חברת שידורים רוסית צפויה לזעזע את הטלוויזיה הרב-ערוצית - ב-80 שקל לחודש

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 11_1141623

IPTV ניראה יותר קרוב מתמיד...אבל אל תדעגו,HOT/YES אולי הורידו מחירים כדי לשמר לקוחות,אבל גם כבלו את עם ישראל,(שלא יכול להתנתק הערוץ ספורט וילדים) לעוד 3 שנים בחוזים דרקוניים.
אז כניראה שמקרה HALLMARK עשה להם גם טוב :lol:
לא בטוח שזה יצא לפועל כל כך מהר,אבל דבר אחד בטוח,3 שנים בתחום הזה,זה נצח נצחים (i)

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

היה כתוב "ברבעון הראשון של 2010" - זה עכשיו.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #3 

אין בעיה גם להשתמש בזה עכשיו
ועוד בגלל השנה החדשה הם יצעו במבצע של USER לשבוע חינם.
אפילו עם חיבור 2.5 מגה אין שום בעיה לראות את השידורים שלהם
מי שרוצה לנסות כנסו
http://iptv.kartina.tv/
ותכניסו
USER: 1168213
PASS: 551829

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

יש כל כך הרבה בעיות ברשת הישראלית שלהעביר כרגע שידורים חיים באופן אמין עליהם זה נראה לי כמו סוג של מדע בדיוני...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #5 

vic1234 כתב:אין בעיה גם להשתמש בזה עכשיו
ועוד בגלל השנה החדשה הם יצעו במבצע של USER לשבוע חינם.
אפילו עם חיבור 2.5 מגה אין שום בעיה לראות את השידורים שלהם
מי שרוצה לנסות כנסו
http://iptv.kartina.tv/
ותכניסו
USER: 1168213
PASS: 551829
...
המנוי הזה נגמר מחר:-(

נרשמתי בעצמי, בערב נראה איך זה עובד מהבית

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

מהפכת התוכן הבאה כבר כאן: 65 ערוצי טלוויזיה בחצי מהמחיר של HOT ו-yes

שליחה #6 

HOT ו-yes צפויות להתמודד השנה מול איום חדש - שירותי טלוויזיה רב-ערוצית המבוססים על האינטרנט ■ המחיר: כ-80 שקל לחודש ■ קהל הצופים הרוסי צפוי להיות הנהנה הראשון מהשירות

כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 11_1141623

תמונה

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #7 

אני לא חושב שהם מהווים איום אמיתי על יס או הוט, מעבר לעלות החודשית של 80 שקלים יש עוד כמה עלויות נוספות שהופכות את העסקה ללא כ"כ משתלמת:

1. העלות הראשונית של 120 אירו (650 שקלים) לממיר, בבית עם 4 טלוויזיות המחיר קופץ ל2600 ש"ח.
2. החבילה לא כוללת אף תוכן ישראלי וסביר להניח שלא כל מי שיהיה מעוניין להתחבר יוותר בכזאת קלות על החדשות מישראל. זה מביא לעלות נוספת של 200 ש"ח לחודש למי שירצה את ערוץ 9 או תוספת עלות ראשונית של עוד 400 ש"ח לטלוויזיה עבור DVB-T למי שיסתפק ב10, 11 ו22.
3. להרבה אנשים אין אינטרנט במהירות מספקת, בטח שלא עבור צפייה דרך כמה ממירים יחד וגם לא כולם יהיו מוכנים לסבול האטה במהירות. עבור מי שיש לו כרגע 2.5 מגה ויצטרך לשדרג ל5 עד 12 Mbps זה מביא לעלות נוספת של עד 150 ש"ח בחודש.

בקיצור, מי שיתחבר אליהם יצטרך לספוג את העלות הראשונית ובכל מקרה לא ישלם פחות ממה שהוא היה משלם ליס/הוט או שהוא בכלל לא יתנתק מהם ואז הסכום שהוא מוציא בכל חודש על טלוויזיה רק יעלה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #8 

oferlaor כתב:יש כל כך הרבה בעיות ברשת הישראלית שלהעביר כרגע שידורים חיים באופן אמין עליהם זה נראה לי כמו סוג של מדע בדיוני...
...
הוצאת לי את המילים מהפה. IPTV במצב הנוכחי בישראל לדעתי לא אפשרי בכלל.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #9 

oferlaor כתב:יש כל כך הרבה בעיות ברשת הישראלית שלהעביר כרגע שידורים חיים באופן אמין עליהם זה נראה לי כמו סוג של מדע בדיוני...
...
ברגע שהמידע מוזרם משרת שיושב בתוך הרשת הישראלית (אגב, סביר להניח שיש שרת כזה אצל כל אחת מהספקיות) - אין שום בעיה, להיפך. הרשת הישראלית דווקא מצויינת ומוכנה כבר היום לאספקת שירותים כאלה.

אני צופה הרבה בתכנים מוזרמים מהאתר של מאקו (לפחות פעמיים בשבוע). השידור זורם, חלק, ללא תקיועת וקטיעות, וללא באפרים. החיבור אצלי בבית, אגב, הוא 1.5 Mb בלבד (ולא, ממש לא צריך יותר מזה בשביל סטרימינג של SD).

אורנג' time מפעילה שירות כזה כבר למעלה משנה, השרתים של castup שידרו ב-2009 1.5 מליארד דקות של וידאו ליוזרים בארץ. הרשת הפנים ישראלית יכולה ומסוגלת לספק הרבה יותר מזה. למעשה, הרשת הפנים ישראלית משאירה הרחק מאחור את הרשת הפנים אמריקאית.
You are never fully dressed without a smile

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #10 

Shed כתב:
...
ברגע שהמידע מוזרם משרת שיושב בתוך הרשת הישראלית (אגב, סביר להניח שיש שרת כזה אצל כל אחת מהספקיות) - אין שום בעיה, להיפך. הרשת הישראלית דווקא מצויינת ומוכנה כבר היום לאספקת שירותים כאלה.

אני צופה הרבה בתכנים מוזרמים מהאתר של מאקו (לפחות פעמיים בשבוע). השידור זורם, חלק, ללא תקיועת וקטיעות, וללא באפרים. החיבור אצלי בבית, אגב, הוא 1.5 Mb בלבד (ולא, ממש לא צריך יותר מזה בשביל סטרימינג של SD).

אורנג' time מפעילה שירות כזה כבר למעלה משנה, השרתים של castup שידרו ב-2009 1.5 מליארד דקות של וידאו ליוזרים בארץ. הרשת הפנים ישראלית יכולה ומסוגלת לספק הרבה יותר מזה. למעשה, הרשת הפנים ישראלית משאירה הרחק מאחור את הרשת הפנים אמריקאית.
...
מסכים ב-100%, עוד בשנת 2004 או 2005 (אני לא זוכר כבר בדיוק) נערכו בבזק ניסויים די מוצלחים של עברת טלויזיה רב ערוצית דרך האינטרנט, עם ממירים יעודיים. בסופו של דבר השירות לא יצא לפועל, כי בזק לא קיבלה אישורים, אבל מבחינה טכנית זה עבד אז די בסדר, והיום, אני מאמין, שזה יעבוד עוד יותר טוב, כתוצאה משדרוג הרשת הפנים ארצית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #11 

ממה שאני זוכר, הניסוים היו של PEERTV, אותה חברה בדיוק שמדובר עליה כאן...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”