האם באמצעות מזרימדיה כזה או אחר אני יכול "להזרים" מוזיקה ישירות לרסיבר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
fishburn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

השאלה בטח כבר נשאלה אבל לא מצאתי התייחסות לנושא, ראיתי ששאלו לגבי הזרמה אלחוטית ישירות לטלויזיה או רסיבר.

בכל אופן, האם מזרימדיה יכול לשדר תכנים ישירות מהמחשב הנייד שמחובר לאותה הרשת? הכוונה שלי היא נניח כמו לתת למזרימדיה לפתוח ערוץ אודיו (וגם וידאו לדוגמא) ומה שאני אנגן מהנייד יושמע באמצעות המזרים דרך היציאה שלו?
או שאני צריך לנגן את הקובץ מהמזרים ע"י גישה לכונן ולקבצים שאני מעוניין לנגן?

תודה, גיא.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

אני לא בטוח אם מזרים מדיה יכול לעשות את זה..אני משאר אפילו שלא.

אבל יש מכשירים שעושים את זה. אני זוכר שלפני שנים אפל הוציאה מכשיר. אלחוטי שמחובר לרסיבר וקולט מה שאתה מנגן בitunes

אני משאר שזה השתפר הרבה מאז

plazma
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אם אני מבין את שאלתך נכון, אתה מתכוון שהמזרימדיה יקבל בכניסה וידאו \ אודיו ויעביר ליציאות שלו?
אם למזרימדיה יש כניסות אנלוגיות, ולמחשב יש יציאות אנלוגיות (אודיו- כן, וידאו - זה תלוי בכרטיס המסך), אז התשובה היא כן.

- ציינת בשאלתך, האם מזרימדיה יכול לשדר תכנים ישירות מהמחשב הנייד שמחובר לאותה הרשת?
למה אתה מתכוון לאותה רשת? אם אתה מתכוון שהנייד יתפקד כשרת מוזיקה, והמזרימדיה יתחבר ל-stream ? (כמו שאפשרי ב-winamp?)
ייתכן שזה אפשרי אם המזרימדיה מסוגל לגלוש באינטרנט ולנגן תכנים משרתי מולטימדיה באינטרנט (כמו youtube) ובתנאי שהוא לא ייעודי לשרת מסויים.

fishburn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

passthrough?

שליחה #4 

מה זה אומר?

fishburn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הבהרה

שליחה #5 

ב"אותה הרשת" אני מתכוון שגם המזרים וגם המחשב מחוברים דרך ראוטר לאותה רשת, כלומר לשתף קבצים ככה שהמזרים "יראה" את הכונן של המחשב הנייד ויוכל לגשת לתכנים ולנגן ממנו, זה אפשרי אני מאמין.

השאלה שלי היא האם אפשרי אחרי שהם משותפים באותה הרשת אני יכול איכשהו לשים את הרסיבר על הערוץ של המזרים ושהוא ינגן מה שאני מפעיל ישירות מהנייד שלי

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”