שלום,
יש לי רסיבר קולנוע ביתי ישן תוצרת פיוניר, דגם: Pioneer VSX-D409
קישור:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 09.Support
אני צופה בסרטים ותוכן אחר בעזרת מזרימדיה של Xtreamer שמחובר לרסיבר בעזרת חיבור אופטי, ולטלויזיה בעזרת חיבור HDMI. הבעייה שהסאונד והתמונה לא מסונכרנים ואין ביניהם התאמה.
ניסיתי לשמוע דרך ה-HDMI את הסאונד והתמונה ביחד דרך הטלויזיה, ובמקרה זה אין בעיה, מה שאומר שהרסיבר גורם לדיליי.
השאלה אם זה משהו בהגדרות של הרסיבר , או שהוא מקולקל?
תודה
בעיית "דיליי" במגבר
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- הצטרף: ינואר 2006
- מיקום: תל-אביב
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מאוד יכול להיות שישנה אי התאמה בין המידע שיוצא מה-HDMI לשאר החיבורים. דווקא יכול להיות שהטלויזיה שלך דרך ה-HDMI היא זאת שיוצרת את הדיליי.
נסה לחבר את הסטרימר לטלוויזיה דרך חיבור וידאו אחר מאשר HDMI ותבדוק אם הבעיה ניפתרה. נסה גם להגדיר את ה-HDMI בסטרימר כ-DVI - אולי גם זה יפתור את הבעיה.
נסה לחבר את הסטרימר לטלוויזיה דרך חיבור וידאו אחר מאשר HDMI ותבדוק אם הבעיה ניפתרה. נסה גם להגדיר את ה-HDMI בסטרימר כ-DVI - אולי גם זה יפתור את הבעיה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
