Monitor audio RS6
שמעתי אותו היום בפעולה אצל אמנון סאונד בתל אביב והתרשמתי ממנו מאוד, רמקול ריצפתי קטן, אלגנטי ועם סאונד מצויין בכל סיגנון של מוזיקה (גא"ז, רוק , קלאסית וכדומה). ערכתי השוואה בינו לבין רמקולים של EPOS וCHARIO (כולל הCHARIO Constellation Delphinus שיותר יקר ממנו) והוא אכל אותם בלי מלח. אם היה שער כניסה לעולם הHIGH END הוא היה נקרא RS6. ממליץ בחום למי שמעוניין ברמקול הטוב ביותר בטווח מחירי האמצע ומסכים לכל מילה שנכתבה עליו: http://www.stereophile.com/floorloudspe ... 06monitor/
הציוד הנלווה לצורך הבדיקה היה: נגן ומגבר של CREEK EVO, נגן סידי של קיימבריידג אודיו (מצויין), ונגן ומגבר של נאד (525 ו355 אם אני לא טועה, סאונד שמרני מדי לטעמי, יש כאלה שיאהבו אותו, אני לא אהבתי).
הציוד הנלווה לצורך הבדיקה היה: נגן ומגבר של CREEK EVO, נגן סידי של קיימבריידג אודיו (מצויין), ונגן ומגבר של נאד (525 ו355 אם אני לא טועה, סאונד שמרני מדי לטעמי, יש כאלה שיאהבו אותו, אני לא אהבתי).
בעולם השיקו כבר את המחליף שלו שזוכה להרבה תשבחות - ה RX .
ואם כבר אצל אמנון שווה להשוות לאח הגדול GS20 שעולה אמנם פי שתיים וחצי אבל מעניין לעשות את ההשוואה.
בתחום הזה של רצפתיים של 6-8K אין הרבה מתמודדים רציניים והאנגלים (מורדן שורט, קוואד, וורפדייל וכו') נותנים אופציות מעניינות. ועם זאת - אני אישית מרגיש שהרמקולים בטווח הנ"ל מתאימים יותר לקולנוע ביתי ופחות למוסיקה ברמה גבוהה.
ואם כבר אצל אמנון שווה להשוות לאח הגדול GS20 שעולה אמנם פי שתיים וחצי אבל מעניין לעשות את ההשוואה.
בתחום הזה של רצפתיים של 6-8K אין הרבה מתמודדים רציניים והאנגלים (מורדן שורט, קוואד, וורפדייל וכו') נותנים אופציות מעניינות. ועם זאת - אני אישית מרגיש שהרמקולים בטווח הנ"ל מתאימים יותר לקולנוע ביתי ופחות למוסיקה ברמה גבוהה.
השוואתי בין הRS 6 לGS20 ויש הבדל באיכות אבל הוא לא כזה גדול ומשמעותי כדי שיצדיק את ההפרש במחירים ואישית אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר באופצייה הזולה יותר בגלל שב Value for money הRs6 נתן את הביצועים הכי מרשימים בחנות.כל רמקול אחר (מדגיש שערכתי השוואה בינו לCHARIO שיקר ממנו בהרבה אם מוסיפים את המעמדים) נשמע לי חלול ויבש לעומתו ולדעתי הוא מתאים גם לסטריאו וגם לק"ב. רמקול נוסף שהרשים אותי מאוד הוא ה Monitor-Audio BR 2 שמופיע בתמונה, מי שלא שמע חייב לבדוק אותם אם אין לו תקציב גדול(לפני שהוא קונה מותג מדבקה), קשה לי להאמין שיש רמקול יותר טוב במחיר שלו.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
כבעלים שמח של הרמקול הזה
אני יכול לספר שכאשר אשתי ואני החלטנו לשדרג את הרמקולים הסתובבנו בכל מיני חנויות ,קיבלנו יחס כזה ואחר וכשהגענו לשמוע את הרמקול הנ"ל לא הי צורך להמשיך ולחפש והחלטנו במהירות שזהו זה ולא אחר הצליל היה כזה כיפי במוסיקה שאנחנו אוהבים המחיר לא היה בשמיים כך שההחלטה היתה קלה
Re: כבעלים שמח של הרמקול הזה
אתה מתכוון ל RS6 ?קרוקס44 כתב:אני יכול לספר שכאשר אשתי ואני החלטנו לשדרג את הרמקולים הסתובבנו בכל מיני חנויות ,קיבלנו יחס כזה ואחר וכשהגענו לשמוע את הרמקול הנ"ל לא הי צורך להמשיך ולחפש והחלטנו במהירות שזהו זה ולא אחר הצליל היה כזה כיפי במוסיקה שאנחנו אוהבים המחיר לא היה בשמיים כך שההחלטה היתה קלה...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הדגם הנ"ל הוא של סידרת הסילבר שלהם. הנה פוסט שלי על הדגם המקביל לו מסדרת הגולד. הוא היה הרמקול הראשון אותו בחנתי ברצינות בתחילת מסע החיפוש שלי לזוג רמקולים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 241#591241
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 241#591241
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
המחיר שלו גבוהה מדי לטעמי, תג מחיר של 7000 - 8000 יותר משקף את היכולות שלו. שמעתי אותו כמוך דרך הגברה ונגן של נאד וכמעט נרדמתיdanlior כתב:הדגם הנ"ל הוא של סידרת הסילבר שלהם. הנה פוסט שלי על הדגם המקביל לו מסדרת הגולד. הוא היה הרמקול הראשון אותו בחנתי ברצינות בתחילת מסע החיפוש שלי לזוג רמקולים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 241#591241...
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
לי יש את ה C355BEE עם RS-6.
השילוב שניצח (לטעמי כמובן) הרבה סטים יקרים בהרבה !!!
השילוב שניצח (לטעמי כמובן) הרבה סטים יקרים בהרבה !!!
נערך לאחרונה על ידי valer_valer ב 12/01/2010 23:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לי יש את ה MONITOR AUDIO SILVER S10 כקדמיים (גדולים מאוד ודומיננטיים)
ואת ה BRONZE 2 כאחוריים, האמת שאני דיי מרוצה.
חשבתי לשדרג את הקדמיים ל B&W סידרה 7 (ל 703), ואמרו לי שה B&W פחות טובים, רק אוליי שם טוב יותר..
לא יצא לי מעולם לשמוע את שניהים ולהשוות, אבל אני אעשה את זה בשלב כזה או אחר.. מה דעתכם?
ובעוד נימה, מישהו יודע מה נשמע טוב יותר ה BR2 מול סידרה 6 של B&W?
למתחיל השרשור, תתחדש!!
חשבתי לשדרג את הקדמיים ל B&W סידרה 7 (ל 703), ואמרו לי שה B&W פחות טובים, רק אוליי שם טוב יותר..
לא יצא לי מעולם לשמוע את שניהים ולהשוות, אבל אני אעשה את זה בשלב כזה או אחר.. מה דעתכם?
למתחיל השרשור, תתחדש!!
לדעתי הBR2 יותר טוב, הסאונד שלו יותר נעים, יותר מדוייק ויותר מפורט, אם אתה רוצה לשדרג תצטרך להשקיע הרבה יותר כדי שהשינויי בסאונד יהיה משמעותי(יכול להיות שתצטרך להחליף את כל המערכת בשביל שיהיה שינויי) .לא רכשתי את הRS6, הייתי באיזור תל אביב מסיבות אישיות ובדרך עזרתי למשתמש חדש שרוצה להשקיע הרבה כסף אבל אין לו ניסיון בתחום לבחור מערכת טובה.gechts כתב:לי יש את ה MONITOR AUDIO SILVER S10 כקדמיים (גדולים מאוד ודומיננטיים)
למתחיל השרשור, תתחדש!!...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
zeev78 פיספסתי את זה, חשבתי שרכשת אותם, בכל מקרה תודה על תשובתך.
אני אגב שמעתי רמקול לא מזמן מפתיע גם כן שהוא נחשב לזול יחסית, שנקרא ELAC,
שמעתי אותו בפיוז בגבעתיים, מול רמקולים של B&W ולטעמי הוא נשמע טוב בהרבה חד יותר ומפוקס יותר,
ה B&W נשמעו רדומים לידו, והמדהים הוא שה B&W עלו פי 2 בערך.
שמעתי אותו בפיוז בגבעתיים, מול רמקולים של B&W ולטעמי הוא נשמע טוב בהרבה חד יותר ומפוקס יותר,
ה B&W נשמעו רדומים לידו, והמדהים הוא שה B&W עלו פי 2 בערך.
הקריק ציוד מעולה (שזוכה לביקורות מצויינות בחו"ל) - ולא מוכר מספיק בארץ אולי עקב מדיניות היבואן שלא נותן לבדיקה בבית ולא משתף פעולה עם סוקרים וכותבי ביקורות. הדסטיני קיבל ציון A בסטראופייל (כן - אני יודע - לך תדע מי שילם למי מה) יחד עם ציוד שעולה פי 10 ממנו. גם התימחור שלו לא הרבה יותר יקר מבחו"ל. בלי קשר לרמקול שווה לנסות אותו. ה NAD לעומתו הוא בעל צליל שיש המגדירים "אנגלי" ולטעמי הוא פשוט קצת עמום וכמו שאמרו פה, קצת משעמם .....
גם הCHARIO עולים 6800 ש"ח ומעמדים (שהם חובה לרמקול הזה) עולים 1500 ש"ח, הRS6 היה פי 2 יותר טוב ממנו. אם אתה משלם יותר כסף זה לא אומר שאתה מקבל את הכי טובgechts כתב:zeev78 פיספסתי את זה, חשבתי שרכשת אותם, בכל מקרה תודה על תשובתך.
ה B&W נשמעו רדומים לידו, והמדהים הוא שה B&W עלו פי 2 בערך....
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
ל- zeev78 כן התכוונתי לרמקול זה שכמו שאמרתי, לנו הוא גורם הרבה כיףzeev78 כתב:אתה מתכוון ל RS6 ?קרוקס44 כתב:אני יכול לספר שכאשר אשתי ואני החלטנו לשדרג את הרמקולים הסתובבנו בכל מיני חנויות ,קיבלנו יחס כזה ואחר וכשהגענו לשמוע את הרמקול הנ"ל לא הי צורך להמשיך ולחפש והחלטנו במהירות שזהו זה ולא אחר הצליל היה כזה כיפי במוסיקה שאנחנו אוהבים המחיר לא היה בשמיים כך שההחלטה היתה קלה......
קרוקס44 כתב:ל- zeev78 כן התכוונתי לרמקול זה שכמו שאמרתי, לנו הוא גורם הרבה כיףzeev78 כתב:אתה מתכוון ל RS6 ?קרוקס44 כתב:אני יכול לספר שכאשר אשתי ואני החלטנו לשדרג את הרמקולים הסתובבנו בכל מיני חנויות ,קיבלנו יחס כזה ואחר וכשהגענו לשמוע את הרמקול הנ"ל לא הי צורך להמשיך ולחפש והחלטנו במהירות שזהו זה ולא אחר הצליל היה כזה כיפי במוסיקה שאנחנו אוהבים המחיר לא היה בשמיים כך שההחלטה היתה קלה.........