ניצן חן משיב מלחמה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אותי מדהים איך אדם כמו מוקדי
שהיה אחראי על רגולציות מטעם משרדים ממשלתיים
עובר לצד השני ללא שום צינון ועוסק בדיוק בנקודות עלייהם היה אחראי כרגולטור
מה זה אם לא ליכלוך? ואני אמור לחושב שהוא שירת אותי כעובד מדינה הוא עשה עבודתו נאמנה?
וגם אם כן (כולי תקווה) אין כאן מינימום של צינון ולו רק למראית עין
שהיה אחראי על רגולציות מטעם משרדים ממשלתיים
עובר לצד השני ללא שום צינון ועוסק בדיוק בנקודות עלייהם היה אחראי כרגולטור
מה זה אם לא ליכלוך? ואני אמור לחושב שהוא שירת אותי כעובד מדינה הוא עשה עבודתו נאמנה?
וגם אם כן (כולי תקווה) אין כאן מינימום של צינון ולו רק למראית עין
העם דורש..... כל מיני דברים
מה שעצבן אותי בתגובה של הרשתות , שהם אומרים "אבל נתנו לכם X וY במקום " , בכול מדינה אחרת היו זורקים את הבנאדם הזה לרחוב מיידית . מה פירוש נתתם ? הרי אם זה היה שוק פתוח הייתם מתחננים לתת את זה ? צריך להודות לכם שאתם מחליפים ערוצים ? ואני מבין שאתם מחליפים אותם לא בגלל נושאים עסקיים שלכם עם ספקי הערוצים ? כלומר אתם טוענים כביכול שבדקתם ומצאתם שהצרכן הישראלי יעדיף את הערוצים האלו , ולמרות שהם עלו לכם יותר ביוקר נתתם לו את זה ? כי אם כן הוא אולי צריך לשבח את השירות ה"מופתי " , אבל לבוא עם זה ולהתלונן שנותנים לאנשים לצאת ?!!!! זה רק במדינת ישראל שבה החברות והספקים חושבים שהצרכנים שייכים להם , והם פרה חולבת שניתן גם לשקר לה ו/או לתת לה שירות פחות מהמובטח , ועדיין שיהיה בכלא שלהם
האמת היא שרואים את זה בכ"כ הרבה ענפים במשק , וזה מרתיח , אבל הוא צדק בדבר אחד , אם לצרכן הישראלי אין יכולת של דחיית סיפוקים והוא מוכן לקבל יחס כזה מחפיר עבור כספו שיבושם לו . כי עובדה פשוטה שהוא הזכיר אותה , החרדים שמוכנים להלחם על זכויותיהם , ולמרות שכוח הקניה האבסולוטי שלהם יותר קטן בהרבה , גורמים לכול המשק לכרוע ברכיים . ואותם משפחות/אולגרכים שכורעים ברכיים בפני הציבור החרדי , רואים בכול אזרחי ישראל פראיירים שצריך לגזוז אותם . אז אם אתם נותנים להם , אל תבואו ותבכו על זה . פשוט תמשיכו להגזז ולתת כסף ולהיות פראיירים
האמת היא שרואים את זה בכ"כ הרבה ענפים במשק , וזה מרתיח , אבל הוא צדק בדבר אחד , אם לצרכן הישראלי אין יכולת של דחיית סיפוקים והוא מוכן לקבל יחס כזה מחפיר עבור כספו שיבושם לו . כי עובדה פשוטה שהוא הזכיר אותה , החרדים שמוכנים להלחם על זכויותיהם , ולמרות שכוח הקניה האבסולוטי שלהם יותר קטן בהרבה , גורמים לכול המשק לכרוע ברכיים . ואותם משפחות/אולגרכים שכורעים ברכיים בפני הציבור החרדי , רואים בכול אזרחי ישראל פראיירים שצריך לגזוז אותם . אז אם אתם נותנים להם , אל תבואו ותבכו על זה . פשוט תמשיכו להגזז ולתת כסף ולהיות פראיירים
אתם ושכמותכם תמשיכו לבכות עוד שנים רבות, כי למרבה הצער, אתם לא מסוגלים להתאגד ולהילחם.
כמו שניצן אמר; צריך ללמוד מהחרדים. בהפגנות שלהם הם עוברים את הגבול, אבל בחרם צרכנים הם מומחים והשיטה שלהם מוכחת ובדוקה.
פעם אחת שהוט/יס יורידו ערוץ מהבסיס ו-30-50 אחוז מהלקוחות יתנתקו מהם, הם גם יחזירו את אותו ערוץ וגם לא יחשבו יותר להוריד ערוצים בהחלטות של רגע.
מה גם שהוט/יס מורידות את אותו ערוץ. הם מתחרים, לא? מה זה התיאום הזה?!
כמו שניצן אמר; צריך ללמוד מהחרדים. בהפגנות שלהם הם עוברים את הגבול, אבל בחרם צרכנים הם מומחים והשיטה שלהם מוכחת ובדוקה.
פעם אחת שהוט/יס יורידו ערוץ מהבסיס ו-30-50 אחוז מהלקוחות יתנתקו מהם, הם גם יחזירו את אותו ערוץ וגם לא יחשבו יותר להוריד ערוצים בהחלטות של רגע.
מה גם שהוט/יס מורידות את אותו ערוץ. הם מתחרים, לא? מה זה התיאום הזה?!
אם הכוונה להולמרק, אז הערוץ החליט להפסיק לשדר בישראל, לכן הוא ירד גם בהוט וגם ביס..... לבוא בטענות על תיאום במקרה הזה זה שטויות.SoMe1 כתב:אתם ושכמותכם תמשיכו לבכות עוד שנים רבות, כי למרבה הצער, אתם לא מסוגלים להתאגד ולהילחם.
מה גם שהוט/יס מורידות את אותו ערוץ. הם מתחרים, לא? מה זה התיאום הזה?!...
ד"א, אתם יודעים מה קורה בעולם? כמה ערוצים עולים, יורדים, משתנים ומתחדשים... אתם חושבים שרק בארץ כועסים על חברות הלווין והכבלים וחושבים שהם מנסים להרע לצרכנים?
http://www.wgal.com/news/15346401/detail.html
http://www.dslreports.com/forum/r208531 ... wo-warning
http://www.hometheaterforum.com/forum/t ... g-channels
כל חברות המדיה בכל העולם משנות ומחליפות ערוצים. לפעמים הן מספקות אלטרנטיבה, לפעמים לא. בארצות הברית דודה שלי מנויה ל-DIRECTV וכל חודש מתווסף אצלה ערוץ או שניים בספרדית. זה מעולה (בשביל מי שדובר ספרדית). יחד עם זה, פעם בחודשיים יורדים ערוצים באנגלית או עוברים לחבילות היקרות יותר (שלא נדבר על השינויים הפנימיים במערכי התוכניות). גם שם מתעצבנים על זה. אותו הדבר קורה באירופה. אבל רוב הצפייה בארצות הברית היא ברשתות, או בערוצי הכבלים הפרטיים (SHOWTIME, HBO etc.) כך שירידת ערוצים איזוטריים (וזה מה שהיה ערוץ הולמרק, בסופו של דבר) כמעט ולא מורגשת.