hyperion - רמקולים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני מכיר די טוב את שניהם. מדובר ברמקולים מצויינים, אול-ראונדרים (נשמעים מצויין בכל סוג מוסיקה), עם ווקאליות נקיה במיוחד. כמו כן דרישות ההגברה שלהם מאוד ליברליות. התמחור שלהם מעולה ולא מעט אנשים בעולם הכניסו אותם הביתה במקום רמקולים העולים פי שלוש מהם לרבות ווילסון-אודיו. כמו כן, התמחור שלהם בארץ הכי הוגן שיכול להיות - הם נמכרים במחיר חו"ל.
ההבדל בין ה-968 וה-938 הוא בעיקר ביחידת הבאס - ל-968 יש שני וופרים מאלומניום הנותנים באס שיורד מאוד נמוך ומאוד חזק תןך כדי שמירה על איכות והידוק. באס המתאים לרוק כבד, האוס, אלקטרוני, טראנס, ראפ וכו'.
אם אתה שומע ג'אז, קלאסי ורוק קל - מאוד יכול להיות שה-938 יספיקו לך.
לגבי אלטרנטיבות בשוק - לכל דבר יש אך לדעתי הם מהמובילים במחירם והם היו בראש הרשימה שלי.
ההבדל בין ה-968 וה-938 הוא בעיקר ביחידת הבאס - ל-968 יש שני וופרים מאלומניום הנותנים באס שיורד מאוד נמוך ומאוד חזק תןך כדי שמירה על איכות והידוק. באס המתאים לרוק כבד, האוס, אלקטרוני, טראנס, ראפ וכו'.
לגבי אלטרנטיבות בשוק - לכל דבר יש אך לדעתי הם מהמובילים במחירם והם היו בראש הרשימה שלי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- eladarussi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תנסה גם את הרמקולים החדשים של אלקטרוקומפנייט שהביא ארמה אודיו :
http://www.arama-audio.com/sg_product~333145~42~0.htm
http://www.arama-audio.com/sg_product~333145~42~0.htm
תודה, אחרי לא מעט רמקולים ...שבחנתי . נראה לי שמצאתי את מה שחיפשתי.danlior כתב:אני מכיר די טוב את שניהם. מדובר ברמקולים מצויינים, אול-ראונדרים (נשמעים מצויין בכל סוג מוסיקה), עם ווקאליות נקיה במיוחד. כמו כן דרישות ההגברה שלהם מאוד ליברליות. התמחור שלהם מעולה ולא מעט אנשים בעולם הכניסו אותם הביתה במקום רמקולים העולים פי שלוש מהם לרבות ווילסון-אודיו. כמו כן, התמחור שלהם בארץ הכי הוגן שיכול להיות - הם נמכרים במחיר חו"ל.
לגבי אלטרנטיבות בשוק - לכל דבר יש אך לדעתי הם מהמובילים במחירם והם היו בראש הרשימה שלי....
שמעת אותם עם primalona ...מדהים לטעמי.
- eladarussi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תתחדש!