המלצה לראש עד 1000 שח
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מכל הנ"ל מוכר לי רק השור, אבל ה- V15 כבר לא מיוצר, ובארץ בטח לא ניתן להשיג אותו. מדי פעם מגיעים כאלה ל-ebay עדיין חדשים או במצב מעולה, אבל מחיריהם גבוהים ולרוב עולים אל מעבר ל-1000 ש"ח (בדולרים). אבל אני יכול להמליץ בחום על הדגם הבכיר כיום של SHURE, שהיה מס' 2 אחרי ה-V15, הלא הוא ה-M97XE. זה ראש מעולה שמשאיר הרבה עודף מתקציבך. לא ידוע לי אם ניתן להשיגו בארץ, והכל מקרה יש להניח שאם כן הוא בטח עולה כאן פי 3 מבחו"ל. בחו"ל אתה יכול לרכוש אותו בקלות ב- $100-120 כולל שילוח לארץ.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם יש לך תקציב של 1000 ש"ח אז לך על ה-AT150MLX שהוא ראש משופר מה-AT440MLA ועולה בסביבות התקציב שלך.
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
לי יש את ה-AT440MLA ואני מאוהב בצליל שלו. פירוט שלא שמעתי משום ראש MM עד עתה. זה ראש MM עם ביצועים של MC ברמת הדיוק והפירוט של הסאונד. ה-AT150MLX הוא אחיו המשופר והוא כנראה יהיה הראש הבא שלי לכשאחליט להחליף.
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
לי יש את ה-AT440MLA ואני מאוהב בצליל שלו. פירוט שלא שמעתי משום ראש MM עד עתה. זה ראש MM עם ביצועים של MC ברמת הדיוק והפירוט של הסאונד. ה-AT150MLX הוא אחיו המשופר והוא כנראה יהיה הראש הבא שלי לכשאחליט להחליף.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
300$ זה מעל התקציב שלי ( + משלוח וכו' ).אם יש לך תקציב של 1000 ש"ח אז לך על ה-AT150MLX שהוא ראש משופר מה-AT440MLA ועולה בסביבות התקציב שלך....
אני מעדיף מהארץ עם אחריות ( חדש ) .
זהו , ממך קיבלתי את הרעיון ( והרושם החיובי ) על ה- at440 . אתה יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ ובאיזה מחיר ?לי יש את ה-AT440MLA ואני מאוהב בצליל שלו...
מחכה להתרשמות שלך מהמוצר...denon dl-160
או הזול יותר 110
הזמנתי אחד כזה (160), וצריך לקבל אותו כל יום...
הביקורות והמשתמשים מהללים. אני אדע רק בימים הקרובים....
הכנסתי אותו לרשימה שליאבל אני יכול להמליץ בחום על הדגם הבכיר כיום של SHURE, שהיה מס' 2 אחרי ה-V15, הלא הוא ה-M97XE...
- chalmh
- חבר מביא חבר

ה-AT440MLA לא משווק בארץ למיטב הבנתי.
אני הזמנתי אותו בחו"ל כאן: http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
חברה אמינה ומשלוח מהיר.
אני הזמנתי אותו בחו"ל כאן: http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
חברה אמינה ומשלוח מהיר.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- chalmh
- חבר מביא חבר

יאיר,
אני מסכים שה-AT150MLX יותר טוב אך חורג במעט מהתקציב של 1000 שקלים.
ה-AT440MLA הוא ראש מצוין ולראיה מחירו האמיר תוך שנה וחצי לכדי כמעט פי 2. היתה תקופה מסוימת שהראש היה חסר בשוק.
אני לא מבין למה יבואני הפטפונים והמחטים לא מביאים את הראש הזה.
אני מסכים שה-AT150MLX יותר טוב אך חורג במעט מהתקציב של 1000 שקלים.
ה-AT440MLA הוא ראש מצוין ולראיה מחירו האמיר תוך שנה וחצי לכדי כמעט פי 2. היתה תקופה מסוימת שהראש היה חסר בשוק.
אני לא מבין למה יבואני הפטפונים והמחטים לא מביאים את הראש הזה.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
לא נראה לי שעושים יבוא מסודר בארץ לראש הזה.davidc כתב:החלטתי לקנות את ה- M97XE , מה המחיר המומלץ שלו בארץ , ומישהו יכול להמליץ על חנויות?
לגבי הפטיפון cec....
אולי כדאי לך להזמין ישירות מפה
http://www.needledoctor.com/Shure-M97XE ... tegory=380
אני הזמנתי את שלי DL-160 denon משם והגיע ממש השבוע צ'יק צ'ק.
התקנתי אותו לאחרונה, בנתיים אני מאוד מרוצה מהתוצאה שלו, אבל עוד מוקדם לשפוט. נחכה לשמוע עוד כמה תקליטים וניתן לראש לעבוד 20 שעות שיפתח קצת...
לגבי ה SHORE בזמנו רציתי לקנות אותו והיה באדר סוכנויוות (לפני כשנה) רק שביקשו משהוא כמו 700 או 900 שקל.
בקשר ל NEEDLEDOCTOR אני חושב שזו חנות קצת יקרה. לדוגמא, אני קניתי בחנות נידחת בקולורדו ספרינגס גרדו אדום במחיר של 60 דולר פלוס מיסים בערך שבעים דולר, וב NEEDLEDOCTOR זה 140 דולר...
מקווה שעזרתי
יקי
בקשר ל NEEDLEDOCTOR אני חושב שזו חנות קצת יקרה. לדוגמא, אני קניתי בחנות נידחת בקולורדו ספרינגס גרדו אדום במחיר של 60 דולר פלוס מיסים בערך שבעים דולר, וב NEEDLEDOCTOR זה 140 דולר...
מקווה שעזרתי
יקי
וואו איזה הבדלים בן חול לארץ במחירים
הסיבה שירדתי מהדנון היא לא האיכות ( הוא דווקא מקבל ביקורות כאיכותי יותר )
פשוט הבנתי שאי אפשר להחליף לו מחט בקלות (רק לשלוח לחברה והם מחליפים ).
דיברתי עם היבואן והוא הפנה אותי לאדר שהציעו 750 שח ,נראה אם אפשר להוריד קצת במחיר ונחליט .
תודה לכל המגיבים עזרתם לי מאד.
עריכה ב- נידלדוקטור זה לא 140$ אלא 89$ .
הסיבה שירדתי מהדנון היא לא האיכות ( הוא דווקא מקבל ביקורות כאיכותי יותר )
פשוט הבנתי שאי אפשר להחליף לו מחט בקלות (רק לשלוח לחברה והם מחליפים ).
דיברתי עם היבואן והוא הפנה אותי לאדר שהציעו 750 שח ,נראה אם אפשר להוריד קצת במחיר ונחליט .
תודה לכל המגיבים עזרתם לי מאד.
עריכה ב- נידלדוקטור זה לא 140$ אלא 89$ .
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
יש לך לינק לחנות בקולורדו ספרינגס?יקי כתב:לגבי ה SHORE בזמנו רציתי לקנות אותו והיה באדר סוכנויוות (לפני כשנה) רק שביקשו משהוא כמו 700 או 900 שקל.
מקווה שעזרתי
יקי...