הוא אחד מהגרועים שנתקלתי בהם
גרסת תכנה כנראה רחוקה מהמספר בה היא מתהדרת (v.1.0 )
היות והפורום שלהם מתייחס מוזר לביקורת - אפילו יש שם תת פורום צפון וייטנמי "הבעת תודה"
לא ברורה התקדמות הפיתוח
אבל המוצר עצמו רחוק מלהיות בשל
וזה פרט לטעויות תכנון בחומרה - לא קריטיות אמנם.
ra כתב:הוא אחד מהגרועים שנתקלתי בהם
גרסת תכנה כנראה רחוקה מהמספר בה היא מתהדרת (v.1.0 )
היות והפורום שלהם מתייחס מוזר לביקורת - אפילו יש שם תת פורום צפון וייטנמי "הבעת תודה"
לא ברורה התקדמות הפיתוח
אבל המוצר עצמו רחוק מלהיות בשל
וזה פרט לטעויות תכנון בחומרה - לא קריטיות אמנם.
...
מחזק.
half-baked מבחינת התוכנה, בסדר מבחינת החומרה.
שמוליק, מנסיון - אני משתמש בזה עם הארד דיסק בדיד - זה משדר יופי תכני HD ברשת קוית לסטרימר - ול HTPC שבבית.
אני מוריד דרכו torrent-ים וקצת מראפיד.
כך שהמחשב שהיה אחראי להורדות אצלי כבר לא נשאר דלוק 24/7 - וכמובן כבר לא משמש כתחנה המרכזית להורדה.
כל השליטה על ההורדות יכולה להתבצע מכל מקום - כלומר גם לא מהבית - שלגבי זה ממש שימושי .
מערכת ההורדות הישירות תומכת רק בראפיד ו megaupload- ורחוקה מלתת אופציות כמו ב edownloader.
יש כל מיני אופציות להתקנות נוספות - בכדי שישמש שרת web לכל דבר אבל לא התעסקתי עם זה - כך שאין לי נסיון ודעה בנושא.
במחיר המבצע - שהיה 84 יורו כולל משלוח - זה בטח מציאה - כרגע זה 100 + משלוח - שגם הוא אטרקטיבי.
Nzep, כשאתה מסיים להוריד מהראפידשר, איך אתה מבצע את הUnrar?
הדרך הכי נוחה שמצאתי היא לפנות למכשיר בSSH, להתקין עליו Unrar שמתאים למעבדי ARM ואז לבצע unrar בכל פעם שאני מסיים להוריד.
כמובן שמיותר לציין שUnrar במעבדים האלו הוא מן הסתם איטי יותר ולכן כשהוא לא מתבצע אוטומטית עם סיום ההורדה בלילה הוא רק מסרבל עוד יותר את העבודה.
ממש לא משהו שאני הולך ללמד את בני הבית לבצע.
קיבלתי אותו כמעט בחינם, 25 יורו בלבד כולל משלוח, ואני עדיין מאוד לא מרוצה.
אני מבצע כרגיל דרך המחשב - כלמור זה לוקח הרבה זמן בגלל - מעבר הקבצים הלוך וחזור ברשת - אבל עדיין פשוט לביצוע (5-10 דקות לפרק בסידרה).
הבנתי שאפשר להתקין ביוניקס ולבצע משם - לא היה לי זמן להתעסק עם זה - ברור שהמכשיר לא מושלם.
כשיהיה לי זמן אני אנסה להתקין את זה + יתכן שאפשר לכתוב ב PHP שמכניסים לו שם של קובץ ומבצע את המשימה - במקום להכנס ב SSH - דבר שבהחלט לא טריוויאלי לבני המשפחה.
הunzip ברשת אצלך הוא נורמאלי מהסיבה שאתם עם רשת קווית.
בבית אלחוטי זה פשוט חסר סיכוי. מדובר בתהליך שיקח לפחות שעה!
מה גם שמהירויות הnfs מחפירות.
אצלנו הכנסתי את זה הביתה כדי להפסיק להעביר דברים בWiFi ולהעביר את מסת ההורדות לחלק הקווי של הבית (כל המחשבים ניידים),
בשורה התחתונה, כרגע זה בקושי מבצע דברים.
אני לא מעוניין לכתוב PHP שמבצע חצי עבודה, כי אם כבר אעשה משהו אחליף את "מנהל ההורדות" שלהם למשהו קצת יותר נורמאלי ולא קשקוש שמוריד קבצים אחד אחד עם wget וכשכולם מסתיימים פשוט מסתכל על השמיים כמו חמור במקום לעשות להם unzip. גם את זה אני לא רוצה לעשות כי אני חושב שהם יעשו את זה בסופו של דבר (אז חבל על העבודה שלי. למעשה, ממה שהצצתי נראה שיש שם כבר גרסא נוספת של eDownloader שכנראה לא סיימו.
drorar אכן בחוטי הבעיה היא רק קצת איטיות בביצוע ה unrar.
בתצורה שלך הפתרון - הוא לחבר מדי פעם את אחד הנידים באופן חוטי - בכדי לבצע את הפעולה בצורה פשוטה.
אני גם מאמין שיפותח פתרון לנושא - אם כי לא ראיתי שום הודעה הפורום על תחזית ליציאת עדכונים...
בכל מקרה ה torrent שלהם עושה את העבודה ממש טוב - ורוב ההורדות שלי מתבצעות דרכו (אם אתה מוריד סדרות או חומרים חדשים מהרשת - זה פתרון הרבה יותר מהיר מאשר ה edownloader ) אם כי זה לא פותר את בעיתת ה- unrar כי גם שם חלק נכבד של ההורדות מפורקות לחלקים.
האמת שבתצורה שלי הפתרון הוא שבנתיים האישה תוריד כמו שהיתה מורידה עד עכשיו ותעשה streaming לXTREAMER ואני אוריד דרך הetrayz ואעשה אליו מידי פעם לוגין מהעבודה לעשות unrar.
האם אצלך אתה מצליח להזרים איתו בו זמנית גם לסטרימר וגם לHTPC שני תכנים שונים?
עם גרסת התוכנה הנוכחית אני לא ממש רואה את זה קורה. NFS שלו זוועתי וSMB יותר מידי תובעני כדי להחזיק שני סטרימים.