מפצל RF לשתי טלויזיות
שלום רב.
יש לי ממיר אחד של יס ואליו מחוברת עינית לטלוזיה בחדר עם כבל אנטנה מהמיר ועד לעינית ומהעינית לטלויזיה.
השאלה היא אם אני רוצה לחבר עוד טלויזיה לאותו ממיר האם יש לי אפשרות לחתוך את הכבל מהממיר לעינית לשים מפצל RF ולחבר עוד כבל אליו לחדר השני כולל עינית ולטלויזיה החדשה .
האם פיצול שכזה יכול להפריע לקליטת הטלויזיה בחדר שינה הראשי?
יש לי ממיר אחד של יס ואליו מחוברת עינית לטלוזיה בחדר עם כבל אנטנה מהמיר ועד לעינית ומהעינית לטלויזיה.
השאלה היא אם אני רוצה לחבר עוד טלויזיה לאותו ממיר האם יש לי אפשרות לחתוך את הכבל מהממיר לעינית לשים מפצל RF ולחבר עוד כבל אליו לחדר השני כולל עינית ולטלויזיה החדשה .
האם פיצול שכזה יכול להפריע לקליטת הטלויזיה בחדר שינה הראשי?
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
במפצל RF נורמלי יש כניסה (IN) ושתי יציאות או יותר (OUT). תחבר את הכבל שמגיע מהממיר בצד של ה-IN ואת שתי הטלויזיות (בדרך לאחת מהן העינית) בצדדים של ה-OUT.
אם אתה מפחד להרוס משהו תוכל קודם לעשות ניסוי בלי לחתוך את הכבל. פשוט תביא את הטלויזיה החדשה ליד הממיר ושים את המפצל באותו אופן.
אם אתה מפחד להרוס משהו תוכל קודם לעשות ניסוי בלי לחתוך את הכבל. פשוט תביא את הטלויזיה החדשה ליד הממיר ושים את המפצל באותו אופן.
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אין צורך, אלא אם כן הטלויזיה תהיה ממש רחוקה מהממיר. שוב - בדוק עם אותו אורך של כבלים ליד הממיר לפני שתעשה משהו.
ודרך אגב - אם אני זוכר נכון המסלול הבסיסי הוא באותו מחיר תמורת עד שלושה ממירים - בדוק איתם, ככה תוכל לראות ערוצים שונים בכל טלויזיה...
ודרך אגב - אם אני זוכר נכון המסלול הבסיסי הוא באותו מחיר תמורת עד שלושה ממירים - בדוק איתם, ככה תוכל לראות ערוצים שונים בכל טלויזיה...