איזה נתונים טכניים חייבים להיות לראוטר שיתמוך UFI ?
שום דבר מיוחד, במהירות הזו כל נתב מסוג G יתאים, כמובן יש לבדוק את עניין החייגן/לא חייגן.
ברגע שעולים מעל 30MBIT צריך במחשב כרטיס 1GB ורצוי נתב מסוג N, בגלל שיש להם מעבד
יותר חזק שיכול להתמודד בהצלחה עם מלוא רוחב הקו. למרות שלי יש 32MBIT עם נתב WRT54GL
שעובד *טפו* *טפו* *טפו* בסדר גמור.
יותר חזק שיכול להתמודד בהצלחה עם מלוא רוחב הקו. למרות שלי יש 32MBIT עם נתב WRT54GL
שעובד *טפו* *טפו* *טפו* בסדר גמור.
מול יוזנט אני מקבל כמעט את מלוא רוחב הקו בשעות מסויימות ביממה. קראתי שרשוריםiakovl כתב:sYn אנחנו מדברים על ישראל... גם ה100 מגה הוא בפועל 10 (וזה במקרה הטוב)...
בחול של אנשים שקיבלו קצב ירוד בגלל שהמעבד של הנתב על עמד בעומס... ואח"כ קראתי
עוד אחד שהמליץ על כל נתב מסדרת N, בגלל המעבד היותר חזק.
לא מדויק. יש ראוטרים שלא מצליחים לעמוד במהירות של 12M, למרות שהם מהדור של אלחוטי G.sYn כתב:שום דבר מיוחד, במהירות הזו כל נתב מסוג G יתאים, כמובן יש לבדוק את עניין החייגן/לא חייגן.
שעובד *טפו* *טפו* *טפו* בסדר גמור....
אין דרך פשוטה לבדוק חוץ מלנסות ולשאול אחרים. אני עברתי כמה עד שמצאתי אחד שמחזיק מעמד.
(לא רלוונטי איזה, כי הוא מודל ישן שכבר לא נמכר)
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תתרחק ממנו כמו מאש. סבלתי איתו פחות מחודש, עד שנמאס לי מלנתק אותו מהחשמל בכל יום ולחבר אותו מחדש כעבור דקה. באמצע שינויי ההגדרות שלו בIE8 (פתיחת פורטים וכו') הייתי מקבל הוד' שגיאה שהאתר לא זמין והייתי נאלץ להתחיל מחדש עם סיסמא והכל. הייתי סובל מקשיי זמינות בPS3 ויוטורנט, למרות שהפורטים היו פתוחים.sky1sky10 כתב:פתחתי את השרשור בעקבות זה שנציג התמיכה הטכנית מבזקבינלאומי אמר לי שראוטר
EDIMAX 6524N לא עובד טוב עם חייגן והמליץ לי לרכוש ראוטר LEVEL ONE 6001 .
האם יש משהו בדבריו?...
לאחר שקניתי במקומו את DIR-655 הבנתי שבנטויז'ן (ספק קודם של אינטרנט 12 מ"ב בUFI של הוט) הטעו אותי כשמכרו לי אותו. נו טוב, נטויז'ן...
אגב, שום נציג רציני לא ימליץ לך באמת על הנתב הזה. בבזק בינלאומי לא התלהבו ממנו אך לא המליצו להחליף. זאת היתה יוזמה שלי, ואני שמח עד היום
אצלי נדפק אדימקס, אחרי זה קניתי עוד אדימקס, גם כל הזמן ניתוקים אקראיים, לא עמד בעומס של היוטורנט. עשה לי כאב ראש בקיצור.
החלטתי שבאדימקס אני יותר לא נוגע והלכתי על השור- WRT54GL של לינקסיס עם TOMATO, סוס עבודה, לא נופל לרגע, ממשיך לעבוד לא משנה כמה אני מעמיס עליו.
בכל מקרה לדעתי כן יכול להיות תמיכה מסויימת בראוטר, תתקנו אותי אם אני טועה אבל הרי הוא מעביר את המידע מהמודם למחשבים לא? ראוטר צולע יכול פשוט לא לעמוד בתעבורה היחסית גדולה שעוברת דרכו, ??
החלטתי שבאדימקס אני יותר לא נוגע והלכתי על השור- WRT54GL של לינקסיס עם TOMATO, סוס עבודה, לא נופל לרגע, ממשיך לעבוד לא משנה כמה אני מעמיס עליו.
בכל מקרה לדעתי כן יכול להיות תמיכה מסויימת בראוטר, תתקנו אותי אם אני טועה אבל הרי הוא מעביר את המידע מהמודם למחשבים לא? ראוטר צולע יכול פשוט לא לעמוד בתעבורה היחסית גדולה שעוברת דרכו, ??
נערך לאחרונה על ידי tamos2009 ב 12/01/2010 15:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
גם אצלי היו אותן בעיות עם ה6204Wg עד שהתקנתי FW 1.61 ובתור מוריד כבד, שעובד 24/7 טורנטים וRStamos2009 כתב:אצלי נדפק אדימקס, אחרי זה קניתי עוד אדימקס, גם כל הזמן ניתוקים אקראיים, לא עמד בעומס של היוטורנט. עשה לי כאב ראש בקיצור.
בכל מקרה לדעתי כן יכול להיות תמיכה מסויימת בראוטר, תתקנו אותי אם אני טועה אבל הרי הוא מעביר את המידע מהמודם למחשבים לא? ראוטר צולע יכול פשוט לא לעמוד בתעבורה היחסית גדולה שעוברת דרכו, ??...
וגם מזרים דרכו סרטי BR לסטרימר, אני יכול להגיד שהוא נותן תמורה טובה למחיר. 0 תקלות
לפני התקנת הFW היה פשוט סיוט, ניתוקים, נפילות עומס , תקיעות בהזרמה לISTAR .
אני מחזיק בארון גם את הWRT54G , בגלל HOT אין לי אפשרות לעבוד כי אני חייב חייגן. נקווה שTOMATO יסדר את הבעיה, אם כי גם הEDIMAX כרגע מתאים לצרכים שלי (גם בWIRELESS אין לי בעיות ). קו 2.5 מגה
לי היה את ה6204WLG דגם זול יותר, גם עדכנתי לקשוחה החדשה ביותר ולא עזר.
בכל מקרה, הלינקסיס לוקח בגדול, לא רק ביציבות אלה גם בכמות התכונות והגמישות שהוא נותן, אתה יכול לשנות כל אופציה הכי קטנה בראוטר לעומת האדימקס
בכל מקרה, הלינקסיס לוקח בגדול, לא רק ביציבות אלה גם בכמות התכונות והגמישות שהוא נותן, אתה יכול לשנות כל אופציה הכי קטנה בראוטר לעומת האדימקס
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לא תמיד הקושחה החדשה ביותר עובדת טוב. לפעמים צריך לשנמך, או לחכות באמת לקושחה חדשה שתצא אם כל האחרות לא עזרו.
ברור שהלינקסיס לוקח בגדול, אני מת כבר להתחיל לעבוד עליו, רק צריך קצת כוחות להתעסק עם זה כי עד עכשיו לא היה כוח, במיוחד שהכל עובד כמו שצריך אני לא רץ לשנות (כשהיו בעיות באדימקס קניתי את הלינקסיס ולאחר הקניה גיליתי שהוא לא עובד עם חייגן בתשתית הוט, על הדרך למזלי הקושחה של 1.61 של אדימקס פטרה לי את הבעיה..מאוחר יותר גיליתי שהTOMATO מסדר את החייגן של הוט, ונותר רק להתקין ולראות אם עובד). רק אם יש בעיות אני מתחיל בחפירות ארכיולוגיות , מדריכים ושאר הירקות.
ברור שהלינקסיס לוקח בגדול, אני מת כבר להתחיל לעבוד עליו, רק צריך קצת כוחות להתעסק עם זה כי עד עכשיו לא היה כוח, במיוחד שהכל עובד כמו שצריך אני לא רץ לשנות (כשהיו בעיות באדימקס קניתי את הלינקסיס ולאחר הקניה גיליתי שהוא לא עובד עם חייגן בתשתית הוט, על הדרך למזלי הקושחה של 1.61 של אדימקס פטרה לי את הבעיה..מאוחר יותר גיליתי שהTOMATO מסדר את החייגן של הוט, ונותר רק להתקין ולראות אם עובד). רק אם יש בעיות אני מתחיל בחפירות ארכיולוגיות , מדריכים ושאר הירקות.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
שלום רב,
תקנו אותי אם אני טועה - הבנתי שיש לאחד המשתמשים שכתב כאן ( sYn )
בשימוש ראוטר WRT54GL בחיבור UFI של HOT ?
לאחר שהיה לי כמה "אדימקסים" אני גם בדעה שה LINKSYS זה הכי טוב במחיר קטן,
אך מאז שידרוגים למהירות ל 2.5MB (והוספת חייגן ) היו ניתוקים בגלל חיבור PPTP .(מקובל)
ובשידרוג ל UFI 12MB - המהירות לא עולה על 5MB .
איך הצליח להפעיל WRT54GL בUFI ללא בעיות ?
(בכל הפורומים בוכים על LINKSYS בחיבור עם חייגן : )
מודע מאוד
אם תוכלו להבעיר את הנושא.
תקנו אותי אם אני טועה - הבנתי שיש לאחד המשתמשים שכתב כאן ( sYn )
בשימוש ראוטר WRT54GL בחיבור UFI של HOT ?
לאחר שהיה לי כמה "אדימקסים" אני גם בדעה שה LINKSYS זה הכי טוב במחיר קטן,
אך מאז שידרוגים למהירות ל 2.5MB (והוספת חייגן ) היו ניתוקים בגלל חיבור PPTP .(מקובל)
ובשידרוג ל UFI 12MB - המהירות לא עולה על 5MB .
איך הצליח להפעיל WRT54GL בUFI ללא בעיות ?
(בכל הפורומים בוכים על LINKSYS בחיבור עם חייגן : )
מודע מאוד
אם תוכלו להבעיר את הנושא.