שוב את עזרתכם ....
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
טוב קטונטי איכן לפתוח את השרשור אבל אנסה כאן תראו קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט למדיה סנטר במיוחד לא משנה זו לא הנקודה הם עובדים בבלו טוט אבל משום מה כאשר אני מתרחק יותר ממטר התקשורת נקטעת לחלוטין לא יודע מה יכול להפריע לתקשורת ואיך לפתור את זה אנא עזרתכם תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נא לערוך את כותרת השרשור, הכותרת כרגע היא בסגנון "כנסו כנסו, יש לי משהו חשוב לשאול אתכם..."
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
יש לי גם ראוטר וגם טלפון אבל אני לא בטוח לגביי התדר שלהם ותודה לך על התגובה המהירה וכן מרטין הכוונה היתה לכנסו כנסו יש לי משהו חשוב לשאול אותכם הציניות שלך רק מורידה נקודות זכות שצברת אצלי וזה לא מוסיף כלום בסך הכל לי זה חשוב זה כמו לקחת בן אדם ולהוריד לו את הרגליים כנ"ל כך למחשב
אני ממליץ על המקלדת הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694527
יש לה trackball במקום עכבר והיא עובדת על RF בתדר 2.4GHz. אני משתמש בה כבר שנתיים ללא כל בעיות, גם בטווחים של למעלה מ- 5 מטר. אין בעייה של הפרעות מכיוון או לכיוון הראוטר או הטלפון.
יש לה trackball במקום עכבר והיא עובדת על RF בתדר 2.4GHz. אני משתמש בה כבר שנתיים ללא כל בעיות, גם בטווחים של למעלה מ- 5 מטר. אין בעייה של הפרעות מכיוון או לכיוון הראוטר או הטלפון.