בעיה במדיה סנטר של חלונות 7

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

פעלתי לפי המדריך כאן למטה

http://www.hometheater.co.il/vt69436.%D ... 7%9C%D7%A5

עשיתי הכל בדיוק כמו שכתוב במדריך ,הסרטים עובדים מצוין אין שום תקיעות אבל הכתוביות אין נראות למרות שסמנתי איפה שהיה מפורט במדריך . מה לעשות ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

צריך גם להפעיל את פילטר הכתוביות ב ffdshow זה לא צוין במדריכון כי חשבתי שזה מובן מאיליו. מכל מקום, מדריך הכתוביות ל vista יתאים גם במקרה זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Catskinner כתב:צריך גם להפעיל את פילטר הכתוביות ב ffdshow זה לא צוין במדריכון כי חשבתי שזה מובן מאיליו. מכל מקום, מדריך הכתוביות ל vista יתאים גם במקרה זה.
...
אם הכוונה לקטע הזה אז עשיתי את זה
"כתוביות: ברירת המחדל של FFDShow היא שהכתוביות לא מאופשרות, לכן מומלץ אחרי ההתקנה לסמן את הריבוע של Subtitles ב-FFDShow Video decoder configuration, ובתת התפריט של Font לשים את ה-Charset על Hebrew, לסמן את הריבוע Auto Size, ואז לקבוע את הגודל הרצוי של הכתוביות.
כמו כן, על מנת שה-FFDShow לא ייקח כתוביות המובנות בקבצי ה-MKV (קיימות בעיקר בשפה האנגלית בקבצי סרטים שהם Rip מ-Bluray), כבו בתפריט הראשי של ה-Subtitles את הריבוע Accept embedded subtitles. "

ועדין אין כלום

שמתי לב הגרסה היא 2527 מ2008 אולי זאת לא אותה גרסה כמו שלך ? גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הגרסה החדשה של 3154 מ2009 לא רואים כתוביות

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

לפי מה שאתה כותב אין סיבה שלא תראה כתוביות עם ffdshow . אני עובד כרגע בבית עם 3119 ללא בעיות.

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כרגע היא שבגרסאות ה SVN האחרונות הם מנסים להכניס גם פענוח דרך האצת ווידאו בחומרה (DXVA2). אם הפעלת את האפשרות הזו אז לא יהיו לך כתוביות.

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

Catskinner כתב:לפי מה שאתה כותב אין סיבה שלא תראה כתוביות עם ffdshow . אני עובד כרגע בבית עם 3119 ללא בעיות.

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כרגע היא שבגרסאות ה SVN האחרונות הם מנסים להכניס גם פענוח דרך האצת ווידאו בחומרה (DXVA2). אם הפעלת את האפשרות הזו אז לא יהיו לך כתוביות.
...
אז איך אני מבטל את זה ומחזיר למצב שכן יראו כתוביות

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עשרות צופים ורק אדם יחיד עוזר מה נסדר ???

שליחה #6 

הקפצה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #7 

יש לך מערכת הפעלה של 32 ביט או 64 ביט? ה-64 ביט ידועה כבעייתית מאוד בהפעלת FFDShow בתוך המדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

pixies כתב:יש לך מערכת הפעלה של 32 ביט או 64 ביט? ה-64 ביט ידועה כבעייתית מאוד בהפעלת FFDShow בתוך המדיה סנטר.
...
יש לי 32BIT כי ידעתי על כל הצרות שיש עם 64 ועדין איך שהוא הבעיות הגיעו גם אלי .
אם אני ימחוק התוכנות דרך הUninstall שלהן ויתקין הכל מחדש לפי המדריך יש סיכוי שזה יפתר או שעדיף לי להשאיר את המצב כמו שהוא ושננסה לפתור אותו ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #9 

לפי איזו שיטה התקנת את הקודקים בווינדוס 7, השיטה של CatSkinner או השיטה של התקנת Shark007?

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

pixies כתב:לפי איזו שיטה התקנת את הקודקים בווינדוס 7, השיטה של CatSkinner או השיטה של התקנת Shark007?
...
בשיטה של CatSkinner בגלל שאני מכיר קצת את התוכנה והיא גם יותר גמישה עם הכתוביות שזה מאוד חשוב לי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #11 

אגב, גם Shark007 מתקין FFDShow...

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

pixies כתב:אגב, גם Shark007 מתקין FFDShow...
...
אם אני יתקין את המקודדים של Shark007 אני צריך לשנות דברים בהגדרות ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #13 

יש ב-Shark007 תוכנת הגדרות בה קובעים איזה קודק יופעל.

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

pixies כתב:יש ב-Shark007 תוכנת הגדרות בה קובעים איזה קודק יופעל.
...
Shark007 לא פתר לי כלום שאני מנסה FFDShow לא רואים כתוביות ושאני משתמש בתוכנה השניה רואים אבל לא בכל סרט .אני מעדיף להשתמש FFDShow נטו רק אין לי מושג איך לאתר את הבעיה שגורמת לכתוביות לא להופיע.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #15 

האם שם קובץ הכתוביות הוא בדיוק כמו שם קובץ הסרט, למעט הסיומת (כולל אותיות גדולות וקטנות)? האם אין בשם הקובץ אותיות בעברית?

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

pixies כתב:האם שם קובץ הכתוביות הוא בדיוק כמו שם קובץ הסרט, למעט הסיומת (כולל אותיות גדולות וקטנות)? האם אין בשם הקובץ אותיות בעברית?
...
לשאלה הראשונה כן בדיוק אותו דבר התרגום והסרט רק הסיומת שונה.
לשאלה השניה כן ניסיתי בעברית ובנוסף באנגלית .

בלי קשר לבעיה אבל אולי לפתרון פעם דברתי על מדריך תמונות הינה דוגמא לאחד כזה
תראו כמה מעט עבודה וכמה ברור זה
http://www.torec.net/guide_info.asp?guide_id=11

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

טוב, אחרי חשיבה קצרה הגעתי למסקנה שאם עשית את כל מה שצריך בהתאם למדריכים ואתה בכל זאת לא רואה כתוביות אז יש אפשרות אחת שהיא סבירה יותר משאר האפשרויות: הסרט לא עובר דרך ffdshow

מה שאני מציע זה שתסתכל מהן הצלמיות שמופיעות לך ב taskbar ו/או מגש המשימות כשאתה מנגן סרט שבו אתה לא מצליח לראות כתוביות ונמשיך משם.

בנוגע למדריכי קומיקס: אני בחיים לא אכתוב אחד כזה כי אני שייך לאסכולה הטוענת שאם כותבים מדריך זה בתקווה שמי שיקרא אותו רוצה גם ללמוד ולהבין מה הוא עושה ולמה הוא עושה זאת. משום מה יש לי את הסברה שאותו אחד שילמד ויבין גם ירכוש את הידע שימנע ממנו מלהסתבך בפעם הבאה. הקומיקסים המופיעים ברשת רק מכשירים את המשתמשים ללחוץ על כפתורים כמו קופים ולי זה לא מתאים מבחינה רעיונית.

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

Catskinner כתב:טוב, אחרי חשיבה קצרה הגעתי למסקנה שאם עשית את כל מה שצריך בהתאם למדריכים ואתה בכל זאת לא רואה כתוביות אז יש אפשרות אחת שהיא סבירה יותר משאר האפשרויות: הסרט לא עובר דרך ffdshow

מה שאני מציע זה שתסתכל מהן הצלמיות שמופיעות לך ב taskbar ו/או מגש המשימות כשאתה מנגן סרט שבו אתה לא מצליח לראות כתוביות ונמשיך משם.

בנוגע למדריכי קומיקס: אני בחיים לא אכתוב אחד כזה כי אני שייך לאסכולה הטוענת שאם כותבים מדריך זה בתקווה שמי שיקרא אותו רוצה גם ללמוד ולהבין מה הוא עושה ולמה הוא עושה זאת. משום מה יש לי את הסברה שאותו אחד שילמד ויבין גם ירכוש את הידע שימנע ממנו מלהסתבך בפעם הבאה. הקומיקסים המופיעים ברשת רק מכשירים את המשתמשים ללחוץ על כפתורים כמו קופים ולי זה לא מתאים מבחינה רעיונית.
...
אני חושב שעלית על הבעיה חחח ,אני לא רואה שום סמל שקשור לffdshow .
אני משתמש חדש ב7 שם הסמלים מוסתרים בtaskbar אז בכלל לא שמתי לב לזה.
מה עושים מכאן ?

אומרים שבני האדם התחילו מהקופים ותראה לאן הם הגיעו . אני בדרך כלל אוהב מדריך של "קופים" אחרי שאני יודע לעשות דברים פשוטים אני מתחיל לשחק לבד עם התוכנה וכך אני לומד הרבה יותר, המדריך שמשמש כמן זרז ללמידת התוכנה. תחשוב על זה כמו על מסלול בטיול אם תכיר פעם אחת את המסלול תמיד תוכל להתחיל ולגלות מסלולים חדשים, אך במצב חרום תוכל לחזור תמיד למסלול המוכר .

c595428 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אנחנו קרובים מאוד לפתרון הבעיה עוד קצת עזרה וסיימנו

שליחה #19 

הקפצה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #20 

אם אני זוכר נכון (לא ניסיתי בעצמי) במדריכון של CatSkinner ל-Windows 7 יש לינק לתוכנה קטנטנה או קובץ REG שגורמים לווינדוס להעדיף את ה-FFDShow על הקודקים הפנימיים של ווינדוס 7 בניגון תכני H.264. הרצת את זה? אולי שווה להריץ שוב.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”