קרלוס סנטנה - להופעה בישראל

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

אשף הגיטרה....אליל הגיטרה....תקראו לו איך שאתם רוצים. קרלוס סנטנה הגדול האיש שהביא את הניחוח הלטיני לפופ ולרוק יופיע אצלנו בהופעת יחיד בתחילת חודש יוני .

היום זה הפך לרשמי ומכירת הכרטיסים תחל בקרוב. האיש שעומד מאחורי הבאתו של סנטנה לארץ הוא מפיק העל שוקי וייס.

למי שאגב זוכר ,לפני בערך 23 שנה , היה לי העונג להיות בפארק הירקון שבת"א ולראות את סנטנה בפעם הראשונה על הבמה.
מגובה בחבורת נגנים גדולה , הוא יופיע אצלנו באיצטדיון בלומפילד שביפו ,שעולה גם הוא על מפת המופעים שלנו.

האיש שפרץ לתודעה יחד עם להקתו האגדית ....סנטנה , באחת מההופעות המדהימות והבלתי נישכחות ביותר בפסטיבל וודסטוק ב 69. אי אפשר לשכוח את הביצוע שלהם לשיר ג'ינגו.

סנטנה בן ה 62 ,נולד במקסיקו , ובקריירה המוזיקאלית שלו נגע בהרבה סיגנונות מוזיקאליים והופיע עם מיטב הנגנים והגיטריסטים בעולם בשיתוף פעולה.
אלבומו Supernatural שיצא בשנת 99 היה מאלבומי הקאמבק הגדולים בהיטוריית המוזיקה. ויש האומרים כי הוא התחנן בפני חברות התקליטים שיפיקו אותו אולם הם סרבו , ולטענתם הוא היה סוס מת במרכאות.

סנטנה אמור לנגן בהופעה אצלנו את מיטב החומרים המוזיקאליים שלו מכל הקריירה המופלאה שלו.

מחירי הכרטיסים לא יהיו זולים וינועו מ 290 ש"ח עד ל 1250 ש"ח לכרטיסי וי אי פי.

http://www.santana.com/

ותזכורת קטנה לקטע הענק של להקת סנטנה..... ג'ינגו הפעם ביחד עם חבר לגיטרה......אריק קלפטון בביצוע ניפלא ,בפסטיבל הגיטרה קרוסרואד הידוע . ( על התופים אני חושב שאני מזהה את דניס צ'יימברס הגדול ).

רפי_א

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

בלומפילד....?? מתי נזכה להופעות גדולות ולא באיצטדיונים?
העם דורש..... כל מיני דברים

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

סאם......

שליחה #3 

אני לא יכול לענות לך בשם אף אחד.

אבל אם אענה בשמי ,אז לטעמי יש מספר שיקולים שיכריעו את המיקום.

עלות ההופעה.....צפי הקהל......לוגיסטיקה.....ומיקום שיכבד את המעמד ויהיה מלא על גדותיו....ואני גם ירוויח משהו.

קורה אגב שיש רצון למיקום מסויים בתאריך מסויים .....אבל אותו מיקום מסויים תפוס בתאריך הזה ,ואז אתה מחפש אלטרנטיבה מתאימה.

אין לי מושג כמה יגיעו. סנטנה נגע בהרבה סיגנונות וחתך גדול של אוכלוסיה אוהב אותו לדעתי.

לפארק הירקון אני לא בטוח שיגיעו 50 אלף איש. אני חושב שהתחושה של אמן גדול לעולם תהיה טובה יותר שהמקום יהיה מלא. ייתכן שבשיקולי עלות רווח ( מספר צופים ) בלומפילד אולי המקום שניבחר כמתאים.

רפי_א

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32981
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

יש בעייה קשה עם פארק הירקון והשכנים. אפשר לערוך הופעה רק פעם ב-17 ימים או משהו כזה:
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item ... 3872,.aspx
משהו הזוי לחלוטין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #5 

pixies כתב:יש בעייה קשה עם פארק הירקון והשכנים. אפשר לערוך הופעה רק פעם ב-17 ימים או משהו כזה:
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item ... 3872,.aspx
משהו הזוי לחלוטין.
...
לא הזוי.יש גם אנשים שמעוניינים לחיות בשלווה.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #6 

המחירים פשוט משוגעים ,יש לנו ילדים ומשכנתא לעזאזל .
GO VEGAN

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #7 

מה לעזעזאל.. כרגיל- יקר מאוד.... לא יודע אם אגיע (צבא וכדומה) אבל מאמין שתהיה הופעה מצויינת (Y)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #8 

העם דורש..... כל מיני דברים

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”