מסך ללא חיבור כבלים או לווין.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
את מתכוונת להתחבר לאנטנה חיצונית (לא מומלץ) או לממיר DTT ? או אולי לצלחת לווין פרטית ?
רוב המסכים מכילים טיונר RF המאפשר לחבר אנטנה חיצונית, ולכל המסכים ניתן לחבר ממיר DTT - כך שמה שאמרו לך אינו נכון.
רוב המסכים מכילים טיונר RF המאפשר לחבר אנטנה חיצונית, ולכל המסכים ניתן לחבר ממיר DTT - כך שמה שאמרו לך אינו נכון.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני מחוברת לאנטנה רגילה של פעם.איינשטיין כתב:את מתכוונת להתחבר לאנטנה חיצונית (לא מומלץ) או לממיר DTT ? או אולי לצלחת לווין פרטית ?
רוב המסכים מכילים טיונר RF המאפשר לחבר אנטנה חיצונית, ולכל המסכים ניתן לחבר ממיר DTT - כך שמה שאמרו לך אינו נכון....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קחי גם בחשבון ששידורי RF אנלוגיים הולכים לרדת מהאוויר.
אם אני לא טועה זה ייקרה עוד שנה ומשהו או שנתיים..
אם אני לא טועה זה ייקרה עוד שנה ומשהו או שנתיים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כאן יש את המפה של המדווחים מהאתר - אפשר לקבל מזה מושג על הקליטה באיזורך.
http://www.hometheater.co.il/article01575
ד"א - כנראה שעדיף לא לחזור לחנות בו היית אם אלו התשובות שקיבלת
ד"א - כנראה שעדיף לא לחזור לחנות בו היית אם אלו התשובות שקיבלת
בעוד חודשיים אנחנו עוברים לנהריה ולפי המפה הבנתי שאין בעיות מיוחדות שם.האמת היא שכרגע בצפון הכנרת בבית פרטי אני רואה עם אנטנה חיצונית+lcd ורואים דיי בסדר.לא חשבתי עלזה שמעבר לפלזמה יהיה כרוך בהוצאה נוספת על ממירים.Itay_Pollak כתב:כאן יש את המפה של המדווחים מהאתר - אפשר לקבל מזה מושג על הקליטה באיזורך.
ד"א - כנראה שעדיף לא לחזור לחנות בו היית אם אלו התשובות שקיבלת...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
להבנתי אין שום קשר בין סוג המסך ליכולת הקליטה.
בכל מקרה לדעתי הממירים האלה נותנים ערך מוסף ובהחלט שווים השקעה - אם זה EPG, יכולת הקלטה, רדיו שמתווסף לו כנראה, וכמובן קליטה איכותית יותר - ושל יותר ערוצים.
בכל מקרה לדעתי הממירים האלה נותנים ערך מוסף ובהחלט שווים השקעה - אם זה EPG, יכולת הקלטה, רדיו שמתווסף לו כנראה, וכמובן קליטה איכותית יותר - ושל יותר ערוצים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
Itay_Pollak כתב:להבנתי אין שום קשר בין סוג המסך ליכולת הקליטה.
בכל מקרה לדעתי הממירים האלה נותנים ערך מוסף ובהחלט שווים השקעה - אם זה EPG, יכולת הקלטה, רדיו שמתווסף לו כנראה, וכמובן קליטה איכותית יותר - ושל יותר ערוצים....
מחזק.
בדיוק מה שרציתי לרשום לה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תודה לכם על העזרה. מה זה EPG ?Itay_Pollak כתב:להבנתי אין שום קשר בין סוג המסך ליכולת הקליטה.
בכל מקרה לדעתי הממירים האלה נותנים ערך מוסף ובהחלט שווים השקעה - אם זה EPG, יכולת הקלטה, רדיו שמתווסף לו כנראה, וכמובן קליטה איכותית יותר - ושל יותר ערוצים....
יופי תודה.עכשיו אחרי שעברתי משוכה ראשונה' יש לי שאלה נוספת.רציתי לקנות מסך עם כניסת ,usb .המסכים האלו יותר יקרים וגם אין מבחר של יצרנים שה usb קורא divx ,האם אפשר להניח שאם המחשב יעמוד ליד המסך אז אני יכולה לוותר על ה-usb ?איינשטיין כתב:Electronic Program Guide...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חיבור ה USB מאפשר למסך לקבל Dsik On Key ולהציג ממנו תמונות או לנגן קבצי ווידאו פשוטים - חלקם גם מאפשר DIVX. אם המחשב יעמוד ליד המסך תוכלי בעקרון לחבר אותו ישירות - במידה ויש לך חיבור מתאים במסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
יש כניסת usb במחשב עצמו,האם זו כוונתך ?Catskinner כתב:חיבור ה USB מאפשר למסך לקבל Dsik On Key ולהציג ממנו תמונות או לנגן קבצי ווידאו פשוטים - חלקם גם מאפשר DIVX. אם המחשב יעמוד ליד המסך תוכלי בעקרון לחבר אותו ישירות - במידה ויש לך חיבור מתאים במסך....
אם המסך שלך ליד המחשב את מחברת אותו בעזרת כבל HDMI או HDMI לDVI ומקבלת את תמונת המחשב בTV כניסת הUSB שבצד המסך מאוד מוגבלת, אני הייתי ממליץ לחבר למסך או מחשב או סטרימר שניתן להשיג כבר ב800-1000 ש"ח ולקבל הנאה משמעותית יותר גדולה (סרטי HD)