אהלן.
האם למישהו יש רעיון לגבי מארז HTPC דק (פחות מ-12 סנטים עובי) שאמור לעמוד באופן אנכי , שגם יכול להכיל לוח ATX מלא וכונן אופטי בתצורת SLOT LOAD (אני יודע, דרישות קצת מפגרות, לא שלי).
כאלטרנטיבה אם מישהו יכול להמליץ לי על HTPC מורכב קומפלט עומד אנכי בעובי פחות מ-12 סנטים וכונן אופטי כזה, בפחות מ-3000 ש"ח.
תודה מראש.
עזרה באיתור רכיבים ל-HTPC עומד אנכית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש את המוצרט של ThermalTake שהוא בגובה 9 ס"מ. לדעתי אפשר פשוט להציב אותו אנכית וזה יעבוד... רק ניחוש, תבדוק את זה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן, הסתכלתי עליו. יכול להיות שזה יהיה הפתרון, למרות שהוא רחוק מלהיות אידיאלי - מהסיבות הבאות
א. הוא מתוכנן כמארז שוכב - זה אומר שכאשר מעמידים אותו אחד מפתחי האוורור הגדולים ביותר מכוסה, והרגליים נמצאות באויר (בטח אפשר לפרק אותן, אבל בכל זאת..).
ב. הוא לא בדיוק מעוצב בשביל כונן SLOT. יש לו דלת שמכסה את פתח הכונן שכנראה גם יהיה צריך לפרק וסביר שזה יראה לא משהו.
א. הוא מתוכנן כמארז שוכב - זה אומר שכאשר מעמידים אותו אחד מפתחי האוורור הגדולים ביותר מכוסה, והרגליים נמצאות באויר (בטח אפשר לפרק אותן, אבל בכל זאת..).
ב. הוא לא בדיוק מעוצב בשביל כונן SLOT. יש לו דלת שמכסה את פתח הכונן שכנראה גם יהיה צריך לפרק וסביר שזה יראה לא משהו.