התחדשתי ברסיבר Yamaha rx-v1800 - תמונות בפנים
אני שמח לבשר שרכשתי אתמול רסיבר Yamaha rx-v1800 120V במכירה ב EBAY.
הרסיבר יחובר כרגע לקדמיים B&W 601 ו סנטר CC6, בתקווה שייתן סאונד טוב גם בסטריאו וגם בקולנוע ביתי.
אני מתעניין בממיר מתח step down. הרסיבר צורך 500W כך שאני אקנה ממיר מתח 1000W.
ראיתי שיש ממירי מתח "רגילים" (כלומר סוג של ייצור שחור כבד) ויש ממירי מתח מסוג Toroidal.
אשמח לקבל המלצה מה עדיף לשימוש שלי, יתרונות/חסרונות.
תודה
הרסיבר יחובר כרגע לקדמיים B&W 601 ו סנטר CC6, בתקווה שייתן סאונד טוב גם בסטריאו וגם בקולנוע ביתי.
אני מתעניין בממיר מתח step down. הרסיבר צורך 500W כך שאני אקנה ממיר מתח 1000W.
ראיתי שיש ממירי מתח "רגילים" (כלומר סוג של ייצור שחור כבד) ויש ממירי מתח מסוג Toroidal.
אשמח לקבל המלצה מה עדיף לשימוש שלי, יתרונות/חסרונות.
תודה
נערך לאחרונה על ידי Amir27 ב 06/03/2010 10:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ההפרש לא משמעותי, הטורואידלי עולה כ 150 ש"ח יותר והבנתי שהוא פולט הרבה פחות קרינה, קטן יותר ושוקל פחות.
עמית לעבודה, שהוא מהנדס חשמל, אמר לי שלמרות שאין בורר חיצוני ל 110/220, יש סיכוי טוב שאם פותחים את הרסיבר אז השנאי הפנימי יכול לעבוד גם ב 220V, רק צריך להזיז ג'אמפר או משהו אחר.. לא בטוח בדיוק מה. למישהו יש ניסיון עם זה? האם יכול להיות שניתן במעבדה להעביד את הרסיבר ב 220 מבלי ממיר מתח חיצוני?
שאלה נוספת, בהנחה שכן אשתמש בממיר מתח, האם יכולה להיות בעיה בתדר - 50/60HZ בנוגע לאודיו.
רשום שרסיבר תומך ב video conversion PAL/NTSC
תודה
עמית לעבודה, שהוא מהנדס חשמל, אמר לי שלמרות שאין בורר חיצוני ל 110/220, יש סיכוי טוב שאם פותחים את הרסיבר אז השנאי הפנימי יכול לעבוד גם ב 220V, רק צריך להזיז ג'אמפר או משהו אחר.. לא בטוח בדיוק מה. למישהו יש ניסיון עם זה? האם יכול להיות שניתן במעבדה להעביד את הרסיבר ב 220 מבלי ממיר מתח חיצוני?
שאלה נוספת, בהנחה שכן אשתמש בממיר מתח, האם יכולה להיות בעיה בתדר - 50/60HZ בנוגע לאודיו.
רשום שרסיבר תומך ב video conversion PAL/NTSC
תודה
- 0z23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שים לב השנאי בנוי ביחס ליפופים מישני-ראשוני
במידה ולפי הסיכמה של השנאי(כן צריך את הסכימה-שרטוט אלקטרוני)
ניתן לשנות
ולא לא לגעת מה זה גאמפר -שנוי יחס הליפוף
מנסיון שלי צריך בחלק מהמקרים להחליף את השנאי הראשי בתוך הרסיבר
במידה ולא השתמש בשנאי חיצוני
יכול לשמש לך להבא במידה ותשדרג או תחליף לרסיבר אחר
מבחינת אודיו יש טוענים שזה משפיע לדעתי לא
לגבי הוידאו לא צריכה ליהיות בעיה
שנאי 220v-110 ל1000w
יקר חפש היטב

במידה ולפי הסיכמה של השנאי(כן צריך את הסכימה-שרטוט אלקטרוני)
ניתן לשנות
ולא לא לגעת מה זה גאמפר -שנוי יחס הליפוף
מנסיון שלי צריך בחלק מהמקרים להחליף את השנאי הראשי בתוך הרסיבר
במידה ולא השתמש בשנאי חיצוני
יכול לשמש לך להבא במידה ותשדרג או תחליף לרסיבר אחר
מבחינת אודיו יש טוענים שזה משפיע לדעתי לא
לגבי הוידאו לא צריכה ליהיות בעיה
שנאי 220v-110 ל1000w
יקר חפש היטב
תודה על ההסבר, אני כנראה אקנה בכל מקרה ממיר מתח, ואקח את המכשיר לטכנאי לבדוק האם ניתן "להעביד" אותו ב200 ללא הממיר.
אשמח אם תסכל על המפרט הבא לדעה:
http://www.toroid.com/standard_transfor ... s/5623.pdf
הוא עולה 100$.
אשמח אם תסכל על המפרט הבא לדעה:
http://www.toroid.com/standard_transfor ... s/5623.pdf
הוא עולה 100$.
קניתי היום STEP DOWN CONVERTER טורודיאלי מ 220 ל 110. מקווה שיעשה את העבודה.
קצת התבאסתי בסופשבוע כשראיתי ש RX-V663 שמתאים ל 110V/220V נמכר באיביי ב 255$. אולי היה לי עדיף להתפשר ברסיבר פחות חזק ממה שרניתי ולחסוך את כל עינייני המרת מתח. בכל מקרה מקווה שהכל יעבוד כראוי.
קצת התבאסתי בסופשבוע כשראיתי ש RX-V663 שמתאים ל 110V/220V נמכר באיביי ב 255$. אולי היה לי עדיף להתפשר ברסיבר פחות חזק ממה שרניתי ולחסוך את כל עינייני המרת מתח. בכל מקרה מקווה שהכל יעבוד כראוי.
תודה,
השנאי מ EBAY:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT
אגב שילמתי כבר מכס ומשלוח ימי ב USHOPS, יצא כולל הכל 2700 ש"ח. רק נשאר לקוות שהכל יעבוד טוב ואז ישאר להנות מהסרטים וכמובן ממוזיקה טובה...
השנאי מ EBAY:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT
אגב שילמתי כבר מכס ומשלוח ימי ב USHOPS, יצא כולל הכל 2700 ש"ח. רק נשאר לקוות שהכל יעבוד טוב ואז ישאר להנות מהסרטים וכמובן ממוזיקה טובה...
הממיר מתח הגיע, ארוז היטב, מכיוון שעלה םחות מ 50$ (לא כולל משלוח) לא הייתי צריך לשלם מכס. חיברתי לחשמל ואין בכלל רעש (אפילו באופן מחשיד), הרסיבר עוד לא הגיע כך שאני עדיין לא יודע אם הממיר מתח עושה את העבודה, אנסה למצוא מכשיר אחר (וזול יותר) שעובד רק על 110V ולראות אם זה עובד.
הממיר אכן טורודיאלי, פתחתי את הקופסא המתכתית החיצונית כדי לראות, צירפתי תמונות.
הממיר אכן טורודיאלי, פתחתי את הקופסא המתכתית החיצונית כדי לראות, צירפתי תמונות.
אני שמח לבשר שהרסיבר הגיע (ללא גלגלת הווליום), חיברתי אותו עם הממיר מתח ועובד מצויין. המערכת כוללת:
רסיבר Yamaha rx-v1800
רמקולים קדמיים B&W 601 s2
רמקול סנטר B&W CC6
אקסטרימר
יס מקס
Sharp 46" lc-46d85u
כבלים לרמקולים: מונסטר מכסף.
חיבורים: HDMI מהאקסטרימר לרסיבר, ו HDMI מהרסיבר לטלויזיה., שניהם של מונופרייס, בינתיים לא חיברתי את יס מקס לרסיבר.
התרשמות ראשונית:
מוזיקה, פורמט FLAC דרך האקסטרימר: שמעתי מספר קטעי גאז, שומעים מצויין, קשה לי להבחין בין PURE DIRECT ולבין
DIRECT STRAIGHT
סרטים:
תכני 720P/1080P, רואים מצויין, נפתרה לי בעיית הבהובים שהיתה כאשר האקסטרימר מוציא 1080p. (בעיה ידועה בזיווג של אקסטרימר וטלויזיות מסויימות, בעיקר שארפ ופנסוניק).
בנוגע לאודיו בסרטים, הבאסים מצויינים למרות שאין סאב., אני מאד מרוצה מהסאונד, יכול להיות שה VIRTUAL CINEMA DSP של ימהה תורם לחויית סאונד מרחבי.
תמונות מצורפות.
רסיבר Yamaha rx-v1800
רמקולים קדמיים B&W 601 s2
רמקול סנטר B&W CC6
אקסטרימר
יס מקס
Sharp 46" lc-46d85u
כבלים לרמקולים: מונסטר מכסף.
חיבורים: HDMI מהאקסטרימר לרסיבר, ו HDMI מהרסיבר לטלויזיה., שניהם של מונופרייס, בינתיים לא חיברתי את יס מקס לרסיבר.
התרשמות ראשונית:
מוזיקה, פורמט FLAC דרך האקסטרימר: שמעתי מספר קטעי גאז, שומעים מצויין, קשה לי להבחין בין PURE DIRECT ולבין
DIRECT STRAIGHT
סרטים:
תכני 720P/1080P, רואים מצויין, נפתרה לי בעיית הבהובים שהיתה כאשר האקסטרימר מוציא 1080p. (בעיה ידועה בזיווג של אקסטרימר וטלויזיות מסויימות, בעיקר שארפ ופנסוניק).
בנוגע לאודיו בסרטים, הבאסים מצויינים למרות שאין סאב., אני מאד מרוצה מהסאונד, יכול להיות שה VIRTUAL CINEMA DSP של ימהה תורם לחויית סאונד מרחבי.
תמונות מצורפות.