kingi555 כתב:כלומר, לפי הבנתי,
אני נכנס לאייטונס, משדרג ל3.1.2
לאחר הפעולה הזאת, המכשיר שלי אמור לעבוד כרגיל, רק עניין הפריצה לא תקף,
לכן צריך להפעיל את הבלקריין, וזהו. המכשיר עובד.
האם יש סיכון בפעולות הללו?
...
הבנת נכון.
אין סיכון, כך מעדכנים תוכנה באייפון.
אני ממליץ לבחור באפשרות של Restore ולא Upgrade, כי כך אתה מתחיל מאפס עם מכשיר חדש.
אם תעשה Upgrade, יש סיכי שתאבד מקום במכשיר (בגלל באג הסידיה שעופר הזכיר), ז"א שאם היו לך תוכנות מותקנות מסידיה ותעשה Upgrade, המיקום שהתוכנות הללו תפסו לא יוחזר לך.
כמובן שאתה צריך לבצע גיבוי של כל הנתונים דרך האייטונס לפני שאתה מתחיל בכל התהליך, ואחרי שתסיים אותו, תעשה RESTORE FROM BACKUP בשביל להחזיר את כל הנתונים בחזרה למכשיר.
תוכנות מסידיה יימחקו, תוכנות מאפסטור מגובות באייטונס ויחזרו אחרי ה-RESTORE FROM BACKUP.