למה נשים נתקעות בנתיב השמאלי ??

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 688
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב ,
לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר שבשרשור הזה אין כל כוונה שובינסטית .
אז ככה, יש תופעה שאני שם לב אליה במיוחד לאחרונה שבעיקר נשים (נכון יש גם גברים ) נוסעות בנתיב השמאלי
כאילו הנתיב השמאלי הוא עוד נתיב ימני ולא עוברות לנתיב הימני לאחר שביצעו עקיפה, או שלא ביצעו עקיפה וסתם נוסעות לאט בנתיב השמאלי, אני שואל את עצמי למה??
ברוב המקרים גם אחרי שאתה מהבהב להן לעבור נתיב , הן כאילו לא שמות לב מתעלמות וממשיכות בנסיעה איטית בנתיב השמאלי, אני לא מבין את התופעה הזו !!

מה אתם אומרים, זה רק אני או שגם אתם נתקלים בתופעה ?

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #2 

לפחות שאתה מסמן להן לזוז הן זזות,
גברים נשארים ולא זזים

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אז זהו שלא, ממש לא זזות..

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #4 

arik35 כתב:אז זהו שלא, ממש לא זזות..
...
לרוב כן זזות אלא אם כן לא הבינו למה מהבהבים להן, גברים מצד שני רוצים להראות לך מאיפה משתין הדג ונשארים בשמאלי בכוונה (בעיקר נהגי משאיות בכביש 6).
שמוליק ו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

או שמחכים לך ברמזור הבא ודוקרים אותך....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #6 

דווקא אצלי תמיד הגברים כן זזים והנהגות נשארות. יש להם מן חשיבה כזאת של "אני נהגת, אני נוסעת לבד ובזהירות, ואני לא אמורה להתייחס לציפצופים או להלחץ, פשוט להתעלם ולהמשיך בדרכי וליסוע לאט ובזהירות" זאת המחשבה שלהן.
וזה סופר מטריד במיוחד בבוקר.

הבעיה הכי חמורה היא ביציאה של חולון למי שמכיר לאיילון. הפתרון שם הוא די נדיר בעולם. ההשתלבות בתנועה לכביש המהיר נעשית דרך המסלול השמאלי!!! כאילו... אני מבין שאולי זה היה הפתרון האינטואיטיבי, אבל עדיין, זה יוצר המון בעיות, במיוחד בשעות הבוקר שאנשים פשוט נתקעים על השמאלי ולא זזים ממנו.

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

מסכים עם קודמי , אני חושב שהן פשוט מפחדות לעבור נתיב או שבחלק מהמקרים הן צריכות לפנות שמאלה עוד 50 ק"מ, אז לעבור לימין ולחזור חזרה? השתגעתם? בשביל 50 ק"מ?

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3436
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #8 

אם אני רואה רכב ל' שנוסע בצד שמאל והמורה כלל לא מעיר לתלמיד אז מה הפלא?
אין לנו תרבות נהיגה כמו שיש לדוגמא באירופה!
....

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אני הייתי שם את הנקודה אחרי המילה תרבות - אין לנו תרבות כאן.

Maayanki
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר
תגובות: 484
שם מלא: מעין קמחי
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #10 

הרי ברור שנשים חיות בחרדה קיומית, ועוד מ-50 קמ"ש, בשביל לעבור נתיב פעמיים. ברור שזו הסיבה. 8O

ואם כבר בענייני קיטלוגים, תוסיף לך לרשימה שאתה מחפש לצוד בבוקר את אנשי הטסטוסטרון הבאים:
נהגי המוניות "אני-עוצר-כאן-באמצע-הכביש-עד-שהנוסע-יעלה-ולא-אכפת-לי-שהתנועה-חסומה-תתמודדו"
מבוגרי השבט "אני-יושב-ממש-נמוך-וצמוד-להגה-כי-זה-נותן-לי-הרגשת-בטחון-ומחפה-על-זה-שאני-לא-רואה-כלום-וכבר-בן-82-אבל-עדיין-על-הכביש"
נהגי מוניות שירות "50-קמ"ש-זה-כמו-150-קמ"ש-כי-יש-לי-הרבה-נוסעים-ומותר-לי-הכל"
נהגי אוטובוס "אני-פונה-כ-א-ן-שמאלה-מהנתיב-הימני-וכולכם-תעצרו-כי-אני-גדול-וחזק"

ואפשר להמשיך... :twisted:

(חשוב לי לציין, בהמשך לאמירת ה"לא נכתב בנימה שוביניסטית" שההודעה הזו נכתבה לא באמירה פמיניסטית בכלל, אלא שיוויונית - רוב הישראלים נוהגים ***. זה מה יש. לפחות אנחנו לא איטלקים.)
נערך לאחרונה על ידי Maayanki ב 12/01/2010 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #11 

מישהו כאן שכח שיש גם אופוזיציה לרוב הגברי פה בפורום.
שקול מילים להבא. :lol:

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

Maayanki כתב:הרי ברור שנשים חיות בחרדה קיומית, ועוד מ-50 קמ"ש, בשביל לעבור נתיב פעמיים. ברור שזו הסיבה. 8O

ואם כבר בענייני קיטלוגים, תוסיף לך לרשימה שאתה מחפש לצוד בבוקר את אנשי הטסטוסטרון הבאים:
נהגי המוניות "אני-עוצר-כאן-באמצע-הכביש-עד-שהנוסע-יעלה-ולא-אכפת-לי-שהתנועה-חסומה-תתמודדו"
מבוגרי השבט "אני-יושב-ממש-נמוך-וצמוד-להגה-כי-זה-נותן-לי-הרגשת-בטחון-ומחפה-על-זה-שאני-לא-רואה-כלום-וכבר-בן-82-אבל-עדיין-על-הכביש"

(חשוב לי לציין, בהמשך לאמירת ה"לא נכתב בנימה שוביניסטית" שההודעה הזו נכתבה לא באמירה פמיניסטית בכלל, אלא שיוויונית - רוב הישראלים נוהגים *** זה מה יש. לפחות אנחנו לא איטלקים.)
...

כל מילה אמת, חוץ מזה שלא הבנת את כוונת ה50 ק"מ :) , הכוונה היא לא ל50 קמ"ש אלא לזה שהיא צריכה לפנות שמאלה עוד 50 ק"מ, אז למה לעבור בנתיים לימין, על נהגי מוניות אני לא רוצה להתחיל בכלל לדבר , רק מלחשוב עליהם אני מרגיש עקצוצים בידיים..
לגבי זקנים , אני חושב שצריכים לבדוק טוב יותר מגיל מסוים את הכשירות לנהוג ..
נהגי אוטובוס = נהגי מוניות(מינוס-)אני עובד חברה = אני קצת פחות אלים על הכביש כי אני טיפה פחות ממהר , אך עדיין אני רוב היום על הכביש מה שמתיר לי להתנהג כמו ח*א כי הרי עצבנו אותי היום לפחות 4 נהגים אחרים.
לגבי האיטלקים- גם אין לנו חוש עיצוב כמו שלהם, אנחנו לא משחקים כדורגל כמוהם והנשים באיטליה (חוץ מבדרום) הרבה יותר מטופחות , אז?
אם כבר ההשוואה זה ליוונים, להם אנחנו יותר דומים גם בנהיגה ולצערי גם בשאר..

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

אם מישהו כבר הזכיר פה איטלקים ונהיגה...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #14 

לצערי זה לא רק גברים.......
לאנשים פשוט כואב שעוקפים אותם ומסרבים לעבור נתיב אפילו שהנתיב הימני פנוי.
אני פעם שמעתי מישהו אומר שהוא נוסע על פי החוק כלומר אם מותר 100 אז 100 ואין סיבה שמישהו יסע יותר מהר ולכן הוא מסרב לזוז.

מרגיז ומקומם כן, גורם לפקקים וגם גורם לי לצערי לעקוף מימין.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

אחלה סרטון ! :)

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

shraga007 כתב:לצערי זה לא רק גברים.......
לאנשים פשוט כואב שעוקפים אותם ומסרבים לעבור נתיב אפילו שהנתיב הימני פנוי.
אני פעם שמעתי מישהו אומר שהוא נוסע על פי החוק כלומר אם מותר 100 אז 100 ואין סיבה שמישהו יסע יותר מהר ולכן הוא מסרב לזוז.

מרגיז ומקומם כן, גורם לפקקים וגם גורם לי לצערי לעקוף מימין.
...
לרגע אני לא מתייחס לאישיות ולנוכחות המיותרת של אותו אדם, אם כבר אז הוא עובר על החוק,הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד! ,אסור לנסוע בנתיב השמאלי אלא לצאת לעקיפה ולחזור לימני.

Maayanki
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר
תגובות: 484
שם מלא: מעין קמחי
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #17 

arik35 כתב:
Maayanki כתב:הרי ברור שנשים חיות בחרדה קיומית, ועוד מ-50 קמ"ש, בשביל לעבור נתיב פעמיים. ברור שזו הסיבה. 8O

(חשוב לי לציין, בהמשך לאמירת ה"לא נכתב בנימה שוביניסטית" שההודעה הזו נכתבה לא באמירה פמיניסטית בכלל, אלא שיוויונית - רוב הישראלים נוהגים *** זה מה יש. לפחות אנחנו לא איטלקים.)
...

כל מילה אמת, חוץ מזה שלא הבנת את כוונת ה50 ק"מ :) , הכוונה היא לא ל50 קמ"ש אלא לזה שהיא צריכה לפנות שמאלה עוד 50 ק"מ, אז למה לעבור בנתיים לימין, על נהגי מוניות אני לא רוצה להתחיל בכלל לדבר , רק מלחשוב עליהם אני מרגיש עקצוצים בידיים..
לגבי זקנים , אני חושב שצריכים לבדוק טוב יותר מגיל מסוים את הכשירות לנהוג ..
נהגי אוטובוס = נהגי מוניות(מינוס-)אני עובד חברה = אני קצת פחות אלים על הכביש כי אני טיפה פחות ממהר , אך עדיין אני רוב היום על הכביש מה שמתיר לי להתנהג כמו ח*א כי הרי עצבנו אותי היום לפחות 4 נהגים אחרים.
לגבי האיטלקים- גם אין לנו חוש עיצוב כמו שלהם, אנחנו לא משחקים כדורגל כמוהם והנשים באיטליה (חוץ מבדרום) הרבה יותר מטופחות , אז?
אם כבר ההשוואה זה ליוונים, להם אנחנו יותר דומים גם בנהיגה ולצערי גם בשאר..
...
יופי, אז חוץ מזה שאנחנו לא חוזרות לימין בשביל 50 ק"מ, אנחנו גם לא מספיק מטופחות בשבילך?! מה יהיה איתך... :lol:

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

את חייבת להיות אישה טיפוסית??? :)
לזה מה שהתייחסת מכל התגובה שלי? :)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73329
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #19 

הבעייה מתחילה ומסתיימת בתרבות הנהיגה בארץ - היא פשוט לא קיימת. כל אחד עושה מה שהוא רוצה ללא שום התחשבות בזולת. היום בבוקר רציתי לפנות ימינה (היה נתיב אחד ישר ונתיב אחד ייעודי לפניה ימינה). כמובן שבתוך הפנייה עצמה עצר נהג שהחליט לחכות למישהו שהוא אוסף וחסם לחלוטין את הנתיב (גם עצר באדום לבן וגם חסם לגמרי את האפשרות לפנות ימינה). הקטע המדהים שכאשר עצרתי לידו וביקשתי שיפנה את הנתיב (אי אפשר היה לעקוף אותו - הנתיב קדימה היה עמוס) הבחור תקף אותי כאילו הבעייה התחילה אצלי. זו בדיוק הבעייה בארץ.

אני מודה שלמרות שאני משתדל לשמור על רמת תרבות מסוימת, לפעמים גם אני נשבר. בשנים האחרונות פשוט נמאס לי להיות היחיד על הכביש (ולמען האמת גם מחוצה לו) שטורח להתחשב בזולת וכמות הפעמים בהם נתקלתי בחוסר תרבות בשנים האחרונות הולכת וגוברת בהתמדה - ממש ממש שוחק. זה הגיע למצב שבאחת הפעמים נהגת שחסמה את הנתיב השמאלי (אם כבר מדברים על הנושא) בנסיעה ב 60 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש לא הסכימה לזוז למרות בקשותיי. כשהצלחתי לעקוף אותה סופסוף מהנתיב הימני פשוט עברתי לשמאלי מלפניה והאטתי לאט לאט את הנסיעה עד כמעט לעצירה מוחלטת על מנת לתת לה את התחושה של איך האחרם מרגישים כשהיא חוסמת להם את נתיב העקיפה. אני מודה, אני די מתבייש בהתנהגות הזו ובדיעבד די הצטערתי שהתדרדתי לשפל שכזה, אבל לכל אחד יש סף שבירה וכנראה שבאותה נקוה הייתי שם בעצמי :oops:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #20 

הסרטון בדף הקודם מצויין.
הבעיה היא שאם תחליפו את דגל איטליה בדגל ישראל, הסרטון עדיין יהיה נכון 8O

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”