מתלבט LINN או
יחוברו למגברי הספק
ו- MYRYAD MA120
נערך לאחרונה על ידי rin350 ב 09/07/2010 16:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
המגבר החדש של NAD דגם C375BEE הוא לא בדיוק ENTRY LEVEL וגם עולה בהתאם כ 1300$ קיבל ביקורות טובות מאוד כולל במגזין STEREOPHILE והוגדר שם כמגבר רציני . אני שוקל לרכוש אותו אבל המחיר בארץ קצת גבוה באופן יחסי. שמעתי אותו אצל פיוז ונשמע לי יותר טוב מהקומבינציה הנוכחית: NAD C270 NAD C162 שהיא לגמרי לא רעה
צרות של עשירים
צרות של עשירים
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

rin350
שאלה טובה, אך היא רלוונטית לדעתי לכל מערכת הגברה, נסה להכניס אבוב או חצוצרה או פסנתר לחדר האזנה ממוצע ותברח אחרי 5 דקות. המערכת מיועדת לאפשר לנו להאזין שעות למוסיקה באווירה נינוחה.
אשר ל NAD , אישית אהבתי את הסאונד של NAD מהמגבר הראשון שלהם , דגם 3020 וכמוני היו עוד כמיליון אנשים שרכשו בזמנו את המגבר הזה ברחבי העולם. האם הוא קצת חמים? יתכן, אבל אם החמימות מאפשת שעות של האזנה ללא עייפות דיינו. ולראייה לפני מספר שנים מסרתי מגבר פרה של NAD מדגם C160 לתיקון וקיבלתי PRE חילופי של רוטל. הצליל היה אולי יותר אנליטי ובהיר, אך אני סבלתי ממנו ושמחתי מאוד לקבל את ה NAD חזרה
שאלה טובה, אך היא רלוונטית לדעתי לכל מערכת הגברה, נסה להכניס אבוב או חצוצרה או פסנתר לחדר האזנה ממוצע ותברח אחרי 5 דקות. המערכת מיועדת לאפשר לנו להאזין שעות למוסיקה באווירה נינוחה.
אשר ל NAD , אישית אהבתי את הסאונד של NAD מהמגבר הראשון שלהם , דגם 3020 וכמוני היו עוד כמיליון אנשים שרכשו בזמנו את המגבר הזה ברחבי העולם. האם הוא קצת חמים? יתכן, אבל אם החמימות מאפשת שעות של האזנה ללא עייפות דיינו. ולראייה לפני מספר שנים מסרתי מגבר פרה של NAD מדגם C160 לתיקון וקיבלתי PRE חילופי של רוטל. הצליל היה אולי יותר אנליטי ובהיר, אך אני סבלתי ממנו ושמחתי מאוד לקבל את ה NAD חזרה
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

התשלובת NAD C162 NAD C272 היא לדעתי אחת מהטובות של NAD לאורך השנים. המגבר החדש C375 לדעתי עוד יותר טוב מהתשלובת הוא אולי קצת פחות חמים אך יותר ממוקד וברור.
מבחינתי יש במגבר הזה שני חסרונות, אין כניסת USB והמחיר שלו גבוה יחסית למוצרי NAD
ידוע לי ש ל NAD C162 יש כניסת פונו MM MC טובה מאוד אך אני מסרתי את כל תקליטי הויניל לכל דיכפין לפני מספר שנים
מבחינתי יש במגבר הזה שני חסרונות, אין כניסת USB והמחיר שלו גבוה יחסית למוצרי NAD
ידוע לי ש ל NAD C162 יש כניסת פונו MM MC טובה מאוד אך אני מסרתי את כל תקליטי הויניל לכל דיכפין לפני מספר שנים