קניתי לפני חודש Toshiba AV600, מהר מאד הבחנתי ברעשי רקע מהרמקולים (בעיקר כשאין סאונד כמו למשל במעבר בין סצנות או ערוצים), הגיע טכנאי מניופאן ואמר שזה דגם חדש וכנראה זו בעיה בדגם ואי אפשר לתקן.
לאחר שיח בין בעל החנות שממנה קניתי וניופאן, הוחלט שאני אחזיר את הטלויזיה ואוכל לקחת משהו אחר מהחנות (לא בהכרח של ניופאן), כרגע אני חושב בכיוון של Samsung LA37B530, שמבחינת מחיר אני לא אצטרך להוסיף כסף.
אני מחובר עם ממיר HD של HOT דרך HDMI אבל כמעט ולא רואה תכניי HD כרגע, מה שחשוב לי לדעת זה האם איכות הצפיה בערוצים רגילים (דרך ממיר HD בחיבור HDMI) תיהיה טובה, לפחות כמו ב Toshiba (ה Toshiba היא HD ready בעוד שה Samsung היא FullHD)?
אגב, יש לי Samsung אינטש 22 במטבח שמחוברת בחיבור אנלוגי ישר לקיר ורואים ממש מצויין.
תודה
Samsung LA37B530 ו- Toshiba AV600
mush קשה לדעת בעיקרון לHD ready יש יתרון מסוים בשדורי SD בגלל שמעבד התמונה לא צריך לעבוד כל כך קשה
ובגלל שהרזולוציה הטבעית קרובה יותר לSD
אבל חוץ מזה יש פרמטרים אחרים שמשפעים על איכות התמונה ככה שכדי לך ללכת לצפות בחנות ולראות אם זה מתאים לך
ובגלל שהרזולוציה הטבעית קרובה יותר לSD
אבל חוץ מזה יש פרמטרים אחרים שמשפעים על איכות התמונה ככה שכדי לך ללכת לצפות בחנות ולראות אם זה מתאים לך
- ניופאן_שירות
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי Mush,
נתקלתי בהודעתך בנוגע ל-Toshiba AV600 שרכשת.
במידה והנושא עדיין רלוונטי אתה מוזמן להעביר אליי במסר אישי פרטי יצירת קשר עמך, ואשמח לבדוק את האפשרות לתאם בדיקת טכנאי נוספת.
בברכה,
שרית
ניופאן - חווית לקוח
נתקלתי בהודעתך בנוגע ל-Toshiba AV600 שרכשת.
במידה והנושא עדיין רלוונטי אתה מוזמן להעביר אליי במסר אישי פרטי יצירת קשר עמך, ואשמח לבדוק את האפשרות לתאם בדיקת טכנאי נוספת.
בברכה,
שרית
ניופאן - חווית לקוח
mush כתב:קניתי לפני חודש Toshiba AV600, מהר מאד הבחנתי ברעשי רקע מהרמקולים (בעיקר כשאין סאונד כמו למשל במעבר בין סצנות או ערוצים), הגיע טכנאי מניופאן ואמר שזה דגם חדש וכנראה זו בעיה בדגם ואי אפשר לתקן.
לאחר שיח בין בעל החנות שממנה קניתי וניופאן, הוחלט שאני אחזיר את הטלויזיה ואוכל לקחת משהו אחר מהחנות (לא בהכרח של ניופאן), כרגע אני חושב בכיוון של Samsung LA37B530, שמבחינת מחיר אני לא אצטרך להוסיף כסף.
אני מחובר עם ממיר HD של HOT דרך HDMI אבל כמעט ולא רואה תכניי HD כרגע, מה שחשוב לי לדעת זה האם איכות הצפיה בערוצים רגילים (דרך ממיר HD בחיבור HDMI) תיהיה טובה, לפחות כמו ב Toshiba (ה Toshiba היא HD ready בעוד שה Samsung היא FullHD)?
אגב, יש לי Samsung אינטש 22 במטבח שמחוברת בחיבור אנלוגי ישר לקיר ורואים ממש מצויין.
תודה...