סמסונג S8300 או נוקיה N86 ?
אני אמור לקבל את אחד מהם, מה כדאי ?
למי יש מצלמת סטילס טובה יותר ?
מי מצלמת וידאו טוב יותר ?
מי יותר כיפית ?
אם למישהו יש נסיון עם שניהם, אשמח לשמוע.
צריך המלצה: סמסונג S8300 או נוקיה N86 ?
1. מצלמה: שני מכשירים בסטילס מייצרים תמונות מדהימות. לנוקיה יש שני לדים ב-FLASH ולסמסונג רק אחד.
2. בוודאו אהבתי יותר את נוקיה
3. מבחינת כיף ... זה תלוי בהגדרה...
יחד עם זאת לסמסונג יש מסך מגע וסליידר. מסך מגע זה תמיד כיף, לא? לסמסונג יש יישום סופר מדליק לדעתי : אתה יכול לקחת תמונה קבוצתית, להגדיר עליה טאגים של מספר אנשים (מכשיר מזהה פנים באופן אוטומטי) ולחייג או לשלוח הודעת ע"י לחיצה על הטאג של אדם. ויכולה להיות לך חבילה שלמה של תמונות כאלה שקל מאוד לדפדף בינהן. זה הרבה יותר נוח וכיפי מבחינת ארגון האנשים. כמו כן לסמסונג יש WIDGETS והרבה מקום לשים אותם כי ניתן לגלג את המסך למטה.
4. נוקיה זה מכשיר עם מערכת הפעלה לכל דבר, סמסונג לעומת זאת לא. כמובן שהוא תומך ב-JAVA ויש אין ספור יישומים בשבילו אבל MULTITASKING מעבר ליכולות שלו. גם סליידר כפול של נוקיה זה כיף
- שליטה הרבה יותר טובה במולטימדיה
גם יכולת לעשות ZOOM בעזרת הכפתורים הללו מאוד עוזרת בזמן גלישה.
בכלל לדעתי נוקיה הוא מכשיר הרבה יותר עסקי וסמסונג - צעצוע. אבל צעצוע עם הרבה סטייל (גם עניין של הגדרה) וכוח. אני איש של נוקיה אבל לבת שלי לקחתי S8300 והיא מאוד מרוצה ממנו
2. בוודאו אהבתי יותר את נוקיה
3. מבחינת כיף ... זה תלוי בהגדרה...
4. נוקיה זה מכשיר עם מערכת הפעלה לכל דבר, סמסונג לעומת זאת לא. כמובן שהוא תומך ב-JAVA ויש אין ספור יישומים בשבילו אבל MULTITASKING מעבר ליכולות שלו. גם סליידר כפול של נוקיה זה כיף
גם יכולת לעשות ZOOM בעזרת הכפתורים הללו מאוד עוזרת בזמן גלישה.
בכלל לדעתי נוקיה הוא מכשיר הרבה יותר עסקי וסמסונג - צעצוע. אבל צעצוע עם הרבה סטייל (גם עניין של הגדרה) וכוח. אני איש של נוקיה אבל לבת שלי לקחתי S8300 והיא מאוד מרוצה ממנו
We want to make a machine that will be proud of us.
לדעתי שני המכשירים הם מכשירי מולטימדיה הפונים החל מטיכוניסטים ועד לעובדי מטה בחברה פיננסית:)
ההבדלים העיקריים שקיימים בין 2 המכשירים האלה חוץ מזה שהם מיוצרים על ידי 2 חברות שונות היא ש:
1.המצלמה של N86 הרבה יותר איכותית מזו של S8300 במיוחד בתנאיי צילום לילה
2.וזה לא פחות חשוב ,הWIFI ,בעוד שN86 מצוייד עם WIFI , בסמסונג קצת מפגרים אחרי הטכנולוגיה במכשיר S8300 בכך שלא ציידו אותו בWIFI.
לדעתי לקנות היום מכשיר שאינו מצוייד בWIFI זה לא כזה שימושי ,כאשר אתה יכול לגלוש בחינם כמעט בכל קניון ובתי קפה .
אבל בשורה התחתונה ,תלוי מה אהבת ומה הצרכים שלך.
ההבדלים העיקריים שקיימים בין 2 המכשירים האלה חוץ מזה שהם מיוצרים על ידי 2 חברות שונות היא ש:
1.המצלמה של N86 הרבה יותר איכותית מזו של S8300 במיוחד בתנאיי צילום לילה
2.וזה לא פחות חשוב ,הWIFI ,בעוד שN86 מצוייד עם WIFI , בסמסונג קצת מפגרים אחרי הטכנולוגיה במכשיר S8300 בכך שלא ציידו אותו בWIFI.
לדעתי לקנות היום מכשיר שאינו מצוייד בWIFI זה לא כזה שימושי ,כאשר אתה יכול לגלוש בחינם כמעט בכל קניון ובתי קפה .
אבל בשורה התחתונה ,תלוי מה אהבת ומה הצרכים שלך.