בעיה במדיה סנטר של חלונות 7
פעלתי לפי המדריך כאן למטה
http://www.hometheater.co.il/vt69436.%D ... 7%9C%D7%A5
עשיתי הכל בדיוק כמו שכתוב במדריך ,הסרטים עובדים מצוין אין שום תקיעות אבל הכתוביות אין נראות למרות שסמנתי איפה שהיה מפורט במדריך . מה לעשות ?
http://www.hometheater.co.il/vt69436.%D ... 7%9C%D7%A5
עשיתי הכל בדיוק כמו שכתוב במדריך ,הסרטים עובדים מצוין אין שום תקיעות אבל הכתוביות אין נראות למרות שסמנתי איפה שהיה מפורט במדריך . מה לעשות ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
צריך גם להפעיל את פילטר הכתוביות ב ffdshow זה לא צוין במדריכון כי חשבתי שזה מובן מאיליו. מכל מקום, מדריך הכתוביות ל vista יתאים גם במקרה זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אם הכוונה לקטע הזה אז עשיתי את זהCatskinner כתב:צריך גם להפעיל את פילטר הכתוביות ב ffdshow זה לא צוין במדריכון כי חשבתי שזה מובן מאיליו. מכל מקום, מדריך הכתוביות ל vista יתאים גם במקרה זה....
"כתוביות: ברירת המחדל של FFDShow היא שהכתוביות לא מאופשרות, לכן מומלץ אחרי ההתקנה לסמן את הריבוע של Subtitles ב-FFDShow Video decoder configuration, ובתת התפריט של Font לשים את ה-Charset על Hebrew, לסמן את הריבוע Auto Size, ואז לקבוע את הגודל הרצוי של הכתוביות.
כמו כן, על מנת שה-FFDShow לא ייקח כתוביות המובנות בקבצי ה-MKV (קיימות בעיקר בשפה האנגלית בקבצי סרטים שהם Rip מ-Bluray), כבו בתפריט הראשי של ה-Subtitles את הריבוע Accept embedded subtitles. "
ועדין אין כלום
שמתי לב הגרסה היא 2527 מ2008 אולי זאת לא אותה גרסה כמו שלך ? גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הגרסה החדשה של 3154 מ2009 לא רואים כתוביות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לפי מה שאתה כותב אין סיבה שלא תראה כתוביות עם ffdshow . אני עובד כרגע בבית עם 3119 ללא בעיות.
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כרגע היא שבגרסאות ה SVN האחרונות הם מנסים להכניס גם פענוח דרך האצת ווידאו בחומרה (DXVA2). אם הפעלת את האפשרות הזו אז לא יהיו לך כתוביות.
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כרגע היא שבגרסאות ה SVN האחרונות הם מנסים להכניס גם פענוח דרך האצת ווידאו בחומרה (DXVA2). אם הפעלת את האפשרות הזו אז לא יהיו לך כתוביות.
אז איך אני מבטל את זה ומחזיר למצב שכן יראו כתוביותCatskinner כתב:לפי מה שאתה כותב אין סיבה שלא תראה כתוביות עם ffdshow . אני עובד כרגע בבית עם 3119 ללא בעיות.
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כרגע היא שבגרסאות ה SVN האחרונות הם מנסים להכניס גם פענוח דרך האצת ווידאו בחומרה (DXVA2). אם הפעלת את האפשרות הזו אז לא יהיו לך כתוביות....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש לך מערכת הפעלה של 32 ביט או 64 ביט? ה-64 ביט ידועה כבעייתית מאוד בהפעלת FFDShow בתוך המדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי 32BIT כי ידעתי על כל הצרות שיש עם 64 ועדין איך שהוא הבעיות הגיעו גם אלי .pixies כתב:יש לך מערכת הפעלה של 32 ביט או 64 ביט? ה-64 ביט ידועה כבעייתית מאוד בהפעלת FFDShow בתוך המדיה סנטר....
אם אני ימחוק התוכנות דרך הUninstall שלהן ויתקין הכל מחדש לפי המדריך יש סיכוי שזה יפתר או שעדיף לי להשאיר את המצב כמו שהוא ושננסה לפתור אותו ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לפי איזו שיטה התקנת את הקודקים בווינדוס 7, השיטה של CatSkinner או השיטה של התקנת Shark007?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אגב, גם Shark007 מתקין FFDShow...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש ב-Shark007 תוכנת הגדרות בה קובעים איזה קודק יופעל.
Shark007 לא פתר לי כלום שאני מנסה FFDShow לא רואים כתוביות ושאני משתמש בתוכנה השניה רואים אבל לא בכל סרט .אני מעדיף להשתמש FFDShow נטו רק אין לי מושג איך לאתר את הבעיה שגורמת לכתוביות לא להופיע.pixies כתב:יש ב-Shark007 תוכנת הגדרות בה קובעים איזה קודק יופעל....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם שם קובץ הכתוביות הוא בדיוק כמו שם קובץ הסרט, למעט הסיומת (כולל אותיות גדולות וקטנות)? האם אין בשם הקובץ אותיות בעברית?
לשאלה הראשונה כן בדיוק אותו דבר התרגום והסרט רק הסיומת שונה.pixies כתב:האם שם קובץ הכתוביות הוא בדיוק כמו שם קובץ הסרט, למעט הסיומת (כולל אותיות גדולות וקטנות)? האם אין בשם הקובץ אותיות בעברית?...
לשאלה השניה כן ניסיתי בעברית ובנוסף באנגלית .
בלי קשר לבעיה אבל אולי לפתרון פעם דברתי על מדריך תמונות הינה דוגמא לאחד כזה
תראו כמה מעט עבודה וכמה ברור זה
http://www.torec.net/guide_info.asp?guide_id=11
- Catskinner
- חבר במועדון HT

טוב, אחרי חשיבה קצרה הגעתי למסקנה שאם עשית את כל מה שצריך בהתאם למדריכים ואתה בכל זאת לא רואה כתוביות אז יש אפשרות אחת שהיא סבירה יותר משאר האפשרויות: הסרט לא עובר דרך ffdshow
מה שאני מציע זה שתסתכל מהן הצלמיות שמופיעות לך ב taskbar ו/או מגש המשימות כשאתה מנגן סרט שבו אתה לא מצליח לראות כתוביות ונמשיך משם.
בנוגע למדריכי קומיקס: אני בחיים לא אכתוב אחד כזה כי אני שייך לאסכולה הטוענת שאם כותבים מדריך זה בתקווה שמי שיקרא אותו רוצה גם ללמוד ולהבין מה הוא עושה ולמה הוא עושה זאת. משום מה יש לי את הסברה שאותו אחד שילמד ויבין גם ירכוש את הידע שימנע ממנו מלהסתבך בפעם הבאה. הקומיקסים המופיעים ברשת רק מכשירים את המשתמשים ללחוץ על כפתורים כמו קופים ולי זה לא מתאים מבחינה רעיונית.
מה שאני מציע זה שתסתכל מהן הצלמיות שמופיעות לך ב taskbar ו/או מגש המשימות כשאתה מנגן סרט שבו אתה לא מצליח לראות כתוביות ונמשיך משם.
בנוגע למדריכי קומיקס: אני בחיים לא אכתוב אחד כזה כי אני שייך לאסכולה הטוענת שאם כותבים מדריך זה בתקווה שמי שיקרא אותו רוצה גם ללמוד ולהבין מה הוא עושה ולמה הוא עושה זאת. משום מה יש לי את הסברה שאותו אחד שילמד ויבין גם ירכוש את הידע שימנע ממנו מלהסתבך בפעם הבאה. הקומיקסים המופיעים ברשת רק מכשירים את המשתמשים ללחוץ על כפתורים כמו קופים ולי זה לא מתאים מבחינה רעיונית.
אני חושב שעלית על הבעיה חחח ,אני לא רואה שום סמל שקשור לffdshow .Catskinner כתב:טוב, אחרי חשיבה קצרה הגעתי למסקנה שאם עשית את כל מה שצריך בהתאם למדריכים ואתה בכל זאת לא רואה כתוביות אז יש אפשרות אחת שהיא סבירה יותר משאר האפשרויות: הסרט לא עובר דרך ffdshow
בנוגע למדריכי קומיקס: אני בחיים לא אכתוב אחד כזה כי אני שייך לאסכולה הטוענת שאם כותבים מדריך זה בתקווה שמי שיקרא אותו רוצה גם ללמוד ולהבין מה הוא עושה ולמה הוא עושה זאת. משום מה יש לי את הסברה שאותו אחד שילמד ויבין גם ירכוש את הידע שימנע ממנו מלהסתבך בפעם הבאה. הקומיקסים המופיעים ברשת רק מכשירים את המשתמשים ללחוץ על כפתורים כמו קופים ולי זה לא מתאים מבחינה רעיונית....
אני משתמש חדש ב7 שם הסמלים מוסתרים בtaskbar אז בכלל לא שמתי לב לזה.
מה עושים מכאן ?
אומרים שבני האדם התחילו מהקופים ותראה לאן הם הגיעו . אני בדרך כלל אוהב מדריך של "קופים" אחרי שאני יודע לעשות דברים פשוטים אני מתחיל לשחק לבד עם התוכנה וכך אני לומד הרבה יותר, המדריך שמשמש כמן זרז ללמידת התוכנה. תחשוב על זה כמו על מסלול בטיול אם תכיר פעם אחת את המסלול תמיד תוכל להתחיל ולגלות מסלולים חדשים, אך במצב חרום תוכל לחזור תמיד למסלול המוכר .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אני זוכר נכון (לא ניסיתי בעצמי) במדריכון של CatSkinner ל-Windows 7 יש לינק לתוכנה קטנטנה או קובץ REG שגורמים לווינדוס להעדיף את ה-FFDShow על הקודקים הפנימיים של ווינדוס 7 בניגון תכני H.264. הרצת את זה? אולי שווה להריץ שוב.