הזו ולדעתי היא פשוט בדיחה).
-
Huber
- חבר במועדון HT

איזה תוספת לדעתך צריך ה PS3? ואיך זה מסתדר עם ההכרזה של סוני שכבר השנה ה PS3 יתמוך ב 3D?oferlaor כתב:דודיפלצת.
לא צריך להיות גאון בשביל להבין שבשביל להביא את שני הפיצ'רים הללו לא חייבים שינוי מטורף בכל הארכיטקטורה, כך שיתכן שהשדרוג הבא (XBOX 3D, ו-PS3D קופירייט 2010, עפר לאור) יהיו בעצם אותה ארכיטקטורה רק עם תוספות שיאפשרו את השדרוגים הללו....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
HDMI 1.4, כדי שיתמוך בתלת מימד ב FHD, ב60 פריימים לשניה.Huber כתב:
איזה תוספת לדעתך צריך ה PS3? ואיך זה מסתדר עם ההכרזה של סוני שכבר השנה ה PS3 יתמוך ב 3D?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

ואתה רוצה להגיד לי שלא תסתפק ב 3D ב 720P? אתה כבעל PS3 תקנה עוד קונסולה רק בשביל זה? קשה לי להאמין... 
תחום הגיימינג מאוד רחב. לכל אחד העדפות משלו. אני לא שיחקתי עדיין ב-WII אבל כבעל XBOX 360 וכמי ששיחק קצת ב-PS3 אני יכול להגיד לך שהקונסולה שהכי נהניתי לשחק בה אי פעם הייתה N64.Huber כתב: לגבי הפרות - אף חברה עיסקית שפוייה לא תפגע במוצר שמכניס לה כסף בצורה כ"כ מעוררת הערצה כמו שה WII מכניס כסף לנינטנדו. ברגע שהמכירות יתחילו להתמתן ולרדת הם ישקלו החלפת דור. כרגע ה WII עדיין בראש טבלת המכירות ונחשבת לאחת ההצלחות הכי גדולות בתחום הקונסולות אי פעם (אני אישית אף פעם לא אבין למה - התנסתי בקונסולה הזו ולדעתי היא פשוט בדיחה)....
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אם זה יהיה כל ההבדל, אני לא אקנה קונסולה רק בשביל זה, אבל מי שיקנו קונסולה רק אז, או מי שתישרף להם הקונסולה או אני לא יודע מה, כן יקנו את החדשה.Huber כתב:ואתה רוצה להגיד לי שלא תסתפק ב 3D ב 720P? אתה כבעל PS3 תקנה עוד קונסולה רק בשביל זה? קשה לי להאמין......
אם באמת יצאו סרטי 1080P בתלת מימד, ויהיה לי ציוד שיתמוך בזה, אני מאמין שאני אקנה נגן בלוריי יעודי לצורך העניין, אלא אם זה יעלה כמו/יותר מ PS3 עם HDMI 1.4, ואז אני פשוט אקנה כזה, ויהיו לי שתי קונסולות בבית.
כל זה, כמו שאמרתי, בהנחה שיהיה לי ציוד לצפיה בתלת מימד (אני מקווה לקנות משהו בעוד כשנתיים).
מיקרוסופט אומרת שמבחינה טכנית X360 תומכת באופן מלא ב-3D
נכון לעכשיו אין לה שום כוונה לתמוך במשחקי 3D
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38264
מסכים עם מה שעפר אמר, שילוב של NATAL ו 3D יכול להיות שילוב מנצח.
מסכים עם מה שעפר אמר, שילוב של NATAL ו 3D יכול להיות שילוב מנצח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

איך בדיוק? הרי היו לא מעט קונסולות שנמכרו ללא יציאת HDMI ובלי היציאה הזו אין שום סיכוי לתמיכה בתלת מימד כלשהו למיטב הבנתי.7ariel7 כתב:מיקרוסופט אומרת שמבחינה טכנית X360 תומכת באופן מלא ב-3D
מסכים עם מה שעפר אמר, שילוב של NATAL ו 3D יכול להיות שילוב מנצח....
בהיבט של התלת מימד אני לא בטוח כמה מרווח נשימה יש לאף אחת מהחברות:oferlaor כתב: לדעתי מיקרוסופט קרובה למקסימום היכולות של ה-XBOX והם בבעיה. לעומתם יש לסוני יותר מרווח נשימה מבחינה טכנולוגית....
לסוני אמנם יש יתרון, כי התלת מימד שנתמך היום בקונסולות הוא סטנדרט מיושן ודי גרוע (מייצר תמונת Interlaces). אבל בשביל תלת מימד "נורמלי" בטכנולוגיה החדשה צריך לשדרג לHDMI 1.4 - ולPS3 יש אפשרות תאורטית כזו (לX360 הקיימות אין אפשרות כזו. אולי רק ברוויזיה חדשה של הקונסולה זה יתאפשר)
הבעיה היא שבשביל תלת מימד, צריך שהקונסולה תהיה מסוגלת להוציא פי 2 פריימים בשניה (מייצרים 2 פריימים, אחד לכל עין). כבר היום יש לא מעט משחקים שמתקשים לייצר תמונה ב-720P עם 30 פריימים יציבים בשניה, ככה שבשביל תלת מימד הם יאלצו לרדת ל15 פריימים בשניה, וזה יהיה בלתי נסבל. משחקים שרצים היום ב60FPS (פורצה 3, MW, ראצט) ניתן אולי יהיה להוריד ל-30FPS בשביל אפקט תלת מימד בקצב פריימים נסבל, אבל גם זה יצריך ויתורים.
אמנם יהיו משחקים קטנים יחסית שלא מצריכים הרבה כח עיבוד שיאפשרו 60 פריימים אפילו ברזולוציה גבוהה יותר (משחקים כמו Super Stardast HD), אבל במשחק קצת יותר רציני וכבד הקונסולות של היום פשוט לא יצליחו לספק את הסחורה הזו, תלת מימד "אמיתי" הוא פיקציה בדור הזה, בדיוק כמו שגילינו ש1080P הוא פיקציה.