Monitor audio RS6

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #1 

שמעתי אותו היום בפעולה אצל אמנון סאונד בתל אביב והתרשמתי ממנו מאוד, רמקול ריצפתי קטן, אלגנטי ועם סאונד מצויין בכל סיגנון של מוזיקה (גא"ז, רוק , קלאסית וכדומה). ערכתי השוואה בינו לבין רמקולים של EPOS וCHARIO (כולל הCHARIO Constellation Delphinus שיותר יקר ממנו) והוא אכל אותם בלי מלח. אם היה שער כניסה לעולם הHIGH END הוא היה נקרא RS6. ממליץ בחום למי שמעוניין ברמקול הטוב ביותר בטווח מחירי האמצע ומסכים לכל מילה שנכתבה עליו: http://www.stereophile.com/floorloudspe ... 06monitor/
הציוד הנלווה לצורך הבדיקה היה: נגן ומגבר של CREEK EVO, נגן סידי של קיימבריידג אודיו (מצויין), ונגן ומגבר של נאד (525 ו355 אם אני לא טועה, סאונד שמרני מדי לטעמי, יש כאלה שיאהבו אותו, אני לא אהבתי).

ברקצ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

בעולם השיקו כבר את המחליף שלו שזוכה להרבה תשבחות - ה RX .
ואם כבר אצל אמנון שווה להשוות לאח הגדול GS20 שעולה אמנם פי שתיים וחצי אבל מעניין לעשות את ההשוואה.
בתחום הזה של רצפתיים של 6-8K אין הרבה מתמודדים רציניים והאנגלים (מורדן שורט, קוואד, וורפדייל וכו') נותנים אופציות מעניינות. ועם זאת - אני אישית מרגיש שהרמקולים בטווח הנ"ל מתאימים יותר לקולנוע ביתי ופחות למוסיקה ברמה גבוהה.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

השוואתי בין הRS 6 לGS20 ויש הבדל באיכות אבל הוא לא כזה גדול ומשמעותי כדי שיצדיק את ההפרש במחירים ואישית אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר באופצייה הזולה יותר בגלל שב Value for money הRs6 נתן את הביצועים הכי מרשימים בחנות.כל רמקול אחר (מדגיש שערכתי השוואה בינו לCHARIO שיקר ממנו בהרבה אם מוסיפים את המעמדים) נשמע לי חלול ויבש לעומתו ולדעתי הוא מתאים גם לסטריאו וגם לק"ב. רמקול נוסף שהרשים אותי מאוד הוא ה Monitor-Audio BR 2 שמופיע בתמונה, מי שלא שמע חייב לבדוק אותם אם אין לו תקציב גדול(לפני שהוא קונה מותג מדבקה), קשה לי להאמין שיש רמקול יותר טוב במחיר שלו.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

הQUAD בהחלט יכולים לתת פייט לMONITOR AUDIO אבל יש גם פערי מחירים. השאר לדעתי כמובן נשארים הרחק מאחור מבחינת הסאונד.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

כבעלים שמח של הרמקול הזה

שליחה #5 

אני יכול לספר שכאשר אשתי ואני החלטנו לשדרג את הרמקולים הסתובבנו בכל מיני חנויות ,קיבלנו יחס כזה ואחר וכשהגענו לשמוע את הרמקול הנ"ל לא הי צורך להמשיך ולחפש והחלטנו במהירות שזהו זה ולא אחר הצליל היה כזה כיפי במוסיקה שאנחנו אוהבים המחיר לא היה בשמיים כך שההחלטה היתה קלה

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: כבעלים שמח של הרמקול הזה

שליחה #6 

קרוקס44 כתב:אני יכול לספר שכאשר אשתי ואני החלטנו לשדרג את הרמקולים הסתובבנו בכל מיני חנויות ,קיבלנו יחס כזה ואחר וכשהגענו לשמוע את הרמקול הנ"ל לא הי צורך להמשיך ולחפש והחלטנו במהירות שזהו זה ולא אחר הצליל היה כזה כיפי במוסיקה שאנחנו אוהבים המחיר לא היה בשמיים כך שההחלטה היתה קלה
...
אתה מתכוון ל RS6 ?

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #7 

הדגם הנ"ל הוא של סידרת הסילבר שלהם. הנה פוסט שלי על הדגם המקביל לו מסדרת הגולד. הוא היה הרמקול הראשון אותו בחנתי ברצינות בתחילת מסע החיפוש שלי לזוג רמקולים.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 241#591241
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

danlior כתב:הדגם הנ"ל הוא של סידרת הסילבר שלהם. הנה פוסט שלי על הדגם המקביל לו מסדרת הגולד. הוא היה הרמקול הראשון אותו בחנתי ברצינות בתחילת מסע החיפוש שלי לזוג רמקולים.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 241#591241
...
המחיר שלו גבוהה מדי לטעמי, תג מחיר של 7000 - 8000 יותר משקף את היכולות שלו. שמעתי אותו כמוך דרך הגברה ונגן של נאד וכמעט נרדמתי :), לאחר שהוא החליף לבקשתי לנגן ומגבר של CREEK הסיפור היה שונה לגמרי, הרמקול נפתח וגילה יתרונות מסויימים על פני ה RS6 , הבאס היה יותר הדוק והרזולוציה באופן כללי היתה טיפה יותר טובה אבל שוב זה לא שווה את המחיר שדורשים עליו.

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #9 

לי יש את ה C355BEE עם RS-6.
השילוב שניצח (לטעמי כמובן) הרבה סטים יקרים בהרבה !!!
נערך לאחרונה על ידי valer_valer ב 12/01/2010 23:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #10 

לי יש את ה MONITOR AUDIO SILVER S10 כקדמיים (גדולים מאוד ודומיננטיים)

ואת ה BRONZE 2 כאחוריים, האמת שאני דיי מרוצה.

חשבתי לשדרג את הקדמיים ל B&W סידרה 7 (ל 703), ואמרו לי שה B&W פחות טובים, רק אוליי שם טוב יותר..

לא יצא לי מעולם לשמוע את שניהים ולהשוות, אבל אני אעשה את זה בשלב כזה או אחר.. מה דעתכם?

ובעוד נימה, מישהו יודע מה נשמע טוב יותר ה BR2 מול סידרה 6 של B&W?

למתחיל השרשור, תתחדש!!

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

gechts כתב:לי יש את ה MONITOR AUDIO SILVER S10 כקדמיים (גדולים מאוד ודומיננטיים)

ואת ה BRONZE 2 כאחוריים, האמת שאני דיי מרוצה.

חשבתי לשדרג את הקדמיים ל B&W סידרה 7 (ל 703), ואמרו לי שה B&W פחות טובים, רק אוליי שם טוב יותר..

לא יצא לי מעולם לשמוע את שניהים ולהשוות, אבל אני אעשה את זה בשלב כזה או אחר.. מה דעתכם?

ובעוד נימה, מישהו יודע מה נשמע טוב יותר ה BR2 מול סידרה 6 של B&W?

למתחיל השרשור, תתחדש!!
...
לדעתי הBR2 יותר טוב, הסאונד שלו יותר נעים, יותר מדוייק ויותר מפורט, אם אתה רוצה לשדרג תצטרך להשקיע הרבה יותר כדי שהשינויי בסאונד יהיה משמעותי(יכול להיות שתצטרך להחליף את כל המערכת בשביל שיהיה שינויי) .לא רכשתי את הRS6, הייתי באיזור תל אביב מסיבות אישיות ובדרך עזרתי למשתמש חדש שרוצה להשקיע הרבה כסף אבל אין לו ניסיון בתחום לבחור מערכת טובה.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #12 

zeev78 פיספסתי את זה, חשבתי שרכשת אותם, בכל מקרה תודה על תשובתך.

אני אגב שמעתי רמקול לא מזמן מפתיע גם כן שהוא נחשב לזול יחסית, שנקרא ELAC,

שמעתי אותו בפיוז בגבעתיים, מול רמקולים של B&W ולטעמי הוא נשמע טוב בהרבה חד יותר ומפוקס יותר,

ה B&W נשמעו רדומים לידו, והמדהים הוא שה B&W עלו פי 2 בערך.

ברקצ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

הקריק ציוד מעולה (שזוכה לביקורות מצויינות בחו"ל) - ולא מוכר מספיק בארץ אולי עקב מדיניות היבואן שלא נותן לבדיקה בבית ולא משתף פעולה עם סוקרים וכותבי ביקורות. הדסטיני קיבל ציון A בסטראופייל (כן - אני יודע - לך תדע מי שילם למי מה) יחד עם ציוד שעולה פי 10 ממנו. גם התימחור שלו לא הרבה יותר יקר מבחו"ל. בלי קשר לרמקול שווה לנסות אותו. ה NAD לעומתו הוא בעל צליל שיש המגדירים "אנגלי" ולטעמי הוא פשוט קצת עמום וכמו שאמרו פה, קצת משעמם .....

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

gechts כתב:zeev78 פיספסתי את זה, חשבתי שרכשת אותם, בכל מקרה תודה על תשובתך.

אני אגב שמעתי רמקול לא מזמן מפתיע גם כן שהוא נחשב לזול יחסית, שנקרא ELAC,

שמעתי אותו בפיוז בגבעתיים, מול רמקולים של B&W ולטעמי הוא נשמע טוב בהרבה חד יותר ומפוקס יותר,

ה B&W נשמעו רדומים לידו, והמדהים הוא שה B&W עלו פי 2 בערך.
...
גם הCHARIO עולים 6800 ש"ח ומעמדים (שהם חובה לרמקול הזה) עולים 1500 ש"ח, הRS6 היה פי 2 יותר טוב ממנו. אם אתה משלם יותר כסף זה לא אומר שאתה מקבל את הכי טוב :).

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #15 

zeev78 כתב:
קרוקס44 כתב:אני יכול לספר שכאשר אשתי ואני החלטנו לשדרג את הרמקולים הסתובבנו בכל מיני חנויות ,קיבלנו יחס כזה ואחר וכשהגענו לשמוע את הרמקול הנ"ל לא הי צורך להמשיך ולחפש והחלטנו במהירות שזהו זה ולא אחר הצליל היה כזה כיפי במוסיקה שאנחנו אוהבים המחיר לא היה בשמיים כך שההחלטה היתה קלה
...
אתה מתכוון ל RS6 ?
...
ל- zeev78 כן התכוונתי לרמקול זה שכמו שאמרתי, לנו הוא גורם הרבה כיף

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

קרוקס44 כתב:
zeev78 כתב:
...
אתה מתכוון ל RS6 ?
...
ל- zeev78 כן התכוונתי לרמקול זה שכמו שאמרתי, לנו הוא גורם הרבה כיף
...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”